DELIJE HN
Ističe se
- Poruka
- 2.310
Као што каже ZzZzZz код нас је обрнуто!Итекако обрнуто!Ne buniš se kada vama bude isto!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Као што каже ZzZzZz код нас је обрнуто!Итекако обрнуто!Ne buniš se kada vama bude isto!

Овде је неко луд. Или сви ми или Ђукић. ***** нисмо у кризи. Шта треба да се догоди да Ђукић једном буде искрен и призна да не иде све по плану, а не да попут косановића и осталих вајних стручњака налази свакојака оправдања."Ne, nismo u krizi! Vodili smo meč, ali su uslovi za igru bili veoma teški, a i rival je bio dobar, organizovan. Mogu samo da čestitam mojim momcima, jer su dali maksimum i herojski su došli do boda", rekao je Djukić.
Ne buniš se kada vama bude isto!
Kod nas je suprotno.![]()
Као што каже ZzZzZz код нас је обрнуто!Итекако обрнуто!![]()

Djukiću odlazi!!!

Пази, ја кривицу не сваљујем на судије. Да играмо као на почетку сезоне, могли би само да нам блајвају. Ја напомињем када суде на нашу штету, да не остане незапажено.Jbte, čitam ove komentare i ne mogu da vjerujem. U poslednje vrijeme svaki put kad odigramo loše, opravdanje se traži u sudijama. Dajte ljudi da vidimo šta se to dešava sa Partizanom. Da priznamo sami sebi da nismo mi baš toliko moćni i jaki kao što smo se na početku busali. Stavite prst na čelo i razmislite malo.
Нама је било:Um ... pokusavam da se setim kad je to bilo, ali ne ide. Mozes li me podsetiti?

Odgovoriše ti ZzZzZz i DELIJE HN.Um ... pokusavam da se setim kad je to bilo, ali ne ide. Mozes li me podsetiti?
Нама је било:
С-тразбур
Р-енџерс
Б-ајерн
И-
Ј-
А-рис
Ко би могао да буде под И???![]()

Ћути,нед'о Бог!Ima vremena, doći će i oni na red![]()

Jel ti to mene kao prozivas?Ovi komentari tipa "Djukicu odlazi" samo dokazuju koliko su neki "navijaci partizana" stvarno navijaci...
Znao sam da ima nešto tako
Daj molim te, svaki klub ima krizu, pa i mi(čak i ako to Đukić ne priznaje). Po tvojoj logici Anćeloti je već odavno trebao biti u nekoj velikoj crnoj kesi
![]()

ti poredis Anćelotija i Djukića, 

. Baš me nasmija.Zašto, u čemu je razlika. Milan je u mnogo većoj krizi pa mu ni reč nisu rekli(Anćelotiju), a kod nas 4 nerešena - odlaziti poredis Anćelotija i Djukića, . Baš me nasmija.
Pa nije Đukić kod nas godinama što znači da nije problem u njemuA pazi, ta kriza traje kod nas već godinama!!!
ti poredis Anćelotija i Djukića,
. Baš me nasmija.
A pazi, ta kriza traje kod nas već godinama!!!![]()
Jel ti to mene kao prozivas?
Nemam ja tebi sta da dokazujem koliki sam ja navijac Partizana i zato svoje glupe komentare zadrzi za sebe!!!
Ma boli me **** za Kosana glupsone!!!Alo decko, ti si vec pokazao koliki si "navijac". A svojim komentarima si dokazao i svoju inteligenciju... Sta je Djukic kriv? Video si da je komsinica smenila kosana, pa ajmo i mi djukica... e moj "navijacu"...
A sta fali Djukicu,dokle je dogurao sa mladima na Ep za mlade????
Cuti molim te GROBARCINO....

GROBARCINOPazi STRUČNJAK, ti si mene prvi prozvao i molio bih te da mi se vise ne obracas! A o tome ko koliko zna, necemo, nije ni mjesto ni vrijeme.Ti poznajes fudbal ko marica kriv k***c, sa tobom vise necu raspravljati...

Ovo nije EP za mlade!!!GROBARCINO