ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
После ћу откуцати моје виђење утакмице, одгледао сам синоћ на СОС Каналу извештај. Само напомене:
1. да је судија био слаб, јесте!
2. да је Партизан био оштећен од стране судија, јесте!
3. да је подела бодова заслужена, јесте!

П.С.
Ђукић каже да је терен крив (за све), пустили су изјаве и Степановића и њега (на то посебан осврт).

Nije,ali on je na Ep za mlade pokazao svoju strucnost a Partizan sem Mateusa boljeg trenera nije imao a i bolji tim,a normalno je da neki tim ima privremenu krizu rezultata,jer je nemoguce da stalno igra istim tempom...:!::!:
Имали сте Ребера кога бих ја, као и многи моји пријатељи делије, радо видели на клупи Звезде!

Gledam sinoc na RTS-u, emisija prije cigana, gosti, Vladan Lukic i jos jedan strucni komentator, ni manje ni vise nego Miroslav Radoman. hahaha. I ja se pitam onda zasto se Partizanu ne sudi penal 20 godina. A jos kad se uzme u obzir da je stari internacionalac Babarogic u upravnom odboru Zvezde, sve mi je jasno!!!
Ajde sad pa objasni i ostalima oko sebe!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

glavu gore ljudi,nije strasno ako izvucete 1. bod,pa i od cukarickog koji kako su i rekli ''neocekivano dobro igra ove sezone''!
Samo,cini mi se,da zvezda polako izlazi iz krize,a partizen ne ulazi u nju,medjutim pocinje slabije da igra...sto je za mene lose,kao navijaca partizana.
sta bi sa stjepanovicem,zar nije on dao gol na svom debiju...?a...on je povrijedjen.

Nisam imao vremena da izađem na net, a tek da prokomentarišem utakmicu sa Čukaričkim. I ne znam da li uopšte vredi komentarisati nešto ovde na forumu jer se odmah kreće sa stavljanjem svog mišljenja iznad tuđeg. Naime, ovo kako je suđeno protiv Čukaričkog je stvar za policiju!!! Kad neko ne svira očigledan penal s leđa, pri čemu igraču koji je startovao sleduje zagarantovani crveni karton koji naravno ne dobija jer po sudijinom nije bilo prekršaja, onda se zaključak sam nameće ko je glavni krivac i ko je direktno uticao na dalja događanja na terenu. Kad već nije svirao penal, koji je bio za sve ali ne i za sudiju, onda je bio dužan da Diari pokaže žuti karton zbog simuliranja!!! Ni to nije uradio, što samo govori da je očigledno sudio po nečijim instrukcijama!!! Podatak da je zbog povreda koje su usledile posle startova izašlo 3 Partizanova igrača (Lazić, Tošić i Rnić), što znači da su igrači zamenjeni prinudno, da je jedan dobio jak udarac u glavu (golman Božović), koji je i pored toga bio prinuđen da nastavi meč, i da je jednom igraču (Žuka) razbijena glava, je za Ginisovu knjigu rekorda. Šta je bilo potrebno da urade "brđani" pa da neko bude isključen iz igre? Možda da izbodu ili nokautiraju nekog igrača Partizana? Da bi se posle svega taj isti sudija smilovao da pokaže na "belu tačku" posle penala koji je bio više nego očigledan. Trebao je onda da bude dosledan sebi i svojim nalogodavcima pa da ne svira ni to! Nije Partizan za taj jedan bod pa makar i izgubio mnogo više od toga. Tim penalom u nadoknadi vremena samo je pokrenuo lavinu sumnji od strane razoraznih "poštenjačina" koji su sa tim penalom samo dobili materijal za trabunjanje bez obzira što je penal postojao. Niko se toga neće sećati sutradan, za mesec dana, godinu... već će svi pričati o tom penalu kao o nećem nezasluženom iako to apsolutno nije tačno. A ko će se još sećati onog nesviranog klasičnog penala još u 5. minutu? Niko, osim Grobara koji pamte mnogo više od toga pa im neće biti teško da udare još jednu recku za utakmicu u kojoj je Partizan brutalno pokraden!!! Reći za sve ovo "sramota" je blaga reč i trenutno nemam nijednu reč koja bi adekvatno opisala taj bezobrazluk! Ne bih sad ovde da pominjem neke stvari koje će dotaći navijače nekog drugog kluba, a ima materijala za polemiku itekako. Samo mogu da kažem na osnovu svega toga, da prvenstvo ne da nije regularno, nego je klasičan primer i definicija kako izgleda jedno takvo prvenstvo. Neka i Partizan osvoji titulu, prvenstvo će biti neregularno jer već to jeste!!! Režiseri, scenaristi i akteri ove parodije fudbala su tu u samom njegovom vrhu, rade na svim pozicijama, a posebno ispod stola. Tu se obavljaju najprofitabilniji poslovi odvajkada pa što ne bi i sada i to u fudbalu ionako posrnulom poodavno.

Треба клуб да дигне глас против ових крађа, иначе ће наставити да нас уништавају на овако перфидан начин. Звездино пролеће је ипак раније почело, кренуло се у општу хајку против Партизана, и отимачину бодова, не би ли нас онемогућили да узмемо титулу. Сада треба да узмемо и лигу и куп, па нека га дува циганска машинерија.
СВИ К'О ЈЕДАН! ДО КОНАЧНЕ ПОБЕДЕ!

Иначе, не знам да ли сте гледали на циганском каналу сос, интервју са рукавином. Елем, наш вајни капитен каже, да док је играо за Бежанију, као случајно прошао поред маракане, и као ортак који ради ту га позове да уђе, када је репрезентација имала тренинг. И он каже да му је била част што седи поред жигића и узима му аутограм и слика се са њим. И такав човек је наш капитен. Да ли он зна да је капитен Партизана? Еј Партизана? Маму му ***** бре циганску!

Sherlock, hoćeš li, molim te, da prestaneš da na Partizanovoj temi da koristiš te termine: "циганска машинерија", "Маму му ***** бре циганску!",.. time će samo izbiti raspravka i to baš ovde. Ako baš hoćeš da koristiš te te termine možeš na drugoj temi, mada će se i na toj drugoj temi sve završiti opštom svađom.

Sherlock, hoćeš li, molim te, da prestaneš da na Partizanovoj temi da koristiš te termine: "циганска машинерија", "Маму му ***** бре циганску!",.. time će samo izbiti raspravka i to baš ovde. Ako baš hoćeš da koristiš te te termine možeš na drugoj temi, mada će se i na toj drugoj temi sve završiti opštom svađom.

A zasto ga nisi opomenuo na onoj temi fudbal, razum kubeep palac i jos nesto?
I prestanite vise da kukate kako gubite titule vec sada, kako je zvezdino prolece ranije doslo, i kako vam sudije vec sada otimaju bodove.

A zasto ga nisi opomenuo na onoj temi fudbal, razum kubeep palac i jos nesto?
I prestanite vise da kukate kako gubite titule vec sada, kako je zvezdino prolece ranije doslo, i kako vam sudije vec sada otimaju bodove.
Dobio je upozorenje odmah na samoj temi jer mu je rečnik bio neprimeran. I da ne bi dolazilo do nepotrebnih raspravki.
Da li je vređao nekog na forumu? Nije! Doviđenja!

PAŽNJA!!!

Fudbal, razum i još ponešto (Povratak otpisanih)
--------------------------------------------------------------------------------

Poštovani (i drugi koji se tako ne osećaju) korisnici foruma,

očigledno je da je na forumu nastao totalni haos raznoraznim neozbiljnostima. Kako su one nastale nećemo da ulazimo, ali bi bilo ljudski prevazići sve nesporazume i nastaviti sa normalnom komunikacijom ko želi. Odlučili smo da se ponovo, uprkos svemu, svi zajedno, pojavimo na Fudbalu i pridružimo se svako svojim klupskim bojama. Možda će nekom zasmetati ova odluka uz pokoju srčanu smetnju, narušen srčani zalizak ili traumu, ali mi smo došli, a neki su naprosto postali stvarni iako su za njih samo privid. O pominjanim moralnim vrednostima nećemo raspravljati jer svako kroji svojom merom. I o pominjanim patuljcima takođe nema raspravke, to ostavljamo Snežani i pokojnom Dizniju.

ZzZzZz
Sherlock
Marauder
FLUID

Molimo ubuduće poštovanje pravila foruma, bez uvreda i spamovanja. Ono što je bilo pre svega toga se ne uzima u obzir. Vreme teče od sada.

1. P.S.
Ovo nije saopštenje. Ovo je razum.

2. P.S.
Ovde će ubuduće biti postavljana obaveštenja za sve korisnike ovog dela foruma i biće zatvorena za pisanje komentara.

--------------------------------------------------------------------------------
Poslednji put ažurirao/la FLUID : 14.08.2007. u 06:15.

Toliko o "razumu" i "normalnoj komunikaciji" onih koji se na njih pozivaju!!!

Ostaje još samo problem (ne)objektivnosti i kućnog (ne)vaspitanja!:|

PARTIZANU SIĆA OD JOVETIĆA

Crno-beli pre dve godine prodali jednom španskom fondu deo prava na mladog fudbalera za tričavih 250.000 evra! Od njegovog transfera dobiće samo polovinu, čime ostaju bez bar pet miliona evra!

Partizan će od prodaje Stevana Jovetića dobiti samo polovinu novca od ukupnog obeštećenja, saznaje Press! Crno-beli su pre dve godine jednom španskom investicionom fondu prodali 30 odsto prava na Jovetića, i to za svega 250.000 evra, dok 20 odsto od ugovora pripada Stevanovom menadžeru Faljiju Ramadaniju! Ako se zna da mladi Crnogorac trenutno vredi bar deset miliona evra, jasno je da će crno-beli ostati kratki za čak PET MILIONA!

Tadašnji čelnici crno-belih su zbog teške finansijske situacije napravili isti aranžman za još dvojicu igrača koji su tada bili samo perspektivni klinci, a za svu trojicu dobili su ukupno 750.000 evra! Predsednik kluba iz Humske Tomislav Karadžić potvrdio je ove informacije i istakao da je klub bio prinuđen na takav postupak, jer mu je bio neophodan novac.

- Menadžerska agencija ima 30 odsto prava na Jovetića, a njegov menadžer Falji Ramadani 20 odsto. Partizanu, dakle, pripada 50 odsto. Sigurno je da bi bilo bolje da imamo 100 odsto prava na Jovetića, ali klubu je tada bio potreban novac za tekuće potrebe, i 750.000 evra je bila značajna suma. Verovatno ste u pravu da je od te sume 250.000 bilo dato samo za Jovetića - rekao je Karadžić.

Španski investicioni fond koji ima udeo u Jovetićevom ugovoru zastupa poznati menadžer Zoran Stojadinović. Prema njegovim rečima, bio je veliki rizik uložiti toliki novac u neafirmisane igrače, tako da niko nema pravo da mu prebacuje bilo šta.

- Investicioni fond iz Španije koji ja zastupam poseduje 30 odsto ugovora Stevana Jovetića. Pored toga, imamo udeo u ugovorima još nekih igrača Partizana, i to nas je ukupno koštalo 750.000 evra. Taj posao zaključen je pre dve godine, u trenutku kad Partizan nije imao novca da isplati plate! Osim toga, ti igrači tada nisu odigrali ni jedan jedini sekund za prvi tim - kaže Stojadinović.

Iskusni menadžer ističe da, za razliku od Jovetića, na kome će španski investicioni fond zaraditi, postoje i primeri da je u sličnim transakcijama Partizan profitirao.

- Svi pričaju o Jovetiću, a niko neće reći, recimo, „vidi ga ovaj, izgubi pare na Nebojši Marinkoviću". Tu je i Lamin Dijara. Ja sam molio ljude u Partizanu da ga uzmu, oni su jedva pristali da ga dovedu, i to prvo na probu! Na kraju su dobili 50 odsto njegovog ugovora za 60.000 evra, i to sam tri meseca čekao da isplate taj novac. Sada taj Dijara vredi oko dva i po miliona evra. Znači, Partizan je praktično dobio na poklon polovinu te sume - objašnjava Stojadinović.

Karadžić je potvrdio i ove Stojadinovićeve tvrdnje i istakao da će Partizan nesumnjivo zaraditi na Dijari.

- Dijara jeste pozitivan primer. Plaćen je simbolično i njegova cena je naglo porasla, tako da će klub tu profitirati. Ujedno, on i Jovetić jedini su igrači čiji su ugovori samo 50 odsto u vlasništvu kluba. Ima još fudbalera koji nisu 100 odsto u vlasništvu Partizana, ali su oni u mnogo manjem procentu vezani za menadžere - rekao je Karadžić.

Ovo sam sad procitao u pressu
http://www.pressonline.co.yu/vest.jsp?id=23845&sectionId=44

PAŽNJA!!!

Toliko o "razumu" i "normalnoj komunikaciji" onih koji se na njih pozivaju!!!

Ostaje još samo problem (ne)objektivnosti i kućnog (ne)vaspitanja!:|
I šta si hteo da kažeš sa ovim? Očigledno ništa. Sherlock je opsovao Rukavinu i napisao je "ciganska mašinerija". Nikog nije uvredio na forumu i ne vidim razlog da ti nešto kao ovde držiš predavanja. Ne obraćaš pažnju kad neko stvarno vređa, a obraćaš pažnju na stvari koje očigledno nisi ni razumeo.

ne znam zasto, al' sumnjam da tih 30% ide toj menadzerskoj kuci... zasto li sam ubedjen da ce te pare zavrsiti u zecevicevom i bjekovicevom dzepu? eto zbog cega je Partizan bio u losoj krizi... ko zna koliko su tek para uzeli na taj nacin...
p.s. iskreno, srecan sam od kad sam stavio neke ljude na ignore... pa, kad ih neko citira, tek se na momente podsetim koliko, u stvari, nista ne propustam... naprotiv...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back