General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505
Mislis da jos postoje??
Ja njih da zalim a oni i dalje provociraju,pa gde to ide?
NJIH NEMA!....nisu svesni svoje nesvesti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis da jos postoje??
Da ja tebe pitam nesto posto vidim da si bolje upucen u nase stanje u upravi nego u Zvezdinog.......
SAMO TRI RECI.......
GDE STE VI???
indijanci.....pucate od Sevojna a znate nama da *****te
Cisto da se zna da je Lukovicev gol za Javor namestio Vojvodinin pozajmljeni igrac Ivanjicanima-Pavlovic.Kada vas tako muci nas pozajmljeni igrac,sta ce tek biti kada u petom kolu naidjete na nasu prvu ekipu?![]()
Mi pucaamo od Sevojna a vi igrate Ligu sampiona,jel tako?
Mislim da imas izmedju 9-12 godinapogodio?
Naplatite im za ona dva ponistena gola zvezdasa Mrdje!
Evo pred nama imamo upravo halix-ov post prepun kompleksa i trauma zbog dvogodišnjih doživljenih trauma!Kad se samo setim sta ste sve ovde pisali,momentalno mi se povraca.Prvo ste poceli sa proslogodisnjoj tituli sampiona,sve u stilu `mi smo najjaci,ne moze nam niko nista`...Zatim ste doveli iz Zvezde Clea da bi pokazali da ste superiorni mnogo u odnosu na nas,a Cleo je samo potvrdio da je obican prosek i nista vise...Zatim ste igrali sa amaterima iz Rila,mada ste se jos odavno pre njih spremali kako cete da igrate LS i zadovoljni trljali ruke od novca koji cete da zaradite igranjem u LS.Ja sam i prosle godine,i kada ste igrali sa Rilom,i sada odgovorno tvrdim da imate ekipu punu lomova i otpada (svaka cast Moreiri).Posle Rila sam tvrdio da ce neko ko je iole malo jaci da Velsana da vas eliminise,ali vi niste hteli da slusate,nego ste pisali ovde raznorazne hvalospeve i ode radosti.Onda je dosao APOEL i samo potvrdio ono sto sam ja ovde napisao na ovoj temi.Sada cete da ispadnete i od Slovaka,smenite Jokanovica,u upravi vam je vec sve na krv i noz.Mirkovic je podneo ostavku,cekaju se Tomic i Petric.Uvideli svi da nema planiranih para i pocelo je medjusobno klanje.Zn aci isti onaj scenario kao i posle Artmedije i Petah tikve.Klasika!
E u tome je moja velika radost!Vratilo vam se sve ono milo za drago,bili ste prepotetni,vi ste bez premca,vi ste najjaci,sigurno igrate LS,a ustvari ste sami evropski otpad i daleko ste svetlosnu godinu vi od LS i od nekog `stabilnog kluba`.Danas vam odlazi Obradovic,sutra ce Dijara,za njim Moreira...pozovite Asena Nikolova i company,uvek su u stanju da posrnulog `giganta` vrate na noge.Da ne zaboravim Alberta Nadja,ali *** otisao covek u penziju,a bio je sjajno kasacko grlo...
Dakle sve u svemu,ne pise vam se dobro....jer KO DRUGOME JAMU KOPA,SAM U NJU UPADA!Izgleda da vi to niste znali,i ja cu sa uzivanjem da pratim potonuce vaseg kluba u narednim danima....
Evo pred nama imamo upravo halix-ov post prepun kompleksa i trauma zbog dvogodišnjih doživljenih trauma!
Svaki navijač veruje u svoj klub da može nešto postići i raduje se svakom uspehu. Navijači i simatizeri ne daju zvanične izjave za medije da bi se suzdržavali da nešto napišu na forumu. Svi navijači bilo kog kluba gaje svoj optimizam na osnovu rezultata iz prethodnih sezonu-dve. Otuda i taj optimizam i kod Grobara. Sasvim prirodna stvar. To što se ti tripuješ da svi treba da zvuče na forumu kao da daju izjavu za medije u ime kluba je tvoja frustracija zbog koje nema dana, a da ne svratiš na Partizanovu temu i napišeš pokoji biser.
Kleo je doveden zato jer nam treba takav tip napadača pored Dijare! Plus je već prošao period adaptacije na naš fudbal i ovu klimu. To što si ti shvatio da je doveden da bi Partizan pokazao svoju superiornost nad vama je zabluda i opet tvoja frustracija zbog koje svaki dan opsedaš Partizanovu temu kojekakvim klinačkim čarkama.
Ako pogledaš prošlogodišnju tabelu, a kažeš za Partizan da je "evropski otpad", pomisli samo šta ste vi kao 3 tim na toj tabeli.
Tvoja velika radost nije u tome što navodiš, već u tome što ne znaš šta pišeš, pa ti niko neće uzeti za ozbiljno ovo tvoje naslađivanje. Pogledaj tvoj klub i pogledaj da li iko od Grobara piše na vašoj temi u kontekstu koji zaslužujete kao 3 tim tog "evropskog otpada".
Ako ne znaš da koristiš poslovice u pravu svrhu nemoj da ih koristiš, jer onda polsovica prerasta u aforizam. Partizan nije vama "kopao jamu", već su je iskopali vaši, kao što su nama onda "kopali naši". Kao da zaboravljaš da navijaš za klub koji vrši perfektne medijske hajke, koje su prevazišle i one u kojima je došlo do raspada SFRJ.
Uživaj u igrama svog kluba, ako možeš. Ako ti nije mrsko posle traumatične igre tvojih ljubimaca u Češkoj prestonici.
Ma ne pucate vi samo od Sevojna....Mi pucaamo od Sevojna a vi igrate Ligu sampiona,jel tako?
Evo pred nama imamo upravo halix-ov post prepun kompleksa i trauma zbog dvogodišnjih doživljenih trauma!
Svaki navijač veruje u svoj klub da može nešto postići i raduje se svakom uspehu. Navijači i simatizeri ne daju zvanične izjave za medije da bi se suzdržavali da nešto napišu na forumu. Svi navijači bilo kog kluba gaje svoj optimizam na osnovu rezultata iz prethodnih sezonu-dve. Otuda i taj optimizam i kod Grobara. Sasvim prirodna stvar. To što se ti tripuješ da svi treba da zvuče na forumu kao da daju izjavu za medije u ime kluba je tvoja frustracija zbog koje nema dana, a da ne svratiš na Partizanovu temu i napišeš pokoji biser.
Kleo je doveden zato jer nam treba takav tip napadača pored Dijare! Plus je već prošao period adaptacije na naš fudbal i ovu klimu. To što si ti shvatio da je doveden da bi Partizan pokazao svoju superiornost nad vama je zabluda i opet tvoja frustracija zbog koje svaki dan opsedaš Partizanovu temu kojekakvim klinačkim čarkama.
Ako pogledaš prošlogodišnju tabelu, a kažeš za Partizan da je "evropski otpad", pomisli samo šta ste vi kao 3 tim na toj tabeli.
Tvoja velika radost nije u tome što navodiš, već u tome što ne znaš šta pišeš, pa ti niko neće uzeti za ozbiljno ovo tvoje naslađivanje. Pogledaj tvoj klub i pogledaj da li iko od Grobara piše na vašoj temi u kontekstu koji zaslužujete kao 3 tim tog "evropskog otpada".
Ako ne znaš da koristiš poslovice u pravu svrhu nemoj da ih koristiš, jer onda poslovica prerasta u aforizam. Partizan nije vama "kopao jamu", već su je iskopali vaši, kao što su nama onda "kopali naši". Kao da zaboravljaš da navijaš za klub koji vrši perfektne medijske hajke, koje su prevazišle i one u kojima je došlo do raspada SFRJ.
Uživaj u igrama svog kluba, ako možeš. Ako ti nije mrsko posle traumatične igre tvojih ljubimaca u češkoj prestonici.
O ovim golovima smo već raspravljali. Ako ti je teško da ukapiraš šta znači "poništen gol" onda je za tebe i gol na zagrevanju pred utakmicu važeći.Naplatite im za ona dva ponistena gola zvezdasa Mrdje!
62?Sta su dve godine naspram 62?
O ovim golovima smo već raspravljali. Ako ti je teško da ukapiraš šta znači "poništen gol" onda je za tebe i gol na zagrevanju pred utakmicu važeći.
62?Ma traume su krenule i pre nastanka oba kluba, samo što te o tome još nisu obavestili.
Čudi me da ovi iz vaše skrnave Sportske Galaksije još to nisu provalili.
![]()
Znas kad cete vi da vidite vise prvo mesto na tabeli? Kad svinja bude videla nebo,e tad!
I kakve ima sad sve ovo veze sa mojim citiranim postom?Znas kad cete vi da vidite vise prvo mesto na tabeli? Kad svinja bude videla nebo,e tad!
Aaauuuuuu sine ja vise necu da te zezam....sad vidim da si ozbiljno bolestan
kad je to pocelo sve? Kad si poceo da buncas?
Pa ti umires od kompleksa![]()
operacija uspela!
Pacijent je mrtav,sahrane nece ni biti....
operacija uspela!
Vi ste vec mrtvi odavno...samo sada je ozvaniceno!![]()
Moram da ponovo postavim ovo obaveštenje, da se vidi kako to radi Veliki klub!Saopštenje za javnost FK “Partizan”
22.08.2009. - 14:53
Iznenađeni velikom količinom neistina objavljenih u više medija o tobožnjim incidentima na utakmici FK “Partizan” – FK “Žilina” koji se nisu dogodili, prinuđeni smo da se obratimo javnosti da bi smo demantovali sve te napise i upoznali ljubitelje fudbala sa istinitim činjenicama.
Pe svega želimo da istaknemo da je FK “Partizan” uvek otvoren za saradnju sa svim medijima i ako neko objavljuje informacije o FK “Partizan”, a pre toga njihovu istinitost ne proverava kod nadležnih u klubu, onda takav pristup jedino možemo da tumačimo zlom namerom.
Očigledno je pokrenuta medijska kampanja koja za cilj ima stvaranje paralele izmedju događaja u Češkoj pre i za vreme utakmice FK “Slavija” – FK “Crvena Zvezda” i navodnih događaja na utakmici FK “Partizan” – FK “Žilina”. Sa događajima u Češkoj nismo upoznati, niti je naše da ih komentarišemo, ali verujemo saopštenju naše ambasade u Pragu i FK “Crvena Zvezda” i nadamo se da su natpisi po kojima FK “Crvena zvezda” preti izbacivanje iz evropskih kupova deo senzacionalizma koji je, nažalost, u pojedinim medijima postao dominantan stil.
Što se tiče utakmice FK “Partizan” – FK “Žilina”, od strane delegata UEFA konstatovano da je organizacija utakmice bila izvanredna i da je ponašanje navijača bilo dobro, u skladu sa pravilima, što je bio slučaj na svim evropskim utakmicama koje je FK “Partizan” igrao u poslednjih godinu dana. Zabeležen je samo jedan manji incident /preskakanje ograde od strane jednog navijača sa istočne tribine/.
Kada su u pitanju navodni događaji posle utakmice želimo da podvučemo da nije bilo ulaska navijača u autobus sa igračima, nije bilo odlaska navijača na SC “Partizan-Teleoptik” i nije bilo ulaska navijača u klupske postorije i kancelarije. Nije nam poznat izvor tih laži, ali njihovo organizovano plasiranje u javnosti mozemo da tumačimo samo kao namerni pokušaj unošenja nemira u Klub.
U vezi informacija o navijačima koji imaju službene legitimacije redara, želimo da istaknemo da je preporuka nadležnih organa UEFA da se redari na navijačkim tribinama imenuju i biraju iz njihovih redova, jer je pretpostavka da će se na taj način lakše održati red na tribinama. FK “Partizan” je postupio po navedenoj preporuci i, između ostalog i zbog te mere, na evropskim utakmicama našeg kluba nema pirotehnike, nema upada navijača u teren, nema lomljenja stolica i drugih incidenata koji su se događali prethodnih godina. U funkcionisanju tog sistema mogu ponekad da se dogode propusti koji se ispravljaju i koji ne mogu da zasene ostvareni napredak.
Ne možemo da opravdamo potrebu za senzacionalizmom i izmišljanjem vesti. Ali, prizivanje kazni za srpske klubove od strane srpske medijske scene je nešto mnogo gore - prvoklasni skandal i odsustvo minimuma ne samo profesionalne stručnosti i etike nego i svesti o interesima srpskog fudbala i sporta.
Naravno, svesni smo da na fudbalskim utakmicama u Srbiji još uvek ima incidenata i nepropisnih događaja i da ponašanje navijača u određenim situacijama zaslužuje osudu, ali senzacionalizmom i lažima se te pojave neće iskoreniti, već, naprotiv, umnožiti.
Mislim da imas izmedju 9-12 godinapogodio?
Ja mu dajem ovoliko..a vi??![]()