ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zora rudi dan se bjeli j*ebacemo zagreb celi i cibonu i dinamo j*ebemo pa rasturamo:lol:,
Ovo je glupo i nepotrebno:roll: Ja pitam cisto iz navijackog kutka,a ti mi tu glupe pjesmice pises
Ja mislim da cete vi biti j.....,kao sto ste i bili....

A cuj..nista vise nije isto kao prije..cinjenica je da i jedni i drugi imamo dosta stranaca,sta bi njima znacio Dinamo tj Partizan..mada je moje misljenje da je Partizan iskusniji u ovom trenutku..i uz Olympiakos,zasigurno bi htjeo izbjeci Partizan..

To bilo nekad, sad je on veliki navijac Partizana za koji od malih nogu zeli da igra :D

Grobari sta ako izvucete Dinamo u kvalama a Bice zestoko,a bas mi vuce da cemo igrati skupa

Nadam se da necemo. Slutim 1 incident nevidjenih razmera, mnogo povredjenih, ogromnu materijalnu stetu, UEFA izbacuje oba tima iz Evrope, dalje ide luksemburski Dudelange. Doduse, ne znam kako vasi navijaci stoje kod UEFA-e :D

To bilo nekad, sad je on veliki navijac Partizana za koji od malih nogu zeli da igra :D

Nadam se da necemo. Slutim 1 incident nevidjenih razmera, mnogo povredjenih, ogromnu materijalnu stetu, UEFA izbacuje oba tima iz Evrope, dalje ide luksemburski Dudelange. Doduse, ne znam kako vasi navijaci stoje kod UEFA-e :D

jakoo jakooo lose...em nam zamjeraju jer nam je stadion u rasulu,o navijacima necu ni da govorim..jos jedan veci incident i by by Europa...

Znaci i vi ste na crnoj listi. Bem li ga, jedino da se pokrene neka masovna medijska akcija 'Budimo ljudi iako smo Srbi/Hrvati' :D
HAHA dobra akcija,ali sumnjam da bi pomogla:hahaha:
taj jedan incident se dogadja vec godinama pa nema nista od by by europa!!!

a cuj..progledavali su nam kroz prste,uostalom kao i vama,kap koja je prelila casu je bila u Mostaru sa Zrinjskim...zato ste kaznjeni,ali jos jedan incident i odosmo i mi..uostalom vec smo bili jednom kaznjeni za nerede u Auxeru a i sad smo jako jako blizu..nasa sreca je stoo imamo utjecajnog covjeka u Uefi Vrbanovica ali ni on nece moci zauvijek da smiruje strasti..puna kapa im je ponasanja BBB,i samo se ceka da se napravi novi incident..

HAHA dobra akcija,ali sumnjam da bi pomogla:hahaha:

a cuj..progledavali su nam kroz prste,uostalom kao i vama,kap koja je prelila casu je bila u Mostaru sa Zrinjskim...zato ste kaznjeni,ali jos jedan incident i odosmo i mi..uostalom vec smo bili jednom kaznjeni za nerede u Auxeru a i sad smo jako jako blizu..nasa sreca je stoo imamo utjecajnog covjeka u Uefi Vrbanovica ali ni on nece moci zauvijek da smiruje strasti..puna kapa im je ponasanja BBB,i samo se ceka da se napravi novi incident..

za incident u mostaru nisu krivi samo grobari. a uefa mafiosa je jedva docekala da izbaci partizana!!!

za incident u mostaru nisu krivi samo grobari. a uefa mafiosa je jedva docekala da izbaci partizana!!!

a tko je kriv?pa vidio sam sta je bilo,ono sto se dogadjalo je bilo na rubu pameti,jbga to nije uradio nitko do navijaca Partizana.i ruku na srce izbacivanje je bilo opravdano,sto ti kao navijac Partizana jbga nemozes vidjeti objektivno,kao sto ni ja nisam vidio kad je Dinamo izbacen..

Uh, ljudi, nemojte opet o tome, ospice mi izbijaju kad se setim. Izbaceni smo opravdano, tu nema price. Sad treba da se spreci nesto slicno ako izvucemo neku od 'neprijateljskih' ekipa. Danas procitah i smesta se presekoh: jedan od mogucih protivnika u 2. kolu nam je Zrinjski :eek:

Inace, jedan od Zvezdinih mogucih protivnika je, pazite sad, Fljamurtari :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back