ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne bih da ulazim u tu raspravku zbog toga što će mnoge da pogodi ono što je istina i što je procurelo u javnost i to od strane dobro informisanih ljudi koji imaju veze sa FK CZ. Mislim trulo je kad skupiš na nameštenim utakmicama od 10 do 20 hiljada ljudi, a oni misle da je sve to plod dobre igre i srčanosti. Samo ću ti reći da je tu ključna figura Adžić i njegov boravak u Crnoj Gori odakle je bukvalno isteran. ;) E sad uključi maštu ili još bolje se raspitaj malo među "svojima" koji su informisaniji po tom pitanju. I oni to znaju, ali mudro ćute.

Čekam samo derbi, jer derbi ne može da se kupi. :)

ni ja ni ti ne znamo ko i sta namesta..samo ne bih znao odakle zvezdi kes za te stvari al ajde :) a ako i namestamo ko vama brani da radite isto, da niste postenjacine? ;P

i ja se pitam, odakle vam pare :lol: ko baca pare u bunar i gura najsrBskiju zabludu:roll:
do juce niste imali ni za hranu i zavoje, pregledali ste se na obliznjem veterinarskom fakultetu, dugujete 20 i kusur milki...

Fluid, nisam bas siguran da Derbi ne moze da se kupi:confused:

Slika kaže da ne može derbi da se kupi. Bar što se tiče navijačke strane. :D

derbisenekupuje.jpg

Slika kaže da ne može derbi da se kupi. Bar što se tiče navijačke strane. :D

derbisenekupuje.jpg
Што се тиче навијачке стране.
Само сам чекао да је неко постави :hahaha:
delije06.jpg

А порука... :rotf:
Који резон у дербијима у задњих рецимо 10 год?
Могли сте до сад да се вадите да намештамо дербије у којима баш водимооо а сад...

Da li sam napisao da igramo odlično? Nisam.
Da li sam napisao da igramo mnogo taktički loše? Jesam.
Što znači da je Stevanović nikakav trener. I o čemu ti pričaš?
Naravno da će da se obraća pažnja na nameštene Zvezdine utakmice!
Bez obzira na igru, prošle sezone smo u 23 utakmice bili prvi sa 4 boda manje nego ove sezone i 11 bodova više u odnosu na Zvezdu.
Ovde godine smo drugi sa 4 boda više u odnosu na prošlu sezonu iz 23 utakmice i sa 4 boda zaostatka.
Po tome se vidi da Partizan ima kontinuitet rezultata u našoj ligi kad se pogleda poslednjih nekoliko sezona.
Kako to odjednom preko noći Zvezda ima "veličanstvenu" igru? I naravno da treba obraćati pažnju na ono što se dešava jer igramo istu ligu.
O tome govorim, o činjenicama koje su potkrepljene ciframa i rezultatima! Tsartsaris govori isključivo o igri i koliko vidim njega ne interesuju bodovi i tabela i šta se dešava u ligi. Dakle ne govorimo o istim stvarima po svemu sudeći.
Samo mi nije jasno ko se još seća igre u ovom našem jadnom fudbalu kad se osvoji titula.
Igre, ali loše, sećaće se samo onaj ko nije uzeo titulu, a onaj ko je uzeo titulu govoriće samo o tituli. Igra ga onda više ne interesuje kakva je bila. Cilj je postignut. Ove sezone su samo sredstva da se stigne do titule promenjena, sve ostalo je isto.
Razumeo - ne razumeo, ovo o čemu ti pišem, uvek ćeš stati na stranu onog ko traži krivicu u sebi jer niko od tebe ne očekuje da pričaš o sredstvima za stizanje do titule ekipe za koju navijaš.

Mene vrlo interesuju bodovi i tabela.
Ali valjda ti bodovi dolaze kao posledica igre.
Jeste da postoji izreka da dobri timovi pobedjuju kada lose igraju. Ali ne mozes ocekivati da iz utakmice u utakmicu igras lose ,a ipak pobedjujes. Koliko god bio dobar tim.

Evo zasto mene ne interesuje zvezda.
Odigrali smo nereseno u Jagodini,i otisli na - 4 boda. Da smo pobedili,razlika bi bila 2 boda,imas derbi,ako si bolji pobedi imas bod prednosti u tom slucaju i ti odlucujes o tituli.
Zvezda moze da zatvori svoju utakmicu,da plati nekom da izgubi od nje,ali ne moze da zatvori Partizanovu utakmicu.
Moze ona nekog da premira,mozes da das milione evra nekom da pobedi Partizan,ali to zavisi iskljucivo od Partizana,a ne od toga koga premiras.

I vracamo se na Jagodinu. Zasto mi nismo pobedili Jagodinu?
Zato sto je Jagodina ekstra jak tim?
Zato sto je to strasno vruce gostovanje u Jagodini?
Zato sto je zvezda zatvorila i tu utakmicu?
Ili zato sto su ovi nasi odigrali ko najgore pichketine ( koliko god ovaj balvan na nasoj klupi tvrdio da smo odigrali maltene kao Barsa)?

Bod u Jagodini je iskljucivo posledica nase lose igre,a ne ni zvezde,ni Japana,ni kojekakvih gluposti koje baljezga Plavi.
Znaci mi smo pre svega nasom nesposobnoscu dosli do toga da opet ne odlucujemo o tituli sami,nego cekamo druge rezultate.
A te nase nesposobnosti u ovoj sezoni je bilo i previse.

Slazem se da ne mozes pobediti svaku utakmicu. Ali ne mozes ni ocekivati da pobedis u Subotici kad ti krenes u utakmici sa jednim spicem i 2 zadnja vezna.
To nije formacija kojom se juri pobeda.

Znaci apsolutno se slazem da u nasem fudbalu ima mnogo muljanja,sa svih strana ( nemoj misliti da smo mi odjednom posteni i naivni ko francuske sobarice)ali daj da prvo vidimo sta ne valja kod nas.
A kod nas ne valja i suvise stvari,da bi opravdanja za nase neuspehe nalazili u nekom drugom.

Poslednja izmena:
Што се тиче навијачке стране.
Само сам чекао да је неко постави :hahaha:

А порука... :rotf:
Који резон у дербијима у задњих рецимо 10 год?
Могли сте до сад да се вадите да намештамо дербије у којима баш водимооо а сад...
Priča se o kompletnom prvenstvu, a ne o derbiju.
Radi se o tome da derbi ne može da se kupi od Partizana.
I kakve veze sad ima ova slika koju si postavio sa onom gore i sa temom? :confused:

Jeste da postoji izreka da dobri timovi pobedjuju kada lose igraju. Ali ne mozes ocekivati da iz utakmice u utakmicu igras lose ,a ipak pobedjujes. Koliko god bio dobar tim.

Odigrali smo nereseno u Jagodini,i otisli na - 4 boda. Da smo pobedili,razlika bi bila 2 boda,imas derbi,ako si bolji pobedi imas bod prednosti u tom slucaju i ti odlucujes o tituli.
Zvezda moze da zatvori svoju utakmicu,da plati nekom da izgubi od nje,ali ne moze da zatvori Partizanovu utakmicu.
Moze ona nekog da premira,mozes da das milione evra nekom da pobedi Partizan,ali to zavisi iskljucivo od Partizana,a ne od toga koga premiras.
Vidiš, to bi bilo sve tako da ne postoje neki protivnici sa druge strane. Ako smatraš da Partizan u ovoj ligi svakog može da pobedi bez po muke, a tražiš jak Partizan u Evropi, onda tu dolazi do razmimoilaženja logike. Slaba liga, slab Partizan, a i Zvezda. Ne smatram da smo toliko jaki da možemo da se šetamo kroz ovu ligu, tako da u seriji rezultata mora da postoje i remiji i porazi, kojih za sada i nema. E kad sagledamo sve te naše rezultate i shvatimo da mi nismo ništa gori nego što smo bili prethodnih sezona, onda se gledaju druge okolnosti šta je dovelo do toga da budemo drugi, a ne radi se samo o našoj igri, već o tuđim igrarijama. Da li trebamo kao nojevi da zabijemo glave u pesak i da se pravimo da je sve u redu i da u našem fudbalu cveta cveća, a drugi nam ga bere??? :mrgreen: Treba jasno staviti do znanja da titula ne zavisi od nas i nije zavisila ni kad je bilo 2 boda razlike! Nemoj da se lažemo! Da je više "Metalaca" koji nisu upali u mašineriju "zvezdinog proleća" druga bi se pesma pevala, a ne bi se tražila krivica u tome što smo zaboga igrali nerešeno na gostovanju protiv Jagodine.
Ili zato sto su ovi nasi odigrali ko najgore pichketine ( koliko god ovaj balvan na nasoj klupi tvrdio da smo odigrali maltene kao Barsa)?
Kad smo pobedili Jagodinu golom Brane Ilića 10-ak minuta pred kraj igrali smo još gore nego ovu sad i skoro da drugih šansi nije ni bilo, ali smo pobedili i niko nije pričao o igri već je bilo važno uzeti 3 boda u trci za titulu. Tako je to u fudbalu, nekad pobediš Spartak iz dva slobodna udarca, a nekad nisu dovoljne ni 5 100% šanse da postigneš gol. Protiv Jagodine koliko krivicu snosi Stevanović, snose i igrači zbog nonšalantnosti kada uđu u priliku. Ono što nisu realizovali Davidov, Dijara, Petrović i Vašington je klasičan primer zašto mi ne možemo da igramo u Evropi. I o kom našem kvalitetu onda pričamo da možemo da gazimo po našoj ligi?
Bod u Jagodini je iskljucivo posledica nase lose igre,a ne ni zvezde,ni Japana,ni kojekakvih gluposti koje baljezga Plavi.
Znaci mi smo pre svega nasom nesposobnoscu dosli do toga da opet ne odlucujemo o tituli sami,nego cekamo druge rezultate.

Slazem se da ne mozes pobediti svaku utakmicu. Ali ne mozes ni ocekivati da pobedis u Subotici kad ti krenes u utakmici sa jednim spicem i 2 zadnja vezna.

Znaci apsolutno se slazem da u nasem fudbalu ima mnogo muljanja,sa svih strana ( nemoj misliti da smo mi odjednom posteni i naivni ko francuske sobarice)ali daj da prvo vidimo sta ne valja kod nas.
A kod nas ne valja i suvise stvari,da bi opravdanja za nase neuspehe nalazili u nekom drugom.
Dakle, drugi faktori nisu važni? Samo je jedan faktor važan, a za taj faktor nam trebaju sve pobede u ligi? E pa ne može to tako. U svemu postoji više faktora koji utiču na konačne rezultate.

Ako ovo sve što se dešava u prolećnom delu prvenstva nije vidljivo da je prvenstvo neregularno onda ne znam šta je vidljivo. Neke od mojih poznanika koji navijaju za Zvezdu je sramota šta se radi ove sezone i kako se sudi u njihovu korist, a ti me ovde ubeđuješ da mi trebao da gledamo samo sebe. Mi znamo šta ne valja kod nas, ali opet ponavljam ne možeš da gledaš tako usko i da uzimaš u obzir samo jedan faktor. To nikad nije bilo i nikad neće biti ne samo što se tiče fudbala, već što se tiče i života.

Poslednja izmena:
Па онај зоом није урађен само због пароле него и због ваше бројности :hahaha:
Da vidiš čudo, brojnost u Jagodini je bila dobra. Samo jedva skroz na obodima južne tribine je bilo proređeno. Tako da ne znam o čemu pričaš.

Što se tiče brojnosti na Partizanovom stadionu jasno je što je tako. Zbog neusaglašenih stavova za koga se na izborima u klubu trebalo glasati. Neki su prestali da idu na utakmice, a neki su otišli na istok ili zapad.

nije problem sto nismo pobedili u Jagodini, pola ekipe nam je bilo u Japanu, Moreira nije igrao zbog zutih, ovaj remi moze da se razume
al ne moze onaj protiv Ivanjcana u BG i ne moze onaj protiv Spartaka u Subotici (vidim da ga i ti spominjes), zbog ta dva meca gubimo prvenstvo

Ćuti kad od Spartaka nismo izgubili. Ako se ne varam, jedina utakmica gde je protivnik vodio u ovom prvenstvu. A kad protivnik povede mi stvarno ne znamo da jurimo rezultat.
Uostalom Spartak je treći. :mrgreen:

Setih se. Vodio je i Javor u Ivanjici pa je onaj siroti golman iskrenuo nogu i još se nije vratio na teren, ali je zato primio gol za 1:1.

Poslednja izmena:
Da vidiš čudo, brojnost u Jagodini je bila dobra. Samo jedva skroz na obodima južne tribine je bilo proređeno. Tako da ne znam o čemu pričaš.

Što se tiče brojnosti na Partizanovom stadionu jasno je što je tako. Zbog neusaglašenih stavova za koga se na izborima u klubu trebalo glasati. Neki su prestali da idu na utakmice, a neki su otišli na istok ili zapad.
realno ceo stadion vam je prazan..prosek 3 hiljade i nesto po tekmi :neutral:

ja sam bio najcesce na stadionu kad nas je vodio Djukic, nekako smo kretali ispocetka, bilo nas je 7-8000 po utakmici (u rupi ima 12000, to je taman razlika u broju ljudi koji navijaju za ta dva kluba), kod vas je tada opadao broj ljudi
kad smo tukli Hajduk iz Kule kolo pre uzimanja titule sa Jokanom bilo je 15000 ljudi na stadionu, u rupi je bilo 1500
sad ciklus ide obrnuto

ja sam bio najcesce na stadionu kad nas je vodio Djukic, nekako smo kretali ispocetka, bilo nas je 7-8000 po utakmici (u rupi ima 12000, to je taman razlika u broju ljudi koji navijaju za ta dva kluba), kod vas je tada opadao broj ljudi
kad smo tukli Hajduk iz Kule kolo pre uzimanja titule sa Jokanom bilo je 15000 ljudi na stadionu, u rupi je bilo 1500
sad ciklus ide obrnuto

Мобилизација нема никакве везе са резултатима...то се може видети на свакој утакмици кад се погледа запад или исток....на Воши је било 10 000 кад се саберу те 2 трибине а на М. Раднику 2 000.....
Север се мобилисао да би помогао клубу да се не угаси и младим и осредњим играчима....да пруже амбијет у којем ће бити у предности над противником и уз нашу помоћ дођу до победе....
Није важно ко је тренер,ко игра на терену,против кога играмо...идемо да гледамо Звезду а не њеног противника...зато се север није спустио испод 8 000 а запад и исток...то су и овако симпатизери...то не зависи од нас...кад Звезда буде имала кеша да доведе неког квалитетног играча који може да им привуче пажњу биће и њих...
Ми смо ту због Звезде...

Poslednja izmena:
Мобилизација нема никакве везе са резултатима...то се може видети на свакој утакмици кад се погледа запад или исток....на Воши је било 10 000 кад се саберу те 2 трибине а на М. Раднику 2 000.....
Север се мобилисао да би помогао клубу да се не угаси и младим и осредњим играчима....да пруже амбијет у којем ће бити у предности над противником и уз нашу помоћ дођу до победе....
Није важно ко је тренер,ко игра на терену,против кога играмо...идемо да гледамо Звезду а не њеног противника...зато се север није спустио испод 8 000 а запад и исток...то су и овако симпатизери...то не зависи од нас...кад Звезда буде имала кеша да доведе неког квалитетног играча који може да им привуче пажњу биће и њих...
Ми смо ту због Звезде...

Tipicno razmisljanje jednog klinca koji misli da zna sve u zivotu...

Znas li koliko je tih na istoku i na zapadu koji su sa Zvezdom vec 30-40 godina?....

Koji su Zvezdi dali 1000 puta vise nego sto ces joj ti ikada dati.....

Koji su zbog ljubavi prema Zvezdi isli i u Zagreb,Split,Skoplje,Drezden,Vinkovce,Mostar i gde sve ne........pola tih gradova ni na karti ne znas da nadjes....

Koji su odgledali uzivo toliko utakmica Zvezde koliko ti neces za 5 zivota.....

Koji su na Marakanu dosli i na prvu sledecu utakmicu npr.posle poraza Zvezde od Hajduka u sred Beograda od 6:1.........

Koji za svaku utakmicu prelaze 200-300 km da bi gledali Zvezdu i nije im tesko. I onda se nadje balavac koji se juce ispilio,iz centra Beograda da im prica kako su oni simpatizeri....

Mislis li da si samo ti koji si na severu predodredjen da ti se prizna pravo da volis Zvezdu,da si ti navijac ,a ostalo su "simpatizeri"

Mislis li da zato sto zivis na 5 km od stadiona i ides na utakmicu ,vise volis Zvezdu od onog sto zivi npr. u Vranju,i koji ne moze da dodje da gleda zvezdu kad god zeli,jer ce svaki put zbog toga izgubiti ceo dan i potrositi pola svoje plate ako je ima....

Ovo jeste tema o Partizanu ,ali sve sto sam napisao za ovog "navijaca" se odnosi i na gomilu navijaca Partizana

Tipicno razmisljanje jednog klinca koji misli da zna sve u zivotu...

Znas li koliko je tih na istoku i na zapadu koji su sa Zvezdom vec 30-40 godina?....

Koji su Zvezdi dali 1000 puta vise nego sto ces joj ti ikada dati.....

Koji su zbog ljubavi prema Zvezdi isli i u Zagreb,Split,Skoplje,Drezden,Vinkovce,Mostar i gde sve ne........pola tih gradova ni na karti ne znas da nadjes....

Koji su odgledali uzivo toliko utakmica Zvezde koliko ti neces za 5 zivota.....

Koji su na Marakanu dosli i na prvu sledecu utakmicu npr.posle poraza Zvezde od Hajduka u sred Beograda od 6:1.........

Koji za svaku utakmicu prelaze 200-300 km da bi gledali Zvezdu i nije im tesko. I onda se nadje balavac koji se juce ispilio,iz centra Beograda da im prica kako su oni simpatizeri....

Mislis li da si samo ti koji si na severu predodredjen da ti se prizna pravo da volis Zvezdu,da si ti navijac ,a ostalo su "simpatizeri"

Mislis li da zato sto zivis na 5 km od stadiona i ides na utakmicu ,vise volis Zvezdu od onog sto zivi npr. u Vranju,i koji ne moze da dodje da gleda zvezdu kad god zeli,jer ce svaki put zbog toga izgubiti ceo dan i potrositi pola svoje plate ako je ima....

Ovo jeste tema o Partizanu ,ali sve sto sam napisao za ovog "navijaca" se odnosi i na gomilu navijaca Partizana
:rotf::rotf:
Брате одакле ме ти то знаш? ;)
Нисам из БГД...
Имам 20 година...
Размишљам исто као и ти...
Једино што ми смета(на њих сам мислио под ''симпатизери'') су оних 8 хиљада(разлика између 10 000 са Воше и 2000 са М. Радника)
Свака част за оне(2000) са запада или истока наравно...многи старији су тамо...они су градили Север...

Poslednja izmena:
Znam da si sada gore izbrisao,(ETO ME) ali zato stoji kod tsartsaris-a.
Stvarno si plitak.Na istok i zapad dolaze NAJVERNIJI navijaci.Oni koji ce uvek gledati Zvezdu,oni koji od malena navijaju za Zvezdu.
Ja kad vidim na zapadu,da neko porodicno dodje -sin,otac,deda, znam da su to jedni od najvecih navijaca Zvezde.Oni dolaze samo da bodre Zvezdu,njih ne znanima politika,drugi klubovi i ostale gluposti.

A sada je jako "moderno" biti navijac,ici na sever i tamo se kurciti,niko ti nista ne sme.To su sponzorasi,nisu ni simpatizeri.Nisu svi na severu takvi,ali ovaj mladji talas jeste!

Ziveli najverniji Zvezdini navijaci.

Znam da si sada gore izbrisao,(ETO ME) ali zato stoji kod tsartsaris-a.
Stvarno si plitak.Na istok i zapad dolaze NAJVERNIJI navijaci.Oni koji ce uvek gledati Zvezdu,oni koji od malena navijaju za Zvezdu.
Ja kad vidim na zapadu,da neko porodicno dodje -sin,otac,deda, znam da su to jedni od najvecih navijaca Zvezde.Oni dolaze samo da bodre Zvezdu,njih ne znanima politika,drugi klubovi i ostale gluposti.

A sada je jako "moderno" biti navijac,ici na sever i tamo se kurciti,niko ti nista ne sme.To su sponzorasi,nisu ni simpatizeri.Nisu svi na severu takvi,ali ovaj mladji talas jeste!

Ziveli najverniji Zvezdini navijaci.

ХАХАХААА КО ЈЕ ДОШАО ДА МИ ПРИЧА О ВЕРНОСТИ :hahaha:
ДЕЧКО ЈЕЛ СИ ОДЛУЧИО НА КРАЈУ ЗА КОГА НАВИЈАШ ???? :rotf:

Немаш појма ае заобиђи ме....
Већ сам написао да сам мислио на оних 8 000(разлика између 2000 редовних који су некада били Север и оних 10 000 који су били на Воши)
Е тих 8000 сам назвао симпатизерима и иза тога стојим..

Едит
Е да...Шта сам избрисао?

ХАХАХААА КО ЈЕ ДОШАО ДА МИ ПРИЧА О ВЕРНОСТИ :hahaha:
ДЕЧКО ЈЕЛ СИ ОДЛУЧИО НА КРАЈУ ЗА КОГА НАВИЈАШ ???? :rotf:

Немаш појма ае заобиђи ме....
Већ сам написао да сам мислио на оних 8 000(разлика између 2000 редовних који су некада били Север и оних 10 000 који су били на Воши)
Е тих 8000 сам назвао симпатизерима и иза тога стојим..

Едит
Е да...Шта сам избрисао?
Zbog ovoga ja nosim grb BSK-a ;)

Opet kazem sad je u "modi" navijati za neki klub,ali navijati ne znaci i voleti.Ne moram sad ja ovde da stavljam neke slike delija,neke slike onog ubice u pokusaju Urosa itd.

Zvezda pre 1990. je SILA za ovu sada.....

Zbog ovoga ja nosim grb BSK-a ;)

Opet kazem sad je u "modi" navijati za neki klub,ali navijati ne znaci i voleti.Ne moram sad ja ovde da stavljam neke slike delija,neke slike onog ubice u pokusaju Urosa itd.

Zvezda pre 1990. je SILA za ovu sada.....
Не због грба већ неке твоје реченице....у фазону изнервирао сам се па сад опет навијам за Звезду :worth:
А и аватар си тада био променио....био је грб Звезде :rotf:
Молио бих неке који се тога сећају да ово потврде и допуне ме ако се сећају те опште-комичне ситуације :rotf:

Не због грба већ неке твоје реченице....у фазону изнервирао сам се па сад опет навијам за Звезду :worth:
А и аватар си тада био променио....био је грб Звезде :rotf:
Молио бих неке који се тога сећају да ово потврде и допуне ме ако се сећају те опште-комичне ситуације :rotf:

Ima da se nadje na forumu ;)
Nego eto ja nisam kao ostali,ne idem na sever,mislim da je Uros Misic obacan kriminalac,pa eto ja nisam pravi zvezdas :D.Ja nisam u modi,ja ne idem na tuce,ja ne prozivam....

Ja ovo najvise mislim za ljude u mom okruzenju,a ne za forumase ;) mozda ima i forumasa,ali odkud ja to znam...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back