ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bek Partizana Ivan Obradović karijeru će nastaviti u Saragosi! Reprezentativac Srbije imao je ponude nekoliko evropskih klubova, ali su se čelnici crno-belih odlučili za onu koja je stigla sa „Romarede", pre svega zbog činjenica da ona podrazumeva Obradovićev ostanak u Humskoj do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona!

Izvor? Koliko love itd?

fejsa bre ne vredi ni 100 000 eur. samo da ga uglavimo kao jovetica i stevanovica...
A po čemu je to Stevanović bezvredan igrač? Sad kad nam treba da pokrije poziciju desnog beka svi se žale što tu igra Siniša Stevanović jer nije dobar. Kad je igrao Ivan opet nije bio dobar. A gol protiv Banata u polufinalu Kupa kada je bilo 1:0? A gol protiv Temišvara za siguran prolaz dalje pobedom od 1:0? Ej bek dao 2 ključna gola i loš je. Ma kako da ne... :roll: :roll: :dash:
Fejsa je jednostavno u senci drugih igrača, prvo Žuke, a sada posle obaveza u mladoj reprezentaciji i Petrovića, koji se svojim igrama ustalio u ekipi. Tako da je nemoguće izvući neki zaključak na osnovu svega što se dešavalo.
Za Jovetića neću da komentarišem. Nije merilo Jovetića Fiorentina. Takvo gledanje na stvari nema veze sa fudbalom.

Poslednja izmena:
26. jul 2009. | Izvor: B92
Velšanin novi navijač Partizana
7547300574a6c39d1c44e7215990954_big.jpg

Geret Hjuz (www.partizan.rs)
Samo dva dana posle utakmice Partizan – Ril, Velšanin Geret Hjuz kupio je sezonsku ulaznicu za utakmice šampiona Srbije.

"Posle svega što sam kao navijač Rila doživeo u utorak na vašem stadionu, ja drugi izbor nisam imao. Jednostavno, postao sam vatreni fan Partizana i potrudiću se da dodjem i odgledam sve utakmice u Ligi šampiona, kao i vaš lokalni derbi, za koji sam čuo od Ace i njegovih drugova sa partizan.neta, da je nešto što nikako ne bih smeo da propustim", rekao je Hjuz.

Partizan je plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona obezbedio posle dvomeča sa šampionom Velsa ukupnim rezultatom 12:0. Hjuz, koji je bavi novinarstvom, je u Beograd došao dva dana pre utakmice, a glavnom gradu Srbije je već jednom boravio pre sedam godina, kada je Bangor siti igrao protiv Smedereva i već tada je sebi kupio dres Partizana.
Ovom čoveku ne trebaju muzeji, ovom čoveku treba osećaj pripadnosti nečemu što nosi ljubav prema klubu kakva se oseća na svakom koraku i na svakom mestu, a ne ljubav prema limenim peharima. :tongue2: :) Dobrodošao!

A po čemu je to Stevanović bezvredan igrač? Sad kad nam treba da pokrije poziciju desnog beka svi se žale što tu igra Siniša Stevanović jer nije dobar. Kad je igrao Ivan opet nije bio dobar. A gol protiv Banata u polufinalu Kupa kada je bilo 1:0? A gol protiv Temišvara za siguran prolaz dalje pobedom od 1:0? Ej bek dao 2 ključna gola i loš je. Ma kako da ne... :roll: :roll: :dash:
Ok,to stoji sto kazes.On jeste bio borben,kidao na terenu,ali je dosta slab bio u defanzivi.Dosta je lako ispadao u duelima sa protivnickim igracima,a ni on,ni ovaj Sinisa,nisu kvalitetna resenja,ukoliko zelimo u LS.Nama je potreban neki igrac,sa konstantijom formom,koji ce dobro da pokriva tu stranu,i ima koliko toliko dobar centarsut.Bokovi su najranjiviji deo tima,to je definitivna cinjenica,hteli to da prihvatimo ili ne

ja stvarno ne razumem sta vi ocekujete od igraca... zbog cega je Stevanovic los? sto ispada? pa setite se samo kako je vidic, najbolji odbrambeni engleske lige, ispao u finalu lige sampiona... napadac je uvek u prednosti u odnosu na odbrambenog igraca jer je, izmedju ostalog, u vecini slucajeva licem okrenut prema golu... samim tim i startniji... Stevanovic je bio odlican igrac jer je umeo da da gol, kao sto je neko gore pomenuo, a jos veca prednost mu je bila to sto je stalno istrcavao na protivnicku polovinu, sto moze da bude prednost velika jer na taj nacin dolazi do zamene uloge... u tom slucaju njega, kao beka, protivnicki igrac mora da juri, a ne obrnuto da bude... pobeda u derbiju je, po meni, najvise bila zahvaljujuci njemu, jer je kod cigana samo onaj koroman igrao, a Stevanovic ga je naterao da ga ovaj juri po terenu.... nabio ga je na njegovu polovinu... e, sad... da je neki bas, bas vrhunski igrac, on vec odavno ne bi ni igrao u Partizanu, nego bi igrao u nekom klubu gde bi citavo bogatstvo dali za njega... za ovu postavu Partizana je bio i vise nego dobar... stvarno mislim da je greska sto su ga se tako lako odrekli... kao sto mislim da bi sto pre trebali da prodaju Obradovica.... on, u zadnjoj liniji pored Krstajica, Gavrancica i Djordjevica, jednostavno nema mesta.. a preskup je da bi sedeo na klupi... tu moze da bude Brezancic, za koga kazu da ima dosta potencijala...

Gospodo necemo klizecim sa ledja...
Grobarima je dovoljno sto imaju tu sramnu etiketu proslosti..nije drugarski dodavati i so na ranu :)
Bez provokacija na ovoj temi od strane Delija...
Postovi su obrisani a nastavak prepirke drjekil - mister hide pardon fluid :D ce dovesti do deljenja kartona u zaustavnom vremenu :)

P.S.
Koja je razlika izmedju coca-cola i Partizana?
coca-cola se puni u Zemunu a Partizan u Zagrebu :cepanje:

Dobar je i Lazevski bek , kod Djukica je imao minutazu i pristojno odigrao, tehnicki jak i brz medjutim sada nije u kombinacijama ,Brezancic je solidan igrac koji moze da odigra na toj poziciji medjutim evidentno je da Jokanovic vidi Krstajica kao resenje za levi bek iako je ovaj stoper upravo zato Partizan mora angazovati kvalitetnog desnog beka , spominjali su Lukasa ali im je bio preskup,u jacim utakmicama moze doci do izrazaja nedostatak probojnih bekova

ja stvarno ne razumem sta vi ocekujete od igraca... zbog cega je Stevanovic los? sto ispada? pa setite se samo kako je vidic, najbolji odbrambeni engleske lige, ispao u finalu lige sampiona.

To jedna utakmica.Ja govorim o konstantnom ispadanju.

Stevanovic je bio odlican igrac jer je umeo da da gol, kao sto je neko gore pomenuo, a jos veca prednost mu je bila to sto je stalno istrcavao na protivnicku polovinu, sto moze da bude prednost velika jer na taj nacin dolazi do zamene uloge... u tom slucaju njega, kao beka, protivnicki igrac mora da juri, a ne obrnuto da bude... pobeda u derbiju je, po meni, najvise bila zahvaljujuci njemu, jer je kod cigana samo onaj koroman igrao, a Stevanovic ga je naterao da ga ovaj juri po terenu.... nabio ga je na njegovu polovinu...

Osnovna namena beka je defanziva.Za ofanzivu postoje krila.Sve je to ok,danas se cene ofanzivniji,probojniji bekovi,ali osnovna namena ostaje ista-defanziva.Sto se tice derbija,tu smo dobijali,zato sto su se bekovi i krila dopunjavali.Kad bekovi odu napred,krila su zauzimala njihovo mesto.Kad je protivnik napadao(a ne treba biti neki fudbalski strucnjak,pa procitati zvezdin nacin igre),udvajali smo njihova krila i onda su se oni pogubili,jer nisu imali drugu alternativu u napadu.

naravno da je osnovna namena beka defanziva.... ali bojim se da si ti citao knjige o fudbalu koje su se pisale 70ih i 80ih... dok je era bekova i krila i polutki bila popularna... sad, u jakim timovima koji gaje tecnu igru, imas slucaj da tvoje 'levo krilo' ode na skroz drugu stranu... uzmi primer ronalda u mancesteru i njegovo kretanje... kao sto sad jokanovic menja mesto Tomicu i Ilicu kako mu dune... to se nije desavalo kad je svaki igrac imao svoju striktnu poziciju... danas bek pokriva celu stranu na kojoj igra... to kod nas radi i Krstajic i Stevanovic... bekovi o kojima pricas nisu davali golove (ako se izuzmu neki prekidi) jer nisu nikad ni istrcavali na protivnicku polovinu... igrali su u liniji koja je trcala onako kako zadnji (neki su ga zvali i libero) kaze... a sto se tice utakmice protiv zvezde, ne slazem se da su udvajali igrace neke, jer, kao sto sam i napisao, ti igraci su jurili nase defanzivne igrace... sto ostavlja mnogo prostora srednjem redu... sve se poremeti... i, jos bitnije, nisu oni bili toliko kvalitetni da neko mora da ih udvaja... i kad si vec kod necije tudje igre... ni nasu igru nije tako tesko procitati... seti se samo standarda i stutgarta...
p.s. nisam siguran da je vidic samo taj put isplivao... imao je on par gresaka zbog kojih je mancester gubio bodove... samo sto tamo svi razumeju da su to ipak samo ljudi, pa je normalno da pogrese... i nema prozivanja momentalnog i slanja na klupu...

Gospodo necemo klizecim sa ledja...
Grobarima je dovoljno sto imaju tu sramnu etiketu proslosti..nije drugarski dodavati i so na ranu :)
Bez provokacija na ovoj temi od strane Delija...
Postovi su obrisani a nastavak prepirke drjekil - mister hide pardon fluid :D ce dovesti do deljenja kartona u zaustavnom vremenu :)

P.S.
Koja je razlika izmedju coca-cola i Partizana?
coca-cola se puni u Zemunu a Partizan u Zagrebu
:cepanje:
Tab, da sam ja onda kao moderator, navijač Partizana, nešto slično napisao CZ temi, onda bi bilo povuci-potegni. A ti kao admin pišeš ono što bi neki sa CZ teme i želeli da napišu ovde. Ne vidim šta je sramno i može se na tu temu mnogo-mnogo, ali sagovornici koji imaju šta da kažu na temu fudbala se mogu prebrojati na prste jedne ruke. Znaš i sam koliko je ljudi otišlo sa ovog foruma zbog anarhije koja je ovde i više nego dozvoljena i koja sa sobom nosi i gomilu uvreda. To se u narodu kaže: "Došli divlji, oterali pitome!"

To jedna utakmica.Ja govorim o konstantnom ispadanju.

Osnovna namena beka je defanziva.Za ofanzivu postoje krila.Sve je to ok,danas se cene ofanzivniji,probojniji bekovi,ali osnovna namena ostaje ista-defanziva.Sto se tice derbija,tu smo dobijali,zato sto su se bekovi i krila dopunjavali.Kad bekovi odu napred,krila su zauzimala njihovo mesto.Kad je protivnik napadao(a ne treba biti neki fudbalski strucnjak,pa procitati zvezdin nacin igre),udvajali smo njihova krila i onda su se oni pogubili,jer nisu imali drugu alternativu u napadu.
O kakvom konstantnom ispadanju pričaš? Preteruješ. Ocenjuješ igru po automatizmu, neko je pomenuo negde da je Stevanović ispao na toj i toj utakmici i odmah kod tebe po automatizmu Stevanović konstantno ispada. U modernom fudbalu kad bek ode napred pravi se pokrivanje njegove strane, uspešno ili ne, tako da to što ti nazivaš ispadanjem je samo uvođenje modernog fudbala i kod nas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back