ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Одгледах текму, и немам речи. Срећно смо извукли бод. Чукарички је могао врло лако да узме сва три. Ова утакмица би имала другачији ток, да је судија свирао у 5. минуту очигледан пенал. Играчи Чукаричког су ломили кога су стигли, а судија то није санкционисао. Да је поштовао правила фудбалске игре доделио би оним месарима минимум један црвени. Смрад је директно утицао на резултат не досудивши горе поменути, чист пенал, а видим да црни лепотан спомиње и два пенала. Просто је невероватно да се дозвољава да нас бесомучно бију из утакмице у утакмицу, и да се тим истим касапинима дозвољава да се превијају и леже, после неког баналног контакта, као да су им обе ноге сломљење. Доста о тој будалетини и смраду од судије, да се осврнем на игру вољеног клуба.

Дакле, нисмо одиграли ништа. Наша игра искључиво зависи од 4 играча. Јоветића, Мореире, Жуке и Диаре. Без њих смо ништа. Данас двојица нису били на терену, и то се итекако осетило. Уместо Јоветића играо је Лазетић, и још једном доказао колико је дрво, и да је потпуно бескористан у нападу. Потпуно ми је невероватно да је данас започео утакмицу. Он више не сме да одигра ниједну утакмицу, која је неизвесна, јер је било који пијани пензос кориснији од њега. Мореира нам исто, много недостаје. Откако се он повредио ми смо упали у серију лоших резултата. Данашња игра је подсетила на прошлу сезону. Значи јалово, траљаво и безидејно. Просто не могу да верујем да нам игра толико зависи од једног играча. О одбрани не вреди трошити речи, опет примају гол. Само сада мора да се искритикује и безидејна средина и јалов напад.

У три утакмице кући, ми смо узели три бода. Потпуно невероватно. Уместо да славимо титулу, ми враћамо у живот оне мртве циганске пичкице, и дајемо неку наду оном сељачком тиму из Новог Сада. Стање је све алармантније из кола у коло. Потребно је урадити нешто, не знам шта, али под хитно морамо да се вратимо на стазу успеха са почетка сезоне. Титула се осваја против малих тимова, а ми у последња 3 кола не добисмо ниједан, и то на нашем стадиону.

"Ne, nismo u krizi! Vodili smo meč, ali su uslovi za igru bili veoma teški, a i rival je bio dobar, organizovan. Mogu samo da čestitam mojim momcima, jer su dali maksimum i herojski su došli do boda", rekao je Djukić.
Овде је неко луд. Или сви ми или Ђукић. ***** нисмо у кризи. Шта треба да се догоди да Ђукић једном буде искрен и призна да не иде све по плану, а не да попут косановића и осталих вајних стручњака налази свакојака оправдања.

Jbte, čitam ove komentare i ne mogu da vjerujem. U poslednje vrijeme svaki put kad odigramo loše, opravdanje se traži u sudijama. Dajte ljudi da vidimo šta se to dešava sa Partizanom. Da priznamo sami sebi da nismo mi baš toliko moćni i jaki kao što smo se na početku busali. Stavite prst na čelo i razmislite malo.
Пази, ја кривицу не сваљујем на судије. Да играмо као на почетку сезоне, могли би само да нам блајвају. Ја напомињем када суде на нашу штету, да не остане незапажено.

Jel ti to mene kao prozivas?
Nemam ja tebi sta da dokazujem koliki sam ja navijac Partizana i zato svoje glupe komentare zadrzi za sebe!!!

Alo decko, ti si vec pokazao koliki si "navijac". A svojim komentarima si dokazao i svoju inteligenciju... Sta je Djukic kriv? Video si da je komsinica smenila kosana, pa ajmo i mi djukica... e moj "navijacu"...

црни лепотан спомиње и два пенала

drugi je bio kad je onaj njihov digo ruke i skino pas rukom
mada videcemo kasnije kad budu prikazivali na TV
Djukic je OK, ali bilo je za ocekivati kad ne bude bilo Moreire, da ce kola da krenu nizbrdo
valjda ce brzo da se vrati jer ako budem morao da gledam onog tehnicara Lazetica i onog visprenog Mitrovica jos jednom posedecu, samo da sa Bambijem nije nista ozbiljno
cak je i odbrana bila solidna kad se uzme u obzir da smo imali dva igraca manje

Неозбиљно је тражити смену Ђукића. Нећемо ваљда да мењамо тренере на сваких метар дана, као неки!? Мене Ђукић нервира негирањем проблема, али сматрам да треба да остане и заврши посао који је почео. Као и на почетку сезоне, тако и сада има моју пуну подршку, јер стварно не знам ко би бољи могао да дође на његово место, а и не бих призивао ђавола, и оставио ни најмању могућност да на клупу Партизана седне неки наш вајни тренер из Бата Ђорине школе.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back