ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
OVE GODINE PARTIZAN IGRA ODLICNO ZADIVIO SAM SE U MECU PROTIV OFKA BOLJI FUDBAL U NASOJ LIGI NISAM ODAVNO GLEDAO MISLIM DA JE OVA SEZONA ZA NJIH VEC DOBIJENA AKO NE PRODAJU NEKE IGRACE NA ZIMU SADA SAMO DA UDJU U LIGU SAMPIONA DO GODINE

---------

OK. OK. Nemoj da pišeš samo velikim slovima! Takva su pravila foruma. Velika slova su znak da vičeš. ;-)

south:
pa vec sam ga opomenuo za to :D
to je ban od 7 dana :)

ali ima srecu da mu gledaju kroz prste :lol:

ps. evo da sam ja mod..zato sto mi je dao glas za najboljeg druga grobara..
ja bi mu dao samo 3 dana ban :lol: :lol:
A sto ti nisi dobio ban na 24h iako si ga po pravilu zasluzio?

3d-frappe-maboule.gif

I ti imas moderatora (Grobara) uz sebe koji jedno obecava a drugo radi!!!
boule-de-feu-2.gif

A ja bih tebe banovao na mesec dana da ti saljem cigare pa da vidis koliki sam ti drugar, Ciganin.!!!
3d-fume-cigare.gif

Fiorentina želi Rukavinu

Kapiten Partizana Antonio Rukavina nalazi se na meti italijanske Fiorentine, prenosi "Sport". Beogradski dnevnik piše da će čelnici italijanskog kluba već tokom zimskog prelaznog roka pokušati da dovedu A reprezentativca Srbije.

Skauti kluba iz Firence ozbiljnije su se zainteresovali za Rukavinu posle Evropskog prvenstva u Holandiji, na kojem je fudbaler Partizana predvodio našu mladu reprezentaciju do finala.

Fiorentina je tokom leta već dovela jednog fudbalera Partizana, Nikolu Gulana, ali se on vrlo brzo vratio u Humsku kao pozajmljen igrač.

Sherlock:

- Meni nije rečeno da moram da donesem tri miliona evra i meni svakako ne pada na pamet da platim takvu ulaznicu. Ipak, svakako je potrebno doći do novih izvora sredstava, ali to je samo jedan deo priče. Potrebno je vreme da se konstruiše kvalitetan tim od 10 do 15 ljudi, jer to ne može da se uradi preko noći, bar što se mene tiče. Ako neko drugi to može, nema problema, ja ću se povući. Zbog toga sam tražio da se sednica Skupštine odloži za kraj meseca - istakao je Karadžić.

ovo je partijski covek....covek bez mozga :evil:

sposoban covek,biznismen...ovo nikad ne govori.. :evil:

da se ne lazemo..on je deo iste ekipe :evil:

Vladazl:
Fiorentina želi Rukavinu

Kapiten Partizana Antonio Rukavina nalazi se na meti italijanske Fiorentine, prenosi "Sport". Beogradski dnevnik piše da će čelnici italijanskog kluba već tokom zimskog prelaznog roka pokušati da dovedu A reprezentativca Srbije.

Skauti kluba iz Firence ozbiljnije su se zainteresovali za Rukavinu posle Evropskog prvenstva u Holandiji, na kojem je fudbaler Partizana predvodio našu mladu reprezentaciju do finala.

Fiorentina je tokom leta već dovela jednog fudbalera Partizana, Nikolu Gulana, ali se on vrlo brzo vratio u Humsku kao pozajmljen igrač.

Najverovatnije nece otici,ali nikad se nezna sve bih dao da sacuvamo ovu ekipu bar jos jednu sezonu,(mnogo trazim znam)...

Posle prvog poluvremena Partizan protiv Napretka vodi sa 2:0. Golove postigli Tošić i Dijara. Tošić je dao gol u 57. sekundu. :D
Upravo je na utakmici bila indentična situacija kao na utakmici Portugal-Srbija kada se igrač aktivirao iz ofsajda. Tako se aktivirao i igrač Napretka koji je postigao gol i sviran je ofsajd. Vraćali su snimak i komentar je bio da se radi o klasičnom ofsajdu.

Evo sada već uveliko traje drugo poluvreme...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back