ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta lupas Fener najbogatiji klub u Evropi, mnogo se lozis na nasu stampu koja je obojena u crno belo i pise takve lozacke gluposti za napaljene navijace kao sto si ti.Fener u ligi sampiona nece proci grupe pazi sta sam ti rekao :!:

ne citam nasu stampu!
samo sportske vesti:cool:
ti,imas internet?
citaj malo....

pratim market zbog drugih razloga,ali. sam to slucajno nasao..

trenutne akcije fenera su $ 2 milijarde ...
najbogatiji klub je Man u..ali je njihova vrednost $1.8 milijardi

ps. nasao sam ako te interesuje http://www.turkishdailynews.com.tr/article.php?enewsid=109544

Poslednja izmena:
A sta je sa klubovima koji nisu AD?

mislis na nase klubove?:D
nasi klubovi ne mogu na market,zato sto se radi i dalje ''ispod zita''..
.krije se poslovanje...krade se..a sve pokriveno politicarima....
pogledaj transfere i pogledaj njihove minuse na kraju godine?:dash:
koja je vrednost klubova?
oni kazu da su u minusu 10 mil E :hahaha:

prodace ih kao i sve u ovoj zemlji....
spustice vrednost za odabrenog kupca..
koji ce ''ispod stola'' da daju cash pojedincima, da spreme teren....:dash:

Grobari morate shvatiti da se sve vraca, secate li se derija u prvenstvu kada je Zvezdi prvo dosudjen a zatim ponisten cist penal protiv vas u 90 minutu, a i nekoliko sumnjivih penala koji se po pravilu sviraju za vas u poslednjim utakmicama u sezoni.A kup koji je otet Zvezdi sudijskom kradjom kada Milijas postize gol za 3 - 2 a sudija ga ponistava zbog ofsajda (u tom trenutku su bar 3 igraca bili pet metara ispred Milijasa).Tako da na kraju krajeva sve se vraca sve se placa

Jos samo pomeni Boziju pravdu i ruku Isusovu i imamo celu stvar. Manite se ljudi tih prica, mozemo sad do sutra da nabrajamo kad su sudije ostetile i Zvezdu i Partizan.

mislis na nase klubove?:D
nasi klubovi ne mogu na market,zato sto se radi i dalje ''ispod zita''..
.krije se poslovanje...krade se..a sve pokriveno politicarima....
pogledaj transfere i pogledaj njihove minuse na kraju godine?:dash:
koja je vrednost klubova?
oni kazu da su u minusu 10 mil E :hahaha:

prodace ih kao i sve u ovoj zemlji....
spustice vrednost za odabrenog kupca..
koji ce ''ispod stola'' da daju cash pojedincima, da spreme teren....:dash:

Ne nego mislim na ogromnu vecinu stranih klubova koji nisu listovani. Inace ako nesto nije listovano ne mora da znaci da je i lose. To samo znaci da imaju manji broj vlasnika kojima nije potreban novac od dokapitalizacija i sl.

Berzanska vrednost nije i knjigovodstvena.. ona je samo psiholoska ocena. Ako bi sada svi akcionari Fenera krenuli masovno da prodaju akcije iz ko zna kog razloga on zasigurno ne bi imao vrednost koju si naveo.

Mislim... nije sve tako bajno. I to sto neki klubovi imaju izrazenu vrednost u akcijama ne znaci da su najbogatiji i da nema klubova koji nisu akcionarska drustva koji su bogatiji od tih listovanih.

u sredu na JNA je bilo fenomenalno
pola sata smo bili u transu, a onda onaj pajser poceo da sudi ko poslednji debil, nasi pali i izgubismo prednost
sve u svemu dobro je
tamo cemo biti valjda nesto jaci, vracaju se 2 olimpijca, Moreira i Zuka, nadam se da Jokan (i dalje mislim da je los trener) nece izbaciti iz postave Bogunovica
samo hrabro pa sta bude, ako bude i petarda, oni koji su preziveli predjasnje debakle, prezivece i taj, imam utisak da oni koji vole Partizan su se ocelicili, tako da nista ne moze da ih pokoleba u ljubavi prema crno-beloj boji

sto se tice komsija koji u poslednje vreme postuju na nasoj temi, hvala vam za patriotsku podrsku
Nema na čemu!!! ;)Jbga kad nas je sve skupa muka natjerala pošto ionako uefi svi služimo za zayebanciju i kažnjavanje za primjer ostalima!!!
Nek išta prođe dalje, samo da je srpsko!!! Došla takva vremena!!!:neutral:

Ne nego mislim na ogromnu vecinu stranih klubova koji nisu listovani. Inace ako nesto nije listovano ne mora da znaci da je i lose. To samo znaci da imaju manji broj vlasnika kojima nije potreban novac od dokapitalizacija i sl.

Berzanska vrednost nije i knjigovodstvena.. ona je samo psiholoska ocena. Ako bi sada svi akcionari Fenera krenuli masovno da prodaju akcije iz ko zna kog razloga on zasigurno ne bi imao vrednost koju si naveo.

Mislim... nije sve tako bajno. I to sto neki klubovi imaju izrazenu vrednost u akcijama ne znaci da su najbogatiji i da nema klubova koji nisu akcionarska drustva koji su bogatiji od tih listovanih.

mislio sam da pitas za nase:D

ostalo si tacno rekao..

ustvari velika vecina nije na berzi,cak i u engleskoj samo 8-9 klubova je listovano.

samo, ako hoces da kupis Fener ili Man U ,trebace ti oko $1 milijarda,...manje ,vise...

a Abramovic moze da kupi sta hoce,ali sa svojim parama...
a finansijsko poslovanje Chelsea je u najboljem slucaju za njega, na 0.
to ce mu tek doneti novac posle 5-6 godina...nije on lud:D
on ce da napravi novac kasnije, na to sto sad daje:whistling:

najveci prihod pravi Man U, pa Real,Barsa,Arsenal...
karte,prodaja dresova,tv prava,reklame,sponzori...

prati sta ce biti sa QPR ove godine....
razbacivace se igracima i parama..
ulaze u Premier l. ,
a posle nek se cuvaju Chelsea i Man u..
jer ih je kupio jedan od najbogatijih ljudi na svetu.

to nema vise veze sa fudbalom....

i zato cemo mi ,grobari
da izbacimo bogatog Fenera:lol:

Ma to kakav ce rez biti u Turskoj niko normalan ne moze sada da predvidi. Prvu tekmu su naivni lako otpisivali partizan. A sada vec.. svako predvidjanje je neozbiljno. Zajebavao je Partizan i vece protivnike od Fenerbahcea.

Ali ako bog bude uz nas, Alah nema sanse.

Mada ako su bili grobari nevaljali onda ni bog nece da nam pomogne. :)

Ma to kakav ce rez biti u Turskoj niko normalan ne moze sada da predvidi. Prvu tekmu su naivni lako otpisivali partizan. A sada vec.. svako predvidjanje je neozbiljno. Zajebavao je Partizan i vece protivnike od Fenerbahcea.

Ali ako bog bude uz nas, Alah nema sanse.
Mada ako su bili grobari nevaljali onda ni bog nece da nam pomogne. :)

Zanimljivo da Boga prizivaš s malim, protiv Alaha s velikim početnim slovom!!! Interesantan pristup situaciji!!!:lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen::dash::whistling:

Nema na čemu!!! ;)Jbga kad nas je sve skupa muka natjerala pošto ionako uefi svi služimo za zayebanciju i kažnjavanje za primjer ostalima!!!
Nek išta prođe dalje, samo da je srpsko!!! Došla takva vremena!!!:neutral:

a sta ces, tako je kako je
uz sve to vi imate nesposobne igrace, a mi nesposobnog trenera

da se osvrnem na jucerasnju utakmicu, Tosicu vrati se u Kinu, celo prvo poluvreme davis loptu, usporavas ionako sporu igru
Djordjevicu opali po lopti sa penala, Dijara na klupu, ostali ce biti bolji kad se Dijara i Bambi presele na klupu, s tim da ne udje Lazic
3 boda ko 3 boda, Vosa imala lakseg protivnika pa je trenutno prva:lol::mrgreen:
jos ce tu da se teljva nekih 30tak kola

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back