ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tada je ceo tim bio loš, ne samo Rukavina tako da ga ne možemo kriviti za lošu igru a ostale ne.

S druge strane, šta je Drente nego ofanzivni bek :-?

Drente je za U21 Holandije igrao levo krilo,a tačno je da je inače po vokaciji bek. Mada,može da igra sve. No,nije to bitno. Ne krivim ja Rukavinu za poraz,niti mislim da je loš igrač(trenutno je najbolji srpski desni bek),samo kažem da ga je te večeri Drente razbio

:shock: :shock: :shock: Znači ja ne mogu da verujem koliko neki ovde ne prate diskusiju. Na prošloj stranici sam morao isto ovo da objasnim u kom kontekstu se mislilo i sad opet, samo zato što je neko neuljudan i neće da pročita ono što neko drugi napiše. Stvarno ne mogu da verujem... Bilo bi lepo za početak, kad nešto treba da se citira ili navodi da se bar pročita čisto informativno. Od viška ne boli glava. :| Ako ćemo da vodimo monologe ajde, ali će oni iz Laze vrlo brzo da se raspitaju kod rukovodstva Krstarice koji su to članovi odlepili, a u novinama će pisati da su jedan moderator i nekoliko članova Krstarice na vreme odvedeni na lečenje zbog razgovaranja sa svojim drugim ja. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Ni rec vise necu reci o Rukavini jer VREDJAS a to je nepristojno. P.S Citam sve postove, znam na sta si mislio i bas sam zato rekao da ni u tom kontestu ne moze biti legenda.

ja ne mogu da vjerujem sta cujem(citam ovdje)...uporedjujete Drentea koji je igrao u Fejnordu i sada igra u Realu jednog od nada fudbala,sa Rukavinom koji je igarao u Bezaniji,Partizanu sada Borusiji???
a sumnjam da je tacno to sta kurir kaze.
Šta je to toliko čudno? Bolje je bilo za Drentea da je i on otišao u neki tim poput Borusije, tamo bi bar igrao. Šta sada radi u Realu? Greje klupu, za ogromne pare doduše.

Ni rec vise necu reci o Rukavini jer VREDJAS a to je nepristojno. P.S Citam sve postove, znam na sta si mislio i bas sam zato rekao da ni u tom kontestu ne moze biti legenda.
:shock: Pokaži post gde sam i kog sam vređao! Nemoj lažno da optužuješ!!!

Legendarno je sve ono što je neuobičajno za neko dešavanje, a što je pozitivno. Ako za tebe nije legendarno, onda pogledaj na sajtu FK Partizan koliko su tome posvetili pažnju. Naglasili su upravo to. Doviđenja.

:shock: :shock: :shock: Znači ja ne mogu da verujem koliko neki ovde ne prate diskusiju. Na prošloj stranici sam morao isto ovo da objasnim u kom kontekstu se mislilo i sad opet, samo zato što je neko neuljudan i neće da pročita ono što neko drugi napiše. Stvarno ne mogu da verujem... Bilo bi lepo za početak, kad nešto treba da se citira ili navodi da se bar pročita čisto informativno. Od viška ne boli glava. :| Ako ćemo da vodimo monologe ajde, ali će oni iz Laze vrlo brzo da se raspitaju kod rukovodstva Krstarice koji su to članovi odlepili, a u novinama će pisati da su jedan moderator i nekoliko članova Krstarice na vreme odvedeni na lečenje zbog razgovaranja sa svojim drugim ja. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Eto tu si vredjao.

Eto tu si vredjao.
:shock: Šta je u gornjoj poruci uvreda? Da li ti uopšte razlikuješ uvredu od bilo čega drugog napisanog??? Ajde da uzmemo da ne razumeš šalu ili jednostavo ne voliš da se šališ. Lepo sam napisao da ako nastavimo da vodimo monologe može pogrešno neko da nas shvati (a naveo sam upravo "Lazu" jer se uvek uzima u šaljivom kontekstu) uključujući prvenstveno MENE. Znači ovo je prvenstveno šala na MOJ RAČUN!!! Ako ti ovo shvataš kao uvredu prema tebi onda više stvarno nemamo šta da pričamo o bilo čemu!
U slučaju da smatraš da si nešto oštećen ovom mojom porukom dostaviću sve administratorima na uvid da lepo vide na šta se žališ. Ja jasno i glasno stojim iza onoga što sam napisao jer sam 100% siguran da nikog nisam uvredio.

@Alex,Vucinic grije klupu u Romi iako je na svakoj tekmi dok je Totti bio povrijedjen ili dao gol ili asistirao.Ali,vidis i dalje je grije treba neko da to radi za Tottija dok on ne sjedne da se odmori.
Dhrente je bolji igrac od RUkavine.

Toti je legenda kluba a uz to je i bolji od Vučinića. Logično da će Vučinić grejati klupu. Ali i pored toga on igra, i to vrlo često
Ono što ja hoću da kažem je to što svi mladi igrači idu u Real da tamo ne bi igrali(Drente, Sisinjo, Marselo...). Zar nije bilo bolje da su otišli(ili da budu pozajmljeni) npr. u Majorku, Espanjol ili tako neki klub. Ako će već da igraju u Španiji bar da se naviknu na ligu, a možda ih Real (ponovo) primeti pošto ne znam šta rade na treningu i u šta gledaju.
Real kupuje sve što maestralno odigra polusezonu bez obzira na cenu samo da ih drugi ne bi kupili. A mladim igračima je i dalje čast da budu 15. rezerva u Realu. To ne razumem

ova sara se nesto izbezobrazila (nekoliko zadnjih postova)
Alex, sredi je

Zašto ja, mogao si i ti to da uradiš :D

Srecan Bozic, da smo mi zivi i zdravi

Sto se tice Kouta, mislim da on ne dolazi nego da je ovo standardno lupetanje Kurira. Kouta bih rado video u ulici Mateje Kezmana. Zna li neko, da li dolazi mali Opare, ili smo izgubili trku od mnogo jacih klubova? Ninkov, ima li nesto novo?

Ko ce biti novi kapiten? Cisto da znamo ko odlazi na leto. Po logici stvari, kapiten bi trebao da bude Dribler, posto je do sada bio zamenik Rukavini, ali posle onakvih golova, ne znam da li ima kod igraca autoritet. Ako se gledaju igracki kvaliteti, kapitensku traku treba da ponese 1 profesor doktor fudbala, a posle njega Zuka, ili eventualno Jovetic. Plasim se da traku ne dobije Rnic, jeste on najduze u Partizanu, ali je teska budaletina i balvan, da se ne lazemo. Mada, verovatno niko od ovih nece dobiti traku, nego ce neki marginalac, tipa Rukavine.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back