ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (архива: 2011/12 - 2014/15)

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ode titula i zvanično :sad2: Šta reći, sezona za zaborav, jedna od gorih u istoriji kluba, ako ne i najgora. Ne samo po rezultatima i (ne)osvojenim bodovima, već i po samoj igri (golovi padali svake prestupne godine). Što se krivaca tiče, među navijačima se kola izgleda lome na Lalatu. Što se mene tiče, jeste i do njega, ali daleko od toga da je samo njegovo (ne)znanje bilo presudno. Sa ovako lošim igračkim kadrom, teško bi se naigrao i Murinjo (pravi, ne srpski). Nekolicini neiskusnih klinaca dodata nekolicina iskusnih poluigrača. Spoj osuđen na propast.

Da ne zalazim bez veze u njihovu temu, ovde ću da čestitam svim dobronamernim prekoputašima na osvojenoj tituli :D Što se mene tiče, ovoga puta bez većih zamerki na regularnost.

Ode titula i zvanično :sad2: Šta reći, sezona za zaborav, jedna od gorih u istoriji kluba, ako ne i najgora. Ne samo po rezultatima i (ne)osvojenim bodovima, već i po samoj igri (golovi padali svake prestupne godine). Što se krivaca tiče, među navijačima se kola izgleda lome na Lalatu. Što se mene tiče, jeste i do njega, ali daleko od toga da je samo njegovo (ne)znanje bilo presudno. Sa ovako lošim igračkim kadrom, teško bi se naigrao i Murinjo (pravi, ne srpski). Nekolicini neiskusnih klinaca dodata nekolicina iskusnih poluigrača. Spoj osuđen na propast.

Da ne zalazim bez veze u njihovu temu, ovde ću da čestitam svim dobronamernim prekoputašima na osvojenoj tituli :D Što se mene tiče, ovoga puta bez većih zamerki na regularnost.

Jeste jos jedna sezona za zaborav ali nije najgora. To su jos uvek 2008/09 i cela kalendarska 2010(sa Kratkom i Kristicem na klupi). Pa poslednja (nazovi) normalna sezona je bila 2006/07, nakon toga sumrak.

Napisao sam vec, imamo mnogo vecih problema od Lalata. Ne mogu na njemu da se lome kola kad imas 50 i vise miliona evra duga, neisplacene igrace, tuzbe od bivsih igraca/trenera i upravu koja se bavi Partizanovim penalima i ofsajdima.

Док Звезда губи од Чукаричког, Џошуа Паркер се сунча!

dzosua.jpg

http://www.zurnal.rs/fudbal/zvezda/18343/dok-zvezda-gubi-od-cukarickog-dzosua-parker-se-sunca

Ovaj kao onaj naš bugarski Bebeto nekad :mrgreen:

Синоћ било солидно навијање на Брду. Игра стандардно добра, већ смо навикли. :bljak: Свака част Чукаричком! Да је лига иоле регуларна, били би убедљиво шампиони! :ok:

Šta reći, sezona za zaborav, jedna od gorih u istoriji kluba, ako ne i najgora..

Мислиш управа? :D

Cele sezone se pravdao zbog neuspeha. Cas teren, pa sudije, Tole itd. Onda su doveli Cakita pa Parkera i jos par igraca koji su izneli celu sezonu i bili su mu dobri dok nije izgubio svaku nadu za titulom. Sada okrece plocu i prica kako nije on zeleo te igrace nego da mu ih je uprava dovela a da je on hteo da forsira mlade igrace. Pa cekaj zasto su mu onda ti koje je uprava dovela uvek bili u prvih 11 ako ne valjaju? Klinci sede na klupi a nekakav Parker polufudbaler sa masnom platom im zauzima mesto. Svi su cisti i svi prebacuju odgovornost jedni na druge. Svake godine sve vece postenjacine u Zvezdi a rupa sve dublja. Ovde treba motka da radi ali dzabe kada su i navijaci placeni da cute.

Српски и руски војник на паради у Москви певају Звездине песме: http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/271917/Kad-se-sretnu-srpski-i-ruski-vojnik-onda-se-zaori-Zvezda-mi-je-sve-VIDEO :pivce:

Чуј му само изјаву "доведите ми добре играче па да видите како сам ја добар тренер".

Бедник! :bljak:

Izgubiti titulu protiv ovako osakaćenog Partizana, to može samo da pođe za rukom trenerskoj neznalici.
Ukratko, čovek je trenerska prevara, i to teška.
Deset Mesija da mu dovedu, opet bi uprskao.

:tick::tick::tick:

Izgubiti titulu protiv ovako osakaćenog Partizana, to može samo da pođe za rukom trenerskoj neznalici.
Ukratko, čovek je trenerska prevara, i to teška.
Deset Mesija da mu dovedu, opet bi uprskao.

Realno, Partizan ima kvalitetnije igrače... ali, Zvezdina igra od 1945. godine nikad nije bila gora (bez preuveličavanja)... nevjerovatna je naša odbrana, kao da se ni u putu nisu sreli (a igraju zajedno čitavu sezonu)... sve protivnike koje smo pobijedili to je bilo jedva... ne samo da nas je Partizan nadigrao, već i Čuka...

Kakve to veze ima jedno s drugim? Nikolić je smenjen kao trener superiornog tima, Lalatović traži izgovore za slab rezultat. Mada i pitanje je koliko je rezultat slab, s obzirom na sve.

Ne kapiram šta hoćeš da kažeš. Ja izvlačim paralelu između njih dvojice i u smislu trenerskog znanja i u smislu nastupa u medijima.

Nikolić je u prvom delu prvenstva imao tri puta jači tim, u drugom nešto slabiji, ali opet nešto jači od našeg. Ne samo da nije uspeo da napravi ozbiljnu prednost, nego je i ona koju je imao počela da se topi. Zbog toga je i popio pedalu. Sad, ne znam, možda je nekima ovde on trenerčina, ali u pitanju je obična prevara.
Što se nastupa u javnosti tiče, pa da li uopšte treba da pominjem sve izjave. Od traženje opravdanja u lošim terenima, u sudijama, u Vučiću, u Zvezdinoj nameštenoj tituli i slično.

I onda dođe neko, ko je ovog lika branio, da napada Lalata, koji iako je kenjao opasno, nije prepotenku ni do kolena. Licemerje, ništa drugo.

- - - - - - - - - -

Nikolić je Murinjo za Lalata.

Jeste, rezultati govore. I Nikolić i Lalatović su prosečni JSL treneri.

Jeste, rezultati govore. I Nikolić i Lalatović su prosečni JSL treneri.

Ajde ovako:

Bilans u prvenstvu: Nikolić: 26 7 2
Lalat: 17 7 3

Kup:Nikolić odveo Partizan u finale, Lalat ispao u osmini finala

Nikolić uveo Partizan u LE, osvojio dva boda u grupnoj fazi, bio na korak do boda u duelima sa Totenhemom u Londonu i Bešiktašom u Istanbulu

Titulu nije osvojio prošle sezone, jer ni Murinjo ne bi mogao da osvoji titulu pored one Zvezdine nepobedive serije. Zato je dobio oba derbija.

Nikolić je za Lalata Murinjo lično. Možda deluje odbojno i arogantno pa ga mnogi ne vole ali je dobar stručnjak a i neguje moderniji stil fudbala sa dva napadača što je kod nas još uvek SF. Osim toga kad je dobio otkaz čovek reč nije rekao za novine. A ovaj Lalat počeo da pljuje i da se pravda a još se ni sezona nije završila. Izgleda da naslućuje nešto ili ima dojavu da mu se bliži kraj.

Ajde ovako:

Bilans u prvenstvu: Nikolić: 26 7 2
Lalat: 17 7 3

Kup:Nikolić odveo Partizan u finale, Lalat ispao u osmini finala

Nikolić uveo Partizan u LE, osvojio dva boda u grupnoj fazi, bio na korak do boda u duelima sa Totenhemom u Londonu i Bešiktašom u Istanbulu

Titulu nije osvojio prošle sezone, jer ni Murinjo ne bi mogao da osvoji titulu pored one Zvezdine nepobedive serije. Zato je dobio oba derbija.

Tu smo znači, Vučić. Molim te, daj mi jedan dobar, normalan razlog, zbog koga Vučić ne namešta ove sezone, a mogao je prošle. Ako mi daš dobar razlog nikad se više na ovom forumu neću pojaviti.

A te tvoje brojke su u najmanju ruku smešne. To što je ostvario par pobeda više sa duplo boljim timom ga ne čini dobrim trenerom. Imao je odličan tim dok je bio na čelu Vojvodine, šta je uradio? Smucao se po petom mestu. U Partizanu imao najbolji tim u državi, prišla mu očajna Zvezda na dva boda. Da je ostao, izgubio bi titulu, garant. Nego se vi izgleda vezujete za te lajavce (čitaj: Nikolić, Vujošević), pa vam se pričinjavaju neki kvaliteti.

Tu smo znači, Vučić. Molim te, daj mi jedan dobar, normalan razlog, zbog koga Vučić ne namešta ove sezone, a mogao je prošle. Ako mi daš dobar razlog nikad se više na ovom forumu neću pojaviti.

A te tvoje brojke su u najmanju ruku smešne. To što je ostvario par pobeda više sa duplo boljim timom ga ne čini dobrim trenerom. Imao je odličan tim dok je bio na čelu Vojvodine, šta je uradio? Smucao se po petom mestu. U Partizanu imao najbolji tim u državi, prišla mu očajna Zvezda na dva boda. Da je ostao, izgubio bi titulu, garant. Nego se vi izgleda vezujete za te lajavce (čitaj: Nikolić, Vujošević), pa vam se pričinjavaju neki kvaliteti.

Zbog toga sto nema svrhe. Prosle godine je mnogo para utroseno na skupe igrace i Zvezda je morala da se kvalifikuje u LS ne bi li se makar malo izvadila iz jame u koju se uvalila. Medjutim UEFA je pokvarila te planove i sad su se uvalili u jos vece dugove nego sto ih je imala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back