ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Petrovic je sasvim korektno odigrao na mestu zadnjeg veznog , sigurno je prenosio loptu, cvrst u duel igri , dobar u skoku tu je i Jovanovic koji moze dobro da odigra ipak mislim da ce Fejsa igrati upravo zbog toga sto je skupa investicija , nije on los igrac ali za njega je dato 1,2 miliona evra i jos pola od buduce prodaje za sada nije pokazao da toliko vredi

нити ће

Salcburg (Austrija) / Bohemijans (R. Irska) 1:1 - Pjunik (Jermenija) / Dinamo Zagreb (Hrvatska) 0:0
Zrinjski (BiH) / Slovan Bratislava (Slovačka) 1:0 - Olimpijakos (Grčka)
Cirih (Švajcarska) - VIT (Gruzija) / Maribor (Slovenija) 0:0
Strejmur (F. Ostrva) / APOEL (Kipar) 0:2 - Ril (Vels) / Partizan (Srbija)0:4
Inter Turku (Finska) / Šerif Tiraspolj (Moldavija) 0:1 - Slavija (Češka)
Hafnafjordur (Island) / Aktobe (Kazahstan) 0:4 - Makabi Haifa (Izrael) - Glentoran (S. Irska) 6:0
Ekranas (Litvanija) / Baku (Azerbejdžan) (2:2) - Levski (Bugarska) / Santa Hulija (Andora) 4:0
Ventspils (Letonija) / Dudelanž (Luksemburg) 3:0 - Đorče Petrov (Makedonija) / Bate Borisov (Belorusija) 0:2
Visla (Poljska) / Levadija (Estonija) 1:1 - Debrecin (Mađarska) / Kalmar (Švedska) 2:0
Kopenhagen (Danska) / Mogren (Crna Gora) 6:0 - Tirana (Albanija) / Stabek (Norveška) 1:1
Ekipe koje nisu šampioni:
Sparta (Češka) - Panatinaikos (Grčka)
Šahtjor (Ukrajina) - Temišvar (Rumunija)
Sporting (Portugal) - Tvente (Holandija)
Seltik (Škotska) - Dinamo Moskva (Rusija)
Anderleht (Belgija) - Sivaspor (Turska)

Samo ozbiljno na Apoel i neće biti problema. Taman ima dovoljno vremena da se probudi Crna Mamba i da Dr Mo podesi svoje asistentske sprave. :D Kleo će za to vreme biti spreman za odigrao ceo meč jer će početi sa punim treninzima posle pauze koju je imao. Za iskusnu gardu u zadnjoj liniji ne brinem. Još samo Tomić i Ilić da održe nivo igre po krilima do nekog tamo sledećeg protivnika i letimo pravac LŠ. :)

Evo su ovi naši. :D

17. jul 2009. | Izvor: B92
APOEL - najtrofejniji klub Kipra

7755331084a60595d8c7cf654407443_big.jpg

APOEL je klub iz Nikozije, jedan od najpopularnijih na Kipru i prvi klub sa tog ostrva koji je osvojio 20 titula prvaka države.

Pored 20 prvenstava igrači APOELa osvojili su i 19 kupova i deset puta bili najbolji u Superkupu Kipra. Najveći uspesi na evropskoj sceni su plasman u treću rundu kvalifikacija za Ligu šampiona 2002. godine i plasman u drugu rundu Kupa UEFa ist sezone.

APOEL je osnovan 1926. godine a pored fudbaslkog kluba u sportskom društvu su i košarkaški, odbojkaški, stonoteniski i biciklistički klub.

Ekipa igra u žuto-plavim dresovima, klupska zastava je dobijena spajanjem boja koje simbolizuju Grčku i Kipar. APOEL kao domaćin igra na GSP Stadionu koji deli sa gradskim rivalom Omonijom, kapaciteta 22.859 mesta.

U timu koji je prošle godine osvojio titulu prvaka i koji vodi Srbin Ivica Jovanović su brojni internacionalci i nekoliko reprezentativaca Kipra.

Portugalci Paulo Žorge i Elio Pinto, Boban Grnčarov iz Makedonije, Savas Pursaitidis, Dionisis Hiotis i Hristos Kontis iz Grčke, Kamil Kosovski i Marsin Ževlakov iz Poljske, Slovak Mario Breška, Albanac Altin Hadži, Holanđanin Jost Broeste, Brazilac Žan Paulista i naš Nenad Mirosavljević predstavljaju 'ostatak sveta', a golman Mihalis Morfis, Marios Ilia, Mihael Hrizis, Konstatinos Haralambides i Andreas Papacanasiju su reprezentativci Kipra.

Prošle sezone APOEL je igrao u prvom kolu Kupa UEFA ali je Šalke bio bolji u dve utakmice (4:1 i 1:1). Prethodno su Kiprani eliminisali Pelister i Crvenu zvezdu.

Partizan i APOEL nikada nisu odigrali zvaničnu utakmicu.

vatreni sam navijac partizana,ali u zadnjih mesec dana ne pratim desavanja...ako vas ne mrzi recite mi rezultate iz 1. kola (ako ga uopste igramo) i kada cemo igrati sa apoelom i mogu ce rivale za 3. kolo..hvala..i ako moze najnovija pojacanja..haha al sam smorio ae pozz :)
Koliko si vatren načisto si pregoreo? :hahaha:

1. kolo nismo igrali
2. kolo je bio lakši trening u Velsu protiv Rila 0:4 (0:3) (0:1 Krstajić, 0:2 Kleo, 0:3 Diara, 0:4 Đorđević), revanš je u utorak u 20:45h u Hramu.
U 3. kolu mogući i verovatni rival je Apoel.
Kad prođemo Apoel čekamo četvrto koje je ujedno i poslednje kolo kvalifikacija pred LŠ.
Pojačanja su: Mladen Krstajić (Šalke), Kleo (kao slobodan igrač, pre toga bio u "komšiluku" :mrgreen: ), Branislav Jovanović (Napredak Kruševac) i Siniša Stevanović (Teleoptik).
Otišao Ivan Stevanović u Sošo, na Sikimića i Ćirkovića se više ne računa, a verovatno i na još par njih.

Ajde "ugasi se" pa nastavi da pratiš dalje. :lol:

vatreni sam navijac partizana,ali u zadnjih mesec dana ne pratim desavanja...ako vas ne mrzi recite mi rezultate iz 1. kola (ako ga uopste igramo) i kada cemo igrati sa apoelom i mogu ce rivale za 3. kolo..hvala..i ako moze najnovija pojacanja..haha al sam smorio ae pozz :)

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: ugasio si se verovatno :D P.S pogledajte mi avatar i pogodite iz koje utakmice je scena :per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back