ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, i Stevanovic je dobio odresene ruke u izboru nove sredine™. Mislim, cak i ako ostane treba nam jos jedan desni bek, jer u timu imamo jos nekog Bogdana Stevica i Marka Jovanovica, koji je kriminalan.

Sto se zamene za Obradovica tice, mislim da tu imamo jos samo mladog Brezancica, koji je navodno cak i talentovaniji od Obradovica, ali ipak previse zelen za LS. Rekoh vec, mozda se proba i sa Krstajicem, kome ta pozicija nije strana. Sad, ja sam i dalje skeptican oko toga, ali ovih dana naidjoh na info da je Krstaja bio fizicki najspremniji od svih igraca Salkea. Bem li ga, meni u glavi i dalje njegova zadnja utakmica za reprezentaciju kad ga nije prosao samo veliki hriscanin koji ne zeli da ponizava coveka.

Videcemo, prelazni rok pocinje 15. juna, mozda izbunare jos nekog do tad.

U bre Dule, prelazni rok jos nije ni poceo a ti vec trazis rezime :D Ovo ti je za sad, idu Zuka, Obradovic i Stevanovic (verovatno), dolaze Kleo, Krstajic, Jovanovic i Vulicevic. Kazem, ko zna sta sve moze da se desi, mozda ode jos neko ako stigne dobra ponuda, mozda nadju nekog kvalitetnog za relativno male pare...

Svasta moze da se desi,lepo si reko ;)
Ima jos do kraja prelzanog roka.....jaooo kad bi smo Fejsu nekom uvalili bilo bi lepo :)

U bre Dule, prelazni rok jos nije ni poceo a ti vec trazis rezime :D Ovo ti je za sad, idu Zuka, Obradovic i Stevanovic (verovatno), dolaze Kleo, Krstajic, Jovanovic i Vulicevic. Kazem, ko zna sta sve moze da se desi, mozda ode jos neko ako stigne dobra ponuda, mozda nadju nekog kvalitetnog za relativno male pare...

Branislav Jovanovic iz Napretka ?

bojim se da u Partizanu planiraju bas ono o cemu ste vi pricali... a to je da nam u zadnjoj liniji budu Krstajic levo (sto mu nije strano) a Djordjevic i Gavrancic u sredini, sto mene licno po malo plasi... imati tri spora igraca u odbrani je jako rizicno, ma koliko oni uigrani bili... ne vidim razloga zbog cega bi trebali da prodaju Stevanovica... po meni, decko je imao sasvim pristojnu sezonu... par puta je bio strelac... njegova velika prednost je sto drzi celu stranu, a samim tim sto izlazi do protivnickog sesnaesterca, on pritiska napadace protivnickog tima koji posle moraju njega da jure (setite se samo da je onaj koroman cuvao njega na poslednjem derbiju, ne obrnuto) i tako oslobadja prostor za vezne igrace... nema puno takvih igraca u evropi... Fejsa mora da izvuce ulosene pare (ne samo ulozene, nego se secate i da jedan procenat od sledeceg transfera ide dzombi) tako da mora da se proda za jos vece pare... on ce morati da igra, nema tu price...

Taj. Znas li mozda nesto o njemu?

Ako se ne varam to je onaj sto je bio u Zvezdi na probi zimus,ali je izvisio zbog toga sto u timu imamo velikog Vladimira Gumu Bogdanovica :thumbdown: . Jako dobar zadnji vezni,odlicno igra u ofanzivi. Sad bas gledam najbolji je strelac Napretka (5 golova u 13 meceva). Secam se i da je davao neki intervju za Zvezdin sajt(sad sam bas kopao po sajtu nema tog intervjua) gde je spominjao da su mu glavne odlike skok i ofanziva i ono da navija od malih nogu za Zvezdu , da mu je to decacki san nja nja nja ....... Nego,da li je sigurno da on dolazi u Partizan ili... ?:think:

POKER PEHARA IZ HUMSE

Trofeji Partizana

LAKO je bilo Slaviši Jokanoviću, Dejanu Udovičiću, Dušku Vujoševiću i Saši Boškoviću da u sezoni 2008/2009. izvlače asove iz rukava i pobeđuju. Treneri fudbalskog, vaterpolo, košarkaškog i rukometnog kluba Partizan su svoje uradili i napravili jedinstveno delo u istoriji Sportskog društva Partizan koje se, istina, događa, ali ne baš tako često.
Ideja „Večernjih novosti“ bila je signal da četiri predsednika četiri najveća kluba iz crno-bele sportske porodice za pola sata naprave dogovor i pojave se na poziranju u Humskoj 1. Ako su treneri tokom sezone i izvlačili po nekogasa iz rukava, poker trofeja sa ove fotografije je ipak mnogo jača kombinacija!

Aleksandar Šoštar (predsenik vaterpolo kluba), Dragan Đurić (fudbal), Predrag Danilović (košarka) i Živojin Šarić (rukomet) pozirali su u trofejnoj sali fudbalskog kluba sa četiri pehara prvaka Srbije koji su njihovi timovi na ubedljiv način osvojili ove sezone.
- Lepo je ovih dana biti partizanovac. Sva četiri najveća kluba okitili su se šampionskim titulama, neki od njih i sa trofejom ili čak dva više. To je samo jedan od nekoliko dokaza da smo svi u Humskoj 1 i u sportskom centru Banjica jedna velika porodica. Fudbalski klub je ponosan što je deo velike četvorke sportskog društva Partizan. Mogu samo da poželim da i sledeće godine na istom mestu poziramo sa istim trofejima. Hvala „Novostima“ što su se setile sjajne ideje - rekao je Dragan Đurić, domaćin ovog događaja.

Dok su Šoštar i Danilović nekako navikli sebe i svoje navijače na dominaciju u vazduhu i vodi, predsedniku Skupštine RK Partizan Živojinu Šariću titula je posebno draga.
- Vratili smo pehar u našu trofejnu salu posle šest godina i ponosni smo što smo deo uspešne sportske porodice.

ZEMLJA - VAZDUH - VODA

NAJVEĆI partizanovac među Beograđanima (i obratno) Duško Radović ostavio je za prilike kakve su trenutno u Humskoj 1 stihove za sva vremena:
- Ne pitajte kakvoga smo roda, mi smo roda zemlja - vazduh - voda. Na zastavi crno-belog broda jasno piše zemlja - vazduh - voda. Sad se nosi crno-bela moda, fina moda zemlja - vazduh - voda...

http://www.novosti.rs/code/navigate...pehara iz Humske 1&kword_add=partizan, titule

Ako se ne varam to je onaj sto je bio u Zvezdi na probi zimus,ali je izvisio zbog toga sto u timu imamo velikog Vladimira Gumu Bogdanovica :thumbdown: . Jako dobar zadnji vezni,odlicno igra u ofanzivi. Sad bas gledam najbolji je strelac Napretka (5 golova u 13 meceva). Secam se i da je davao neki intervju za Zvezdin sajt(sad sam bas kopao po sajtu nema tog intervjua) gde je spominjao da su mu glavne odlike skok i ofanziva i ono da navija od malih nogu za Zvezdu , da mu je to decacki san nja nja nja ....... Nego,da li je sigurno da on dolazi u Partizan ili... ?:think:

Pa izgleda da je sve dogovoreno, samo se ceka zvanican pocetak prelaznog roka da potpise ugovor. Ne znam, posle krusevackog Gatuza koji je briljirao u nasem dresu, sacekacu nekoliko utakmica pre nego sto ovog procenim.

Inace, 'oces da se kladimo da ce na potpisivanju ugovora reci da od malih nogu navija za Partizan i da mu se ispunio decacki san? :D

Pa izgleda da je sve dogovoreno, samo se ceka zvanican pocetak prelaznog roka da potpise ugovor. Ne znam, posle krusevackog Gatuza koji je briljirao u nasem dresu, sacekacu nekoliko utakmica pre nego sto ovog procenim.

Inace, 'oces da se kladimo da ce na potpisivanju ugovora reci da od malih nogu navija za Partizan i da mu se ispunio decacki san? :D

Piiih , steta :(

Bice isto kao i za Rista Lakica,Fejsu i Tosica :mrgreen:

Ali Risto Lakic mi je najjaci :worth::worth:

U novine "DAN" intervju sa Lakicem :
-Da li je istina da si na pragu Zvezde ?
-Da,istina je.Prija interesovanje tako velikog kluba,kao sto je Zvezda . Jos kao klinac sam sanjao da obucem crveno-beli dres . Presrecan sam ! :lol:
Sutra,Risto potpisuje ugovor sa Partizanom i veli :
-Od malih nogu navijam za Partizan . Ispunio mi se decacki san i potpisao sam ugovor sa velikim timom kao sto je Partizan ... nja nja nja xD

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

EDIT: http://www.naslovi.net/2008-01-26/politika/lakic-potpisao-za-crno-bele/555109

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back