ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Micemo uvek biti uz tebe i ako nebudes opet prvak ti u nasem srcu tuge ce biti o PARTIZANE oprosticemo ti...

Prilozi

• grb_SimaSrbija2.jpg
    grb_SimaSrbija2.jpg
    2,6 KB · Pregleda: 74
mislim da oni pokusavaju da ga prodaju, al' da ostane jos u Partizanu... sto bi bilo dobro, posto nam treba... pricao sam sa druigom koji radi u gani... rek'o je da ovaj igrac i nije nesto poznat tamo, al' da ce da se raspita kod lokalaca... mada, igrao je za olimpijsku reprezentaciju... pretpostavljam da ne moze da bude gori od ovih... a sto se tice ovogh iz Cukarickog, nemam pojma kakav je igrac... zna neko?
Рукавини једва чекам да видим леђа, то је један од највећих фолера који је икада играо у Партизану. Кратер у одбрани.
Овај мали Опаре је 90. годиште. Мали игра па убија. Волео бих да га доведемо, али тешко да ће да се зајебе и поред великих клубова, који се интересују за њега, доћи у Партизан.
Ако не дође овај клинац, долази Нинков из Чукаричког. Он је јак и брз. Не оставља рупу у одбрани, а у нападу је солидан. Углавном, и један и други су бољи од Рукавине, тако да се његов одлазак неће осетити у нашој игри.

Рукавини једва чекам да видим леђа, то је један од највећих фолера који је икада играо у Партизану. Кратер у одбрани.
Овај мали Опаре је 90. годиште. Мали игра па убија. Волео бих да га доведемо, али тешко да ће да се зајебе и поред великих клубова, који се интересују за њега, доћи у Партизан.
Ако не дође овај клинац, долази Нинков из Чукаричког. Он је јак и брз. Не оставља рупу у одбрани, а у нападу је солидан. Углавном, и један и други су бољи од Рукавине, тако да се његов одлазак неће осетити у нашој игри.

O chemu ti govorish? Rukavina je vrh igrach

Reći da je Rukavina loš igrač je urnebesno smešno. Nije mi jasno koji su zahtevi i koje norme kod pojedinih ljudi da bi se reklo za nekog igrača da je loš ili dobar. Razlika je u tome šta neko očekuje od nekog igrača ili ne očekuje. Ako neko očekuje da igrač koji igra u ovoj našoj ligi, a pritom je i mlad igrač, bude na nivou igrača iz najjačih evropskih liga onda je silno zajeb'o. Kada je Rukavina dolazio iz Bežanije i počeo da igra u Partizanu listom svi su pričali kao o velikom pojačanju, što on to i jeste, a sada čim su naišli lošiji rezultat odmah kreće pljuvanje po njemu kao kapitenu (a i po nekim drugim igračima). Podatak da otkad je Rukavina kapiten Partizan nije izgubio utakmicu možda za nekog nema težinu, ali ipak hteli to neki ili ne govori da je Rukavina kao kapiten doprineo da ekipa ima samopouzdanje. Ko shvati shvatiće, a ko neće da shvati neka i dalje luči pljuvačku u ogromnim količinama, trebaće mu za sočnije pljuvanje jer u sportu ima i poraza (gde su pobede tu su i porazi).

Lepo sam rekao da će biti 2:0...strelci Tošić i Lazevski...gol Lazevskog je bio evropski, i Tošić je dao sa distance i golman pogrešio! U igru ušao i mladi Crnogorac Stjepanović i dobro je odigrao...nisam bio zadovoljan igrom Lazetića u napadu! Ali PARTIZAN je ŠAMPION, BREEE!!! Pozz za sve GROBARE...

kad je neko bio zadovoljan njegovom igrom, ko ga dovede
sto se tice Tonija, on je po meni sjajan desni bek, drago mi je sto je u Partizanu
utakmicu po utakmicu do titule

ENGLESKA
I Totenhem prati Jovetića
Stevan Jovetić postao je velika medijska zvijezda - britanski "Dejli mejl" objavili su da će sportski direktor Totenhema Demijen Komoli doputovati u Srbiju kako bi gledao 18-godišnjeg napadača Partizana na utakmici protiv Banata.
Ostrvski mediji navode da "sparsima" pod hitno trebaju defanzivci i golman, a Komoli želi da na licu mjesta vidi jednog od najtalentovanijih i najtraženijih mladih igrača u Evropi.
Podsjeća se i da su Mančester junajted i Mančester siti pokazali interesovanje za Partizanovog tinejdžera, ali i da Komoli želi da ubijedi Jovetićeve savjetnike da su njegove šanse za napredak veće u Totenhemu...

izvor...Vijesti,pa ne znam koliko su objektivni...:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back