Iskreno žalim zbog odluke, žao mi je zbog fudbalera Partizana koji su nakantali onu sprdačinu od NK Zrinjski, žao mi je zbog srpskog fudbala jer je bila dobra prilika da se nakupe bodovi, od Partizana samo u ovom kolu bi imali 2, žao mi je zbog iskrenih i pravih navijača Partizana koji više i ne idu na utakmice, a teže im je palo nego svim ovim "izvikanim".
Sa druge strane, ovo je prava prilika, možda jedinstvena da se u društvu postigne konsenzus da ovako više ne može, da onaj divljak koji je na utakmici pijan, drogiran, napravi ekces dobije zatvorsku kaznu od najmanje 3 godine i doživotnu zabranu prisustvovanja utakmicama kluba i reprezentacije, da se konačno na sportskim tribinama vide navijači u obeležjima svog kluba, ne političkih ili sličnih sadržina, da se peva i plače, ne ubija i razbija, da ode cela porodica na stadion i ne rizikuje stolicu u glavu, pendrek od pobesnelog žandarma ili nešto još gore...
Ova kazna boli, boli jer je bio bolji, za 3 koplja bolji, jer je ponizio protivnika sa 1:6 na njegovom terenu i boli zbog svežih rana iz ne daleke prošlosti, ali ako se rešimo šljama, vredelo je.
POZDRAV ZA SVE ISKRENE I PRAVE NAVIJAČE OVE NAŠE SRBIJE.
ŽIVELI!!