Alex.L
Domaćin
- Poruka
- 3.576
Nego zasto je na izvlacenju Partizan/Zrinjski? Zrinjski je ispao sada jedino moze Partizan da popije onu kaznu i Rabotnicki da ide dalje bez igranja utakmica
E vidiš to i mene zanima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego zasto je na izvlacenju Partizan/Zrinjski? Zrinjski je ispao sada jedino moze Partizan da popije onu kaznu i Rabotnicki da ide dalje bez igranja utakmica
Torrente BG:Nego zasto je na izvlacenju Partizan/Zrinjski? Zrinjski je ispao sada jedino moze Partizan da popije onu kaznu i Rabotnicki da ide dalje bez igranja utakmica
crni lepotan:Rabotnicki
To znaci da zrinjski nije ispao od partizana. Zapravo ako uefa potvrdi izbacivanje partizana iz kupa uefa u narednom krugu igraju Rabotnicki-Zrinjski.Torrente BG:Nego zasto je na izvlacenju Partizan/Zrinjski? Zrinjski je ispao sada jedino moze Partizan da popije onu kaznu i Rabotnicki da ide dalje bez igranja utakmica
Pogledaj malo bolje na istom sajtu uefa cup draw, videces da rabotnicki igra sa pobednikom utakmice zrinjski/partizan.Vanjor:Čist sumnjam da Zrinjski nije ispao od Partizana.
http://www.uefa.com/competitions/uefacup/fixturesresults/round=15116/match=300985/index.html
crni lepotan:ajde da se i neki grobar pojavi
bio sam na stadionu i bilo je sjajno
pitanje je zasto nije tako svaki put(mislim nema petardi, tuce, baklji)?
Zrinjski bi bio solidan zonas tako da rasturanje ustasa ne treba komentarisati, kakvi smo stvarno videcemo protiv Hajduka iz Kule, ako probijemo njihov bunker mozemo sve
zzzzzzzz pevalo se sisaj zvezdo le
na kraju hit koji pocinje ovako
ZEKO LOPOVE YEBEMO TI SVE.... (nek neko nastavi)