General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505
Nisi bio na marakani sa ostalom ciganskom bracom???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi bio na marakani sa ostalom ciganskom bracom???
Znaci ne mozes bez Partizana?
Gledam ovu tabelu posle dva kola pa se nimalo ne čudim što Vojvodina nije na prvom mestu.
Ipak su dve godine trauma previše.![]()
Ma jok....
a sto se tice tabele.....samo polako...
Tu je derbi!
E nema na svetu boljeg osecaja nego kad vas napunimo u rupi
Musavi ganci tad najvise piizdee....xaaxaxaxxaxax
Cestitam vam na osvojenom bodu danas!Ipak nije mala stvar osvojiti bod u Ivanjici!
Jok,gledao prenos iz Ivanjice!![]()
Lukic namestio utakmicu Partizana sa Javorom,nisi znao?
Cudno sto Partizan nije prvi...da nije mozda Tole Karadzic pao u komu,ili da nije mozda ne daj Boze na samrti?
kompleksi.......
Koji si ti indijanac..
.....................
.......................
__________________________________ _______
I posle covek samo treba da procita par tvojih poruka i da shvati da pises na nivou deteta koji ima 4 godine......
ne bih ja dete od 4 godine spustao na njegov nivo![]()
Cestitam vam na osvojenom bodu danas!Ipak nije mala stvar osvojiti bod u Ivanjici!
Prikazi ovde tradiciju u derbijima u `rupi` pa neka se uce na vreme buduca pokolenja grobljanaca,da ne dozive traumu,kao vi sto ste traumirani za ceo zivot, kad saznaju koliki je odnos u medjusobnim duelima.Mada mozes da postavis i odnos u derbijima koji su iograni i na `armijskom pasnjaku`.Samo objasni da je Partizan domacin,a ne Zvezda.
![]()
Cudno sto Partizan nije prvi...da nije mozda Tole Karadzic pao u komu,ili da nije mozda ne daj Boze na samrti?
Ma poceli smo redovno da svrsavamo na vama.......nista se ti ne sekiraj
Nedelja je svanula......
Kad se samo setim sta ste sve ovde pisali,momentalno mi se povraca.Prvo ste poceli sa proslogodisnjoj tituli sampiona,sve u stilu `mi smo najjaci,ne moze nam niko nista`...Zatim ste doveli iz Zvezde Clea da bi pokazali da ste superiorni mnogo u odnosu na nas,a Cleo je samo potvrdio da je obican prosek i nista vise...Zatim ste igrali sa amaterima iz Rila,mada ste se jos odavno pre njih spremali kako cete da igrate LS i zadovoljni trljali ruke od novca koji cete da zaradite igranjem u LS.Ja sam i prosle godine,i kada ste igrali sa Rilom,i sada odgovorno tvrdim da imate ekipu punu lomova i otpada (svaka cast Moreiri).Posle Rila sam tvrdio da ce neko ko je iole malo jaci da Velsana da vas eliminise,ali vi niste hteli da slusate,nego ste pisali ovde raznorazne hvalospeve i ode radosti.Onda je dosao APOEL i samo potvrdio ono sto sam ja ovde napisao na ovoj temi.Sada cete da ispadnete i od Slovaka,smenite Jokanovica,u upravi vam je vec sve na krv i noz.Mirkovic je podneo ostavku,cekaju se Tomic i Petric.Uvideli svi da nema planiranih para i pocelo je medjusobno klanje.Zn aci isti onaj scenario kao i posle Artmedije i Petah tikve.Klasika!
E u tome je moja velika radost!Vratilo vam se sve ono milo za drago,bili ste prepotetni,vi ste bez premca,vi ste najjaci,sigurno igrate LS,a ustvari ste sami evropski otpad i daleko ste svetlosnu godinu vi od LS i od nekog `stabilnog kluba`.Danas vam odlazi Obradovic,sutra ce Dijara,za njim Moreira...pozovite Asena Nikolova i company,uvek su u stanju da posrnulog `giganta` vrate na noge.Da ne zaboravim Alberta Nadja,ali *** otisao covek u penziju,a bio je sjajno kasacko grlo...
Dakle sve u svemu,ne pise vam se dobro....jer KO DRUGOME JAMU KOPA,SAM U NJU UPADA!Izgleda da vi to niste znali,i ja cu sa uzivanjem da pratim potonuce vaseg kluba u narednim danima....
Da ja tebe pitam nesto posto vidim da si bolje upucen u nase stanje u upravi nego u Zvezdinog.......
SAMO TRI RECI.......
GDE STE VI???