Neozbiljni pesimista
Elita
- Poruka
- 18.635
Tu smo znači, Vučić. Molim te, daj mi jedan dobar, normalan razlog, zbog koga Vučić ne namešta ove sezone, a mogao je prošle. Ako mi daš dobar razlog nikad se više na ovom forumu neću pojaviti.
A te tvoje brojke su u najmanju ruku smešne. To što je ostvario par pobeda više sa duplo boljim timom ga ne čini dobrim trenerom. Imao je odličan tim dok je bio na čelu Vojvodine, šta je uradio? Smucao se po petom mestu. U Partizanu imao najbolji tim u državi, prišla mu očajna Zvezda na dva boda. Da je ostao, izgubio bi titulu, garant. Nego se vi izgleda vezujete za te lajavce (čitaj: Nikolić, Vujošević), pa vam se pričinjavaju neki kvaliteti.
Po tebi ispade da Partizan ima tim kao Real, a vi mučenici kao Donji Srem.
Doveli ste gomilu igrača, imate po 4-5 alternativa na gotovo svakoj poziciji i opet "ne valja tim".
Šta hoćeš da kažeš da recimo Zvezda ima slabiji tim od Rada, koji vas je dobio u kupu, ili recimo Radničkog iz Kragujevca sa kojim ste igrali nerešeno na "Čika Dači"?
Kažeš šta je uradio Marko sa Vojvodinom, a ja te pitam šta je Lalat uradio sa Napretkom?
Nikolić je sa Radom pre par sezona bio 4. na tabeli, sa Vojvodinom bio na korak od plasmana u LE.
Mislim, smešno je uopšte da poređujemo čoveka koji je najperspektivniji trener u Srbiji, sa čovekom koji do pre dve godine vodio Proleter iz Novog Sada.
Ja Vučića nisam pomenuo, prema tome nemam nameru da ti bilo šta obrazlažem.