ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
5xvbdg.jpg

slika govori vise od reci :D
A cuo sam pesmu...xtra je :D

Konacno je Jokan shvatio da treba da se igramo po bokovima :mrgreen: Dva sjajna gola posle centarsuteva,ohrabruju pred Zilinu.Brezancic pokazuje svoj talenat,odlican centarsut,jos da malo popravi igru u defanzivi i resili smo pitanje levog beka :ok: Opet desna strana,tj.Stevanovic,slabo funkcionise.Borac je jedinu,pravu priliku imao posle prodora po toj strani.Nadam se da se igraci nisu suvise ispucali i da su ostavili nesto za cetvrtak vece ;)

E sad, kakav je Borac ove sezone ko bi ga znao, vreme će pokazati. Ali i u sezonama kad Borac nije imao neke rezultate uvek nam je bio tvrd orah u NAŠEM Hramu Fudbala. :D

Sezona 2004/05. - 2. kolo - Partizan - Borac 1:1
Sezona 2005/06. - 26. kolo - Partizan - Borac 1:0
Sezona 2006/07. - 11. kolo - Partizan - Borac 2:0
Sezona 2007/08. - 11. kolo - Partizan - Borac 0:0
Sezona 2007/08. - 26. kolo - Partizan - Borac 1:0
Sezona 2008/09. - 4. kolo - Partizan - Borac 2:0

Lamin "Crna Mamba" Dijara se budi! :D Već stavio na svoj konto i na konto Partizana 3 komada u golovima. Samo da ne ode posle Žiline, kako mediji najavljuju, a medijima se baš ne da verovati s obzirom koliko su stvari do sad izmislili ko zna sa kojim ciljem.
Kleo odličan u igri glavom, a da je imao još koji upotrebljiv centaršut verovatno bi još koji put zatresao mrežu i gaće golmana Borca. :mrgreen:
Uglavnom dobra igra uz dobrog Moreiru. Samo mi se čini da ona gospođa na RTS-u nije ni gledala utakmicu, a ni kakav snimak, pa se izlupetala najstrašnije kao kad se svako kolo dešava da neko dobije sa 5:0. Možda ni ona sirota nije kriva, papir trpi sve, a ona čita sa njega. :roll:

Poslednja izmena:
Visokoumna pesnicka tvorevina. Ko da je inspiraciju crpeo iz dupeta! :rtfm:
Auuuuuu cemu takvo reagovanje komsija? :D
Konacno je Jokan shvatio da treba da se igramo po bokovima :mrgreen: Dva sjajna gola posle centarsuteva,ohrabruju pred Zilinu.Brezancic pokazuje svoj talenat,odlican centarsut,jos da malo popravi igru u defanzivi i resili smo pitanje levog beka :ok: Opet desna strana,tj.Stevanovic,slabo funkcionise.Borac je jedinu,pravu priliku imao posle prodora po toj strani.Nadam se da se igraci nisu suvise ispucali i da su ostavili nesto za cetvrtak vece ;)

Ja vise neznam sta da mislim...
Borac je uvek ali uvek za nas bio "tvrd orah" ....i ne secam se kada smo ga dobili ubedljivije....
Partizan ima jak tim za nasu ligu....Sto se tice Jokana,jes da blage veze nema u evropi i da nista do sada u njoj nije uradio,ali dobro se pokazuje u JSL.....NE SMEMO SE ZADOVOLJAVATI SAMO TITULOM......moramo napraviti neki rezultat u ligi evrope

Auuuuuu cemu takvo reagovanje komsija? :D

Ja vise neznam sta da mislim...
Borac je uvek ali uvek za nas bio "tvrd orah" ....i ne secam se kada smo ga dobili ubedljivije....
Partizan ima jak tim za nasu ligu....Sto se tice Jokana,jes da blage veze nema u evropi i da nista do sada u njoj nije uradio,ali dobro se pokazuje u JSL.....NE SMEMO SE ZADOVOLJAVATI SAMO TITULOM......moramo napraviti neki rezultat u ligi evrope
A cemu divljenje onakvoj prostackoj pesmici? :hahaha:

Dijara ide u Španiju?

Lamin Dijara je mnogo puta isticao da je došlo vreme da napusti Partizan i pronađe inostrani angažman. Golgeter iz Senegala je preferirao Španiju, dok su ponude dolazile uglavnom iz Nemačke, Rusije, Turske... Ali želja može da mu se ispuni pošto je za njega zainteresovan Espanjol, piše "Sport".

Španski klub će uskoro poslati emisare u Beograd kako bi ga videli na licu mesta, a postoji mogućnost da dođu i sa zvaničnom ponudom. Spominje se suma od oko tri miliona evra. Jeste da je Espanjol tragično ostao bez kapitena Danija Harkea, ali život ide dalje. Početak Primere se bliži i klub iz Katalonije nastoji da se dobro pojača, a izbor je pao na Dijaru.

Dijara: Volim Partizan i nikoga više...

Šampion je sezonu otvorio "petardom", a najbolji strelac lige - het-trikom! Lamin Dijara je odmah zauzeo čelo kolone najpreciznijih napadača Superlige, ispratio je Borac za Čačak sa tri pogotka, od kojih je prvi postigao glavom, što priznaje da nije baš tipično za njega. Do kraja letnjeg prelaznog roka u Evropi ostale su još dve nedelje, a menadžeri senegalskog fudbalera kažu da je španski Espanjol zainteresovan da Dijaru pre početka Primere dovede u Barselonu.

Izjava

Kakav car!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back