Difovac Zr
Primećen član
- Poruka
- 637
Ma bre ima u subotu da gledam PARTIZAN ovde u ZR...iako imam neke obavezne vežbe na faxu!!! Ima da pobedimo Banat sa 2:0...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma bre ima u subotu da gledam PARTIZAN ovde u ZR...iako imam neke obavezne vežbe na faxu!!! Ima da pobedimo Banat sa 2:0...

Da, pobeđujemo...a što se tiče Jove uskoro će ili u Real ili Juventus...![]()
Рукавини једва чекам да видим леђа, то је један од највећих фолера који је икада играо у Партизану. Кратер у одбрани.mislim da oni pokusavaju da ga prodaju, al' da ostane jos u Partizanu... sto bi bilo dobro, posto nam treba... pricao sam sa druigom koji radi u gani... rek'o je da ovaj igrac i nije nesto poznat tamo, al' da ce da se raspita kod lokalaca... mada, igrao je za olimpijsku reprezentaciju... pretpostavljam da ne moze da bude gori od ovih... a sto se tice ovogh iz Cukarickog, nemam pojma kakav je igrac... zna neko?
Da u Real Majorku .,,,,,,,........
Рукавини једва чекам да видим леђа, то је један од највећих фолера који је икада играо у Партизану. Кратер у одбрани.
Овај мали Опаре је 90. годиште. Мали игра па убија. Волео бих да га доведемо, али тешко да ће да се зајебе и поред великих клубова, који се интересују за њега, доћи у Партизан.
Ако не дође овај клинац, долази Нинков из Чукаричког. Он је јак и брз. Не оставља рупу у одбрани, а у нападу је солидан. Углавном, и један и други су бољи од Рукавине, тако да се његов одлазак неће осетити у нашој игри.
Da u Real Majorku .,,,,,,,........
Из твојих уста у Божије уши ...Ma bre ima u subotu da gledam PARTIZAN ovde u ZR...iako imam neke obavezne vežbe na faxu!!! Ima da pobedimo Banat sa 2:0...
Lepo sam rekao da će biti 2:0...strelci Tošić i Lazevski...gol Lazevskog je bio evropski, i Tošić je dao sa distance i golman pogrešio! U igru ušao i mladi Crnogorac Stjepanović i dobro je odigrao...nisam bio zadovoljan igrom Lazetića u napadu! Ali PARTIZAN je ŠAMPION, BREEE!!! Pozz za sve GROBARE...