- Poruka
- 5.822
i nova pesma

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
General [email:Dus@n;10748962]![]()
slika govori vise od reci
A cuo sam pesmu...xtra je![]()
i nova pesma![]()
Visokoumna pesnicka tvorevina. Ko da je inspiraciju crpeo iz dupeta!Mislim da ide ovako....
ooooo mi za tebe zivimo,ajde indijance ove,zajedno da jebemo,partizaneeeee partizano le ole ole,partizane ole ole,idemo do pobede,oooo MI ZA TEBE ZIVIMO,AJDE INDIJANCE OVE ZAJEDNO DA JEBEMO!!!!
Auuuuuu cemu takvo reagovanje komsija?Visokoumna pesnicka tvorevina. Ko da je inspiraciju crpeo iz dupeta!![]()
Konacno je Jokan shvatio da treba da se igramo po bokovimaDva sjajna gola posle centarsuteva,ohrabruju pred Zilinu.Brezancic pokazuje svoj talenat,odlican centarsut,jos da malo popravi igru u defanzivi i resili smo pitanje levog beka
Opet desna strana,tj.Stevanovic,slabo funkcionise.Borac je jedinu,pravu priliku imao posle prodora po toj strani.Nadam se da se igraci nisu suvise ispucali i da su ostavili nesto za cetvrtak vece
![]()
A cemu divljenje onakvoj prostackoj pesmici?Auuuuuu cemu takvo reagovanje komsija?
Ja vise neznam sta da mislim...
Borac je uvek ali uvek za nas bio "tvrd orah" ....i ne secam se kada smo ga dobili ubedljivije....
Partizan ima jak tim za nasu ligu....Sto se tice Jokana,jes da blage veze nema u evropi i da nista do sada u njoj nije uradio,ali dobro se pokazuje u JSL.....NE SMEMO SE ZADOVOLJAVATI SAMO TITULOM......moramo napraviti neki rezultat u ligi evrope
Mislim da ide ovako....
ooooo mi za tebe zivimo,ajde indijance ove,zajedno da jebemo,partizaneeeee partizano le ole ole,partizane ole ole,idemo do pobede,oooo MI ZA TEBE ZIVIMO,AJDE INDIJANCE OVE ZAJEDNO DA JEBEMO!!!!
A cemu divljenje onakvoj prostackoj pesmici?![]()
Au grobari gde ste bre tek se sada vrati iz nekog picvajza...
Vec u cetvrtak nas ceka zilina....bice ludoooo...
Lijte kise ladne vode...........![]()