tsartsaris
Aktivan član
- Poruka
- 1.552
Potpisujem.
Mnogo ima Jokanovicevih gresaka protiv Apoela. Mnogi spominju samo ubacivanje Vasingtona u 50. minutu. Ima tu jos. Kao na primer, nije trebao Ljajic da igra od pocetka. Tek se vratio s prvenstva, a decko ume da pokrene tim, i kao takav je u ovim godinama stvoren za poslednjih 15-20 minuta. Trubilo se kako je Brana Ilic eksplodirao na pripremama, pa je zbog jedne lose partije (a svi su igrali lose) protiv Apoela, bez reci sklonjen iz tima i nije igrao drugu. Tomicu kao da je zagarantovano mesto. I on je trebao manje da igra, jer je totalno van forme. Cleo jeste da nista nije uradio, ali takav igrac mora da igra 90 minuta. Kada je on izasao, mi smo jurili ligu sampiona sa Vasingtonom. Gde je tu logika? Da su ostali zajedno do kraja, pa i nekako. Jednostavno, tvrdim da je pola nas sa foruma bolji trener od Jokanovica!
Ma ocigledno je da igraci koji su bili sa mladom reprezentacijom ( Tomic,Obradovic,Ljajic,Fejsa,...) na EP totalno fizicki nespremni.
Kleo.......nije tip igraca koji ce da uzme loptu ,predje 4 igraca i da gol. Njemu trebaju lopte,centarsutevi. I obe utakmice je bio skroz odsecen. Ali ne zato sto se lose kretao,nego zato sto srednji red nismo ni imali.
To je ono sto apostrofiram kao problem,Partizan uopste nema igru.
Igru moras praviti prema profilu igraca koji imas,a ne kao sto Jokanovic radi. On ima zamisljenu ( defanzivnu varijantu,sa 2 zadnja vezna ,sto i sam priznaje da mu je omiljena formacija ) postavku i uopste mu nije bitno sto igracima ne odgovara taj tip igre.
Tim koji pored Moreire,Klea i Dijare ,ima bocne vezne maksimalno ofanzivne igrace ( Tomica,Ljajica,B.Ilica) mora da igra ofanzivno.....
I stalno spominjem Djukica......i pored onakvog odlaska iz Partizana,kao sto je otisao,mora se priznati da je Partizan kod njega imao igrukao sto odavno nije imao. Jos od doba Mateusa.
I ofanzivno ,i lepo za oko i rezultatski vrlo korisno......
Mislio sam da Jesica Partizan skoro nece imati goreg trenera,ali te stvarnost brzo demantuje. Pojavi se i takav,jos gori od Jesica.
Dzaba mu one silne utakmice za Ovijedo,Celzi,tenerife........to mu je jedini argument da je dobar trener......