ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajmo sad, o, moderacijo, izvrsite humanu eutanaziju ovih postova sa crvenim slovima inace ode topic. Mislim, kad covek samo u 1 postu udvostruci velicinu svog spolovila, o cemu onda da pricamo...

Elem, ista utakmica kao i sve od pocetka sezone, s tim sto danas nije bilo Profesora da ispravlja ono sto ostali zabrljaju, pa shodno tome i rezultat. Jos smo dobro i prosli, gol koji smo dali se ne vidja cesto. Zao mi golmana Bondzulica, ona povreda je izgledala vrlo gadno, mislim da mu predstoji poduza pauza. Ako Mo ne bude mogao da igra ni u cetvrtak, obrali smo zelen bostan. No dobro, ako je to cena da vidimo ledja Jokanovicu, ja sam spreman :D

Nemački stručnjak ponovo na klupi crno-belih
Mateus već danas u Humskoj
Ponedeljak - 24.08.2009

Lotar Mateus ponovo u Humskoj! Nema dileme, posle jučerašnjeg remija u Ivanjici, gde su fudbaleri Partizana uz puno sreće izborili nerešen rezultat u duelu sa Javorom 1:1 u drugom kolu nacionalnog šampionata, jedno je jasno, crno-beli će na revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope u Slovačku sa Žilinom, otputovati sa novim trenerom.

U pitanju je naravno nemački stručnjak, koji je sa Partizanom pre šest godina igrao u Ligi šampiona, a njegov dolazak u Humsku se očekuje već danas.

- Nikada nisam krio da u Partizanu imam puno prijatelja i kada me put nanese u Beograd, uvek rado svratim do stadiona u Humskoj. Moje simpatije prema crno-belima nikada i nije dolazila u pitanje i ne vidim ništa čudno u tome što ću navratiti i popričati sa prijateljima - ostao je zagonetan Mateus, koga smo sinoć na kratko prekinuli prilikom gledanja filma u bioskopu.
Kako „Alo!“ nezvanično saznaje, Lotar Mateus će tražiti ugovor koji mu garantuje 650.000 evra po sezoni, ali ukoliko ne dođe do dogovora, mesto na klupi Partizana zauzeće Vuk Rašović, dok se spominje i mogućnost da mu u tom poslu pomaže i budući direktor crno-belih Goran Stevanović.
Posle još jedne blede partije Partizana, mali tračak nade srpskom šampionu ulila je možda pobeda Artmedije nad Žilinom u gostima 1:0 u domaćem šampionatu. Posle svega šta su prikazali u poslednje tri evropske utakmice, crno-beli i nemaju previše razloga za optimizam, ali uprkos svemu srpski šampion i dalje ima realne šanse da se nađe u Ligi Evrope, ukoliko njegovi igrači u naredna četiri dana pronađu dovoljno hrabrosti, da ostave srce na terenu u Slovačkoj, u čemu bi trebalo da im pomogne novi trener.

Vrh Srbije ruši Partizan

Na poslednjem sastanku Upravnog odbora Partizana palo je dosta teških reči između dve suprotstavljene struje. Najbučniji su bili ministar Rasim Ljajić, koji je između ostalog imao i podršku poslanika SPS-a Branka Ružića, dok su s druge strane bili Gordan Petrić i Ivan Tomić.
- Tomić i Petrić su obrusili Ljajiću da mu nije mesto u Partizanu, već u Skupštini Srbije. Ovaj im je odgovorio da je u stanju da bolje vodi klub pd njih dvojice, da bi potom zatražio od Tomića da u pisanom dokumentu objasni zbog čega su evropski rezultati ispod svakog nivoa, a u prelaznom roku je potrošeno čak pet miliona evra - priča naš sagovornik.

E. A.
BEZ REČI. :think: :tajna: :ceka: :whistling:

Ocigledno agonija se nastavlja , ocajna igra , trener je potpuno izgubio kompas i ekipa mu ne lici ni na sta , medjutim nije samo stvar do trenera i rukovodstvo se obrukalo ,prelazni rok je traljavo odradjen ,ekipa nije kompletirana , guraju se mladi igraci koji jos nisu dorasli evro utakmicama cisto da bi se na silu afirmisali i prodali , Obradovic odavno prodat i mislima u Saragosi ,Ljajic igra jer mora zbog Mancesterovog kes bonusa ,ekipi nedostaju barem tri kvalitetna pojacanja
Dobar je Jokan... svaka mu čast!!!:super:
hat_supporter_4.gif

Ne znam zasto, ali ja sam uvek za promene :) Djuric mi se nikad nije svidjao, dok Tomic i Petric jesu. Sad mislim da svi treba da odu zbog lose odradjenog prelaznog roka. To im je posao, nisu ga odradili i dovidjenja! Da vratimo Baticu, dovedemo Milosevica...

Daleko od toga da mi se Djuric svidja........jednostavno mi ne deluje kao neko ko je spososoba.......ali ***.,mozda i gresim...

Ali s druge strane posao predsednika Partizana se svodi na pare......znaci da obezbedi pare da klub normalno funkcionise..........a Partizan je funkcionisao s te strane solidno.......

A za to su zasluzniji Djuric i deo UO , nego Petric ili Bata Mirkovic....

Problem Partizana je sportska strana.....tj. rezultati................a za to je najodgovorniji Ivan Tomic.....na njegov predlog se bira trener,on u dogovoru s trenerom dovodi igrace..................
I mislim da je on sposoban da odradi taj posao kako treba......jeste imao kikseva ( tipa Vasingtona,Ngambija,Zaima) ali ne postoji sportski direktor u svetu koji ne omane kod igraca......

Ali mi stvarno nije jasno njegovo ultimativno ponasanje u slucaju Jokanovic......
Mislim da je ocigledno da Jokanovic nije trener dovoljno kvalitetan da vodi Partizan.
To pokazuju rezultati,a jos vise igra ( ako se ovo moze nazvati igrom) Partizana.....

Shvatam da je on prijatelj sa Jokanovicem.......ali prijateljstvo i posao kad pocnu da se mesaju........:think:

Ocigledno je,a to je primer hiljade klubova u svetu,da Partizanu treba sok terapija...
Igrace ne mozes da zamenis,ali zato trenera mozes........posebno kad je ocigledno da skripe stvari koje su njegova odgovornost......igra,totalno losa fizicka sprema igraca,to da on ne moze da natera igrace da sprovedu u delo ono sto im on odredi....

Moze Tomic koliko hoce da prica o medijskoj hajci ( u cemu ima istine,ali je uvek bilo tako.....uvek se ceka samo neki trac iz Partizana ili Zvezde i da se od komarca pravi slon....) ali sam Partizan im je dao povoda za to.....a i nisu novinari igrali protiv Apoela....nego Djordjevic and co.......

Ja jednostavno ne vidim nacin da sa ovakvom igrom,sa vecito defanzivnom formacijom sa 2 zadnja vezna,da mi pobedimo u Slovackoj..........Nije Zilina nikakva extra ekipa,ali u svakom slucaju je mnogo kvalitetnija npr. od Javora......a videli smo juce kako smo mi odigrali protiv tog Javora.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back