- Poruka
- 1.498
dok!:To nisam cuo da su objavili.
Pa mnogo toga ti nisi cuo a za genocid znas da glasas u tandemu sa muslijama i ustasama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dok!:To nisam cuo da su objavili.
Zasro ili ne ,oni su meni sve živce istanjili..crni lepotan:e sad si sve zasrao ono sto si pre napisao
Ethan:jeste li videli kad su redari nemilosrdno poceli da tuku grobare?
Mozda je bio samo jedan lik bio sa mladicevom majicom.
Tako je, sve je u pravu, pogotovo boldovano„Partizan nas je nadigrao u svim elementima igre i sa sportskog aspekta zaista je šteta što crno-beli neće igrati u drugom kolu. Sa druge strane, dobro je da se kažnjavaju izgrednici koji nemaju nikakve veze sa sportom i mora se otvoreno reći da takvi i nisu prijatelji svojih klubova”, rekao je Slišković.
„Drago mi je što su u UEFA videli da Zrinjski nije kriv za incidente i da smo, kao klub, sve preduzeli da do njih ne dođe i da utakmica protekne u sportskom nadmetanju”, rekao je Margeta.
crni lepotan:goocho ti si mi se zgadio sa onom pricom da ste lupali samare na jugu na jednom derbiju
jel se tako voli Partizan?
Pa šta koji ***** onda traže majice Mladića i Karadžića na tribinama?Samo zato što su crne?goocha:Oblace se shodno bojama kluba
!!!!!crni lepotan:ako ti je zao roditelja decka koji je povredjen u Mostaru kako ti nije zao roditelja decka koga ste nalupali
a sada im je nemoguce i da vide evropsku utakmicu svog voljenog tima... zbog tih istih "navijaca"... mislim da je i to bitno naglasiti...goocha:Jednostavno obicnim ljudima je nemoguce da vide stvari iz ugla jednog navijaca.
I on odrazava istinu. Samo vas vase dupe zanima. Da ne spominjemo roditelje decaka KOGA STE UBILI. Sustina je da hulianima (bilo Grobari, bilo Delije) treba zabraniti ulaz na stadion jer oni i nisu parvi Grobari i Delije vec huligani kojima je "ljubav" prema klubu izgovor da prave s*anja, da se izivljavaju, tuku i prave nered.crni lepotan:da i odakle nekom pravo da lupa samare, ako ti je zao roditelja decka koji je povredjen u Mostaru kako ti nije zao roditelja decka koga ste nalupali
UEFA Cup je jedino isplativ ukoliko ekipa stigne do četvrtfinala i dalje.Za naše prilike mi se zadovoljimo i učešću po grupama, ali za klub to nije ispaltivo.Po grupama se mogu privući neki domaći sponzori što je čista sitnica.Dust:jedini prihodi koje foteljaši ubiru su od međunarodnih utakmica