ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zašto onakva atmosfera nije mogla da bude i na onim utakmicama što smo igrali kući od 25.Sad kad je prpa sad se svi primirli.Jel to trebalo prvo da dovedemo u pitanje učešće u Evropi, pa tek onda da se opametimo!Svaka čast za atmosferu!!!To se zovu navijači!A onda dva pedera iz UEFE što su sedeli u loži nek se jebu jer nisu imali da vide ono zbog čega su došli.Sad nek nas hvale 10.-tog.
Ukoliko nas ostave u Evropi tačnije ukoliko kazna bude ublažena ne znam da li to znače prazne tribine na nekoliko mečeva???
A smešniju ekipu od Zrinjskog nisam gledao nikad.Golmanu su vratili loptu bezbroj puta, legenda je jednom promašila loptu ali sreća pa je bio priseban.Pa onda onom ispala lopta kad je bacao aut...IPa onaj umesto Rukavine pokupio i svog...
Hoće li više taj 10.!

ne razumem zasto nas "sere"... koja god ekipa da nam je pala, ukljucujuci i hajduk, prosli bismo je bez nekih vecih problema... ma kako se to nekome cinilo... Partizan je, jednostavno, prejak za bilo koji klub, koji igra u ovom kolu - predkolu, kako vam god vise odgovara... a svi znamo ko je zasluzan sto igramo od prvog kola (Partizan nije, sigurno!!!!)... sad samo ostaje da vidimo kakva ce odluka na zalbu biti... pa, ako nam dozvole da igramo, onda ce nam posao biti lak, sto se tice ulaska u grupu uefa.... mozda i par koraka dalje...

crni lepotan:
ajde da se i neki grobar pojavi
bio sam na stadionu i bilo je sjajno
pitanje je zasto nije tako svaki put(mislim nema petardi, tuce, baklji)?
Zrinjski bi bio solidan zonas tako da rasturanje ustasa ne treba komentarisati, kakvi smo stvarno videcemo protiv Hajduka iz Kule, ako probijemo njihov bunker mozemo sve
zzzzzzzz pevalo se sisaj zvezdo le
na kraju hit koji pocinje ovako
ZEKO LOPOVE YEBEMO TI SVE.... (nek neko nastavi)

samo da ukazem da ovo sto sam napisao je odgovor na ZzZzZz-ovo pitanje

Partizan bi u narednih nekoliko dana trebalo da pojača svoje redove angažovanjem mladog fudbalskog reprezentativca Srbije.

Zoran Tošić, igrač zrenjaninskog Banata, na korak je od prelaska u redove „crno-belih”. Rukovodstvo Banata je prihvatilo ponudu za mladog veznog fudbalera i transfer bi uskoro trebalo da bude ozvaničen.

Tošić je posle zapaženih igara na Evropskom prvenstvu u Holandiji bio i na meti nekoliko inostranih klubova, ali je sve izvesnije da će još neko vreme igrati na domaćim terenima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back