crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
hehe, opet neke sanse i procenti
da to nije Firmas, pa Grobar, pa nista, evo sad opet Firmas?
da to nije Firmas, pa Grobar, pa nista, evo sad opet Firmas?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

hehe, opet neke sanse i procenti
da to nije Firmas, pa Grobar, pa nista, evo sad opet Firmas?![]()

To je izgleda u zavisnosti od vremenskih uslova tj od godisnjeg doba![]()

Petrovic je sasvim korektno odigrao na mestu zadnjeg veznog , sigurno je prenosio loptu, cvrst u duel igri , dobar u skoku tu je i Jovanovic koji moze dobro da odigra ipak mislim da ce Fejsa igrati upravo zbog toga sto je skupa investicija , nije on los igrac ali za njega je dato 1,2 miliona evra i jos pola od buduce prodaje za sada nije pokazao da toliko vredi

vatreni sam navijac partizana,ali u zadnjih mesec dana ne pratim desavanja...ako vas ne mrzi recite mi rezultate iz 1. kola (ako ga uopste igramo) i kada cemo igrati sa apoelom i mogu ce rivale za 3. kolo..hvala..i ako moze najnovija pojacanja..haha al sam smorio ae pozz![]()

Koliko si vatren načisto si pregoreo?vatreni sam navijac partizana,ali u zadnjih mesec dana ne pratim desavanja...ako vas ne mrzi recite mi rezultate iz 1. kola (ako ga uopste igramo) i kada cemo igrati sa apoelom i mogu ce rivale za 3. kolo..hvala..i ako moze najnovija pojacanja..haha al sam smorio ae pozz![]()

), Branislav Jovanović (Napredak Kruševac) i Siniša Stevanović (Teleoptik).

vatreni sam navijac partizana

Koliko si vatren načisto si pregoreo?![]()

vatreni sam navijac partizana,ali u zadnjih mesec dana ne pratim desavanja...ako vas ne mrzi recite mi rezultate iz 1. kola (ako ga uopste igramo) i kada cemo igrati sa apoelom i mogu ce rivale za 3. kolo..hvala..i ako moze najnovija pojacanja..haha al sam smorio ae pozz![]()

boles'???? 

само да ћави стигне на време, да може да игра у ЛШ![]()

ugasio si se verovatno