ФК Црвена Звезда, сезона 2025/2026

ево мало са трибина од мене

1758752321592.jpeg

1758752348620.jpeg

бедуину човек је дао огроман доппринос у Европи претходних година ранан Канги, Катаиу или Бену за твоју инфо
Poluproizvod moze da pika loptu samo na domacim livadama.
Da to ima kvalitet odavno bi to igralo ozbiljan fudbal u Ita.Engl.Spa itd.

Poluproizvod moze da pika loptu samo na domacim livadama.
Da to ima kvalitet odavno bi to igralo ozbiljan fudbal u Ita.Engl.Spa itd.
низ небулоза 🤡 човек је дао головима ииграма допринос једнак играчима које сам горе навео то је де факто, чињенично стање

низ небулоза 🤡 човек је дао головима ииграма допринос једнак играчима које сам горе навео то је де факто, чињенично стање
.
:rotf:

Дефинитивно си у праву, то је тај ред величине, Канга, Катаи и Бен.

ПС. добро ти уважени колега каже, али ниси у стању то да разумеш...

.

У вези Звездиног меча, судија нас крао за корнере итд. Кишно време ниоткуда.. Добро смо играли, а да смо могли боље могли смо. И среће више имали.
Разлози разни, тренер, опрезна игра, али не вреди писати.
Ја верујем да у Португалији освајамо бодове и грабимо ка трофеју ЛЕ..
🔴⚪🔴⚪

Poslednja izmena od moderatora:
Ја верујем да у Португалији освајамо бодове
утакмице са свим нашим ривалима су такве да све можемо да победимо али и од сваког од њих да будемо поражено, можда је узузетак Порто тако је било и синоћ могли смо да добијемо али и да глатко будемо поражени на крају би реми

иди смрди у теми о освом клубу и пиши тамо како "бебе" играју додуше не у Европи већ годинама , да Иванић је дао допринос једнак претходних сезона као и горе поменути играчи а тебе то што погађа као гробара то је друга ствар, биће догодине бар плеј оф ЛК за ФКП :per:

.
:rotf:

ПС. добро ти уважени колега каже, али ниси у стању то да разумеш...

.
Nordsjeland,Dinamo Kijev,Lugano,Gent,AEK Larnaka,Hibernijan...lepo su vam rekli ovi uvaženi timovi da ste i pored pumpanja državnih para u vaše ruglo od kluba i početnog loženja na Torcidu Mijata i obrezanog Rasima najveća septička jama od kluba jer vas tovario nije samo onaj ko nije hteo.
I to i dalje ne razumeš ali zato razumeš kada se negativno piše i objavljuju kojekakve baljezgarije o Zvezdi.
Možete ti i tvoj "uvaženi" jednog drugog da uhvatite za te debele sise i da pametnjakoviće glumite na temi gde vam je otac Franjo i dalje visi kao ikona na zidu unutar zidina stadiona.

иди смрди у теми о освом клубу и пиши тамо како "бебе" играју додуше не у Европи већ годинама , да Иванић је дао допринос једнак претходних сезона као и горе поменути играчи а тебе то што погађа као гробара то је друга ствар, биће догодине бар плеј оф ЛК за ФКП :per:
.
Пре неки месец сам овде написао, у Звезди једино "знају фудбал" Канга, Катаи, Иванић и Радољић кад му шушне.

С тим што Иванић има снаге за сат времена у домаћој лиги, Канга за двадесет, а Катаи за десетак минута.

У Европи се опробао Катаи који је у најбољој снази прешао у неки шпански клуб за 1,5 милиона (у истом року је из Партизана прешао Брашанац (ваљда у Селту такође за 1,5 м), остао неко кратко време и отишао у САД.

Иванићу је било (срећом) забрањено да пређе у Партизан (иначе је гробар) за 2 милиона колико је Партизан нудио и отишао је у Бате исто за 1,5. Остао једну илиипо сезону и вратио се у Србију. Бтњ, тада је и Здјелару било забрањено да из Олимпијакоса пређе у Партизан.

Крајње лимитирани играчи и да није било доприноса Навијача и судија тешко да би се обојица од фудбала леба најели...

.

Poslednja izmena:
Nordsjeland,Dinamo Kijev,Lugano,Gent,AEK Larnaka,Hibernijan...lepo su vam rekli ovi uvaženi timovi da ste i pored pumpanja državnih para u vaše ruglo od kluba i početnog loženja na Torcidu Mijata i obrezanog Rasima najveća septička jama od kluba jer vas tovario nije samo onaj ko nije hteo.
I to i dalje ne razumeš ali zato razumeš kada se negativno piše i objavljuju kojekakve baljezgarije o Zvezdi.
Možete ti i tvoj "uvaženi" jednog drugog da uhvatite za te debele sise i da pametnjakoviće glumite na temi gde vam je otac Franjo i dalje visi kao ikona na zidu unutar zidina stadiona.
.
Већег злотвора од Вучића Србија у историји није видела и то је данас свима јасно.

Погоди у чијим просторијама виси његова сслика.

.

слушај ово..само 2 минута:

Ирци имали доброваљачки батаљон у саствау хрватске војске, али то није тема за овде, него служа лажи овог папуанца, Грци су слали помоћ за време рата и дан данас за Космет као и Руси дакле ово и да је тачно није тачно да то нико други није урадио, а није тачно или је на нивоу неких појединаца, уз то напомињем да су ми ИРСКИ КЛУБОВИ у Шкотској (Селтик и Хибернијан) далеко симпатични од типичних Шкотска (Глазов Ренџерса и Хартса) али имамо тему о Шкотској Премијер лиги па пишимо тамо

1758890347557.png

1758890452701.png

Poslednja izmena:

Back