Charlie Harper
Ističe se
- Poruka
- 2.333
Ode titula i zvanično
Šta reći, sezona za zaborav, jedna od gorih u istoriji kluba, ako ne i najgora. Ne samo po rezultatima i (ne)osvojenim bodovima, već i po samoj igri (golovi padali svake prestupne godine). Što se krivaca tiče, među navijačima se kola izgleda lome na Lalatu. Što se mene tiče, jeste i do njega, ali daleko od toga da je samo njegovo (ne)znanje bilo presudno. Sa ovako lošim igračkim kadrom, teško bi se naigrao i Murinjo (pravi, ne srpski). Nekolicini neiskusnih klinaca dodata nekolicina iskusnih poluigrača. Spoj osuđen na propast.
Da ne zalazim bez veze u njihovu temu, ovde ću da čestitam svim dobronamernim prekoputašima na osvojenoj tituli
Što se mene tiče, ovoga puta bez većih zamerki na regularnost.
Šta reći, sezona za zaborav, jedna od gorih u istoriji kluba, ako ne i najgora. Ne samo po rezultatima i (ne)osvojenim bodovima, već i po samoj igri (golovi padali svake prestupne godine). Što se krivaca tiče, među navijačima se kola izgleda lome na Lalatu. Što se mene tiče, jeste i do njega, ali daleko od toga da je samo njegovo (ne)znanje bilo presudno. Sa ovako lošim igračkim kadrom, teško bi se naigrao i Murinjo (pravi, ne srpski). Nekolicini neiskusnih klinaca dodata nekolicina iskusnih poluigrača. Spoj osuđen na propast.Da ne zalazim bez veze u njihovu temu, ovde ću da čestitam svim dobronamernim prekoputašima na osvojenoj tituli

Свака част Чукаричком! Да је лига иоле регуларна, били би убедљиво шампиони!