ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (архива: 2011/12 - 2014/15)

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
!!!!!
Poput rivalstva između Crvene zvezde i Partizana u Rusiji vlada veliki animozitet između pristalica moskovskih velikana Spartaka i CSKA, a dokle je to otišlo svedoči sledeća vest:
Naime, najvatreniji navijači CSKA popularnji „Konji“ ušli su na novi stadion Spartaka na kojem se trenutno igra utakmica između domaćeg tima i Crvene zvezde s namerom da podmetnu požar, ali ih je u tome sprečila bezbedonosna služba koja je saznala njihov plan, prenosi agencija Itar-Tas.

„Grupa navijača je ušla na stadion sa namerom da napravi incident odnosno da podmetne požar. Policija je na vreme reagovala, nakon čega su se izgrednici sakrili, ali je u ovim momentima u toku potraga za njima“ – piše u agencijskoj vesti.

Završi se i utakmica. Osim početka drugog poluvremena, sasvim dobra i sadržajna. Celokupan utisak kvari onaj seljački gol, ali dobro, samog sebe je izblamirao. Od naših, desni bek Đorđević loš, Gavrić očaj, Rakić bezopasan. Jović pokazao klasu i red bi bio da dobija još više minuta. Jovanović par grešaka, ali većinu utakmice odigrao dobro, s obzirom da je debi, odličan. Grujić izdominirao, Despotović mu poništio gol. Po onome što je Katai pokazao, čini mi se da će biti lepo pojačanje. Sve u svemu, ja sam pre svega zadovoljan igrom naših klinaca, biće od njih nešto.

Mene žešće nervira ovo sa prepucavanjem provajdera u vezi Arene i Sport Kluba. Ne mogu pravi zaljubljenici u sport da gledaju i jedno i drugo za svoje pare nego moraju da uvode dve kablovske. To samo kod nas ima.

На мојој кабловској икма обе телевизије, нисам знао да је другде другачије :confused:

Коњица.
kozaci.jpg

Јесу Армејци или нису.:D

Ima i kod nas recimo Kopernikus svi Sport Klubovi i Arena 1. Ima jos neka manja kablovska firma ali SBB i IPTV su odvojeni sto se tice Arene i Sport Kluba a oni vuku 90% stanovnistva u Nisu.

Prebaci na digitalne kanale (negde je dovoljno da na kanalu na kom si pritisnes isti broj i kad se opet prebaci na isti kanal gore ce pisati DTV umesto ATV, a neki TV ima na daljincu dugme tipa Source), i ja sam na Kopernikusu i imam 4 od 5 Arena, dok su mi SK-ovi samo na analognoj...

Prebaci na digitalne kanale (negde je dovoljno da na kanalu na kom si pritisnes isti broj i kad se opet prebaci na isti kanal gore ce pisati DTV umesto ATV, a neki TV ima na daljincu dugme tipa Source), i ja sam na Kopernikusu i imam 4 od 5 Arena, dok su mi SK-ovi samo na analognoj...

Ja imam SBB na zalost. Nemam tu mogucnost mada sam cuo za foru da prebacis meni na TV-u na Nemacki jezik npr. i on ti otkrije jos 50-ak kanala koji se posebno placaju. Ne znam koliko je to tacno.

Добар текст о земунској хаубици! :cool:
http://crvenazvezdafk.com/sr/vesti/najvaznije/9110/Fudbaler%2C+po+zanimanju+kapiten.html

Nenad-Milijaš.jpg

Ne znam da li ste znali ali ove kvalifikacije koje igramo za EP u Francuskoj prenosiće samo Sport Klub !

Одавно ме не занима репрезентација! :neutral:

Mene žešće nervira ovo sa prepucavanjem provajdera u vezi Arene i Sport Kluba. Ne mogu pravi zaljubljenici u sport da gledaju i jedno i drugo za svoje pare nego moraju da uvode dve kablovske. To samo kod nas ima.

:tick:

Putin navija za Zenit.

И Путин и Медведев су ватрени навијачи Зенита.

Evo odgledah utakmicu e ljudi pa mi posle x godina imamo toliko talentovanih klinaca da je to neverovatno Grujic Grujic bruka kolko je talentovan igrac! Njega samo trebaju da pusti da igra pa napravio je na ovoj utakmici vise smekerskih poteza nego neki sa sezonu svaki kontak sa loptom mu je fenomenalan!!! Sad je vec za dve klase iznad Vukana recimo...stvarno je steta sto ide na pozajmicu njega valjda vide na zadnjem veznom zbog konsitucije i moze biti igracina kao Matic a tu imamo Kovacevica koji je starter i Gogica koji je veceras stvarno odigro odlicno ali opet steta sto ide na pozajmici kad opet kazem od VUkana je bolji pa i na njegovoj poziciji a Vukan ce imati zavidnu minutazu ****** mora se uzeti na ovom koji dinar dok jos mogu...valjda tog logikom se vode...Odavno nisam bio odusevljen nekim igracem kakva tehnika lopta zalepljena za nogu smirenost skojom lakocom igra ma sve zna momak...Ristic ima odlicna resenja stvarno momak moze biti ozbiljan igrac...Jovicu svaka cast za gol...Jovanovic neverovatno kolko je dobar na lopti i kako je iznosi kao Humels...Nekoliko puta je ispo i izgubio dva duela gde nas je moglo kostati ipak su mu ovo prve seniorske utakmice al oduzo je brdo lopti i bice sjajan kad jos sazri...Lazic igrac koji je najvise napredovo decko se sjajno postavlja pozrtvovan narocito u prvom u drugom je malcice opo...Katai ce biti veliko pojacanje direktan pravo na gol...Bosancic e sad za njega vidi se da zna ali Laltovic da mu objasni da ne davi tu loptu tolko da on nema sta da se dokazuje nikome nego da je on dokazan igrac i da igra jednostavno na prvu kad je to potrebno i najbolje resenje a ne da davi loptu i usporava igru...ovi bekovi novi klinci su bezveze nema tu ozbiljnog materijala...nauricto desni bek(Predrag Djordjevic veze blage nema dje ga nadjose..ovaj levo Antic tanko je to al mozda i bude nesto bek je zahtevna pozicija i ovo su mu prvi minuti)...Ali kazem opet odusevljen sam Jovic Grujic Ristic Jovanovic...sve nasa deca tek zaigrala za prvi tim i svi su stvarno van serijski talenti i ovo nije nikakvo preterivanje meni se najvise svidja Grujic(malo smorih snjim ali moram)...da dodam odlicna partija Gogica veceras nisam znao da moze ovako iako sam idalje misljenja da nam nije potreban i naravno ima on milion mana ;) al iznenadjujce dobar a naviko sam da nema pojma i da Gavric nam opste nije bio potreban...

Poslednja izmena:
Ima i kod nas recimo Kopernikus svi Sport Klubovi i Arena 1. Ima jos neka manja kablovska firma ali SBB i IPTV su odvojeni sto se tice Arene i Sport Kluba a oni vuku 90% stanovnistva u Nisu.
Има и код мене, арене гледам на кабловској, а спортклубове нађем на интернету па гледам, ако баш хоћу да се спасим наших коментатора онда и утакмице које преноси арена нађем на интернету.:)

Fudbalski klub Crvena zvezda uputio je fudbalskom klubu Spartak telegram zahvalnosti za gostoprimstvo u Moskvi

"Dragi prijatelji, braćo, Izražavamo vam veliku zahvalnost zbog učinjene časti i privilegije da baš naš klub, FK Crvena zvezda, uveliča otvaranje vašeg doma, stadiona Otkritije arena.Vaš poziv i vaše gostoprimstvo, tokom boravka u Moskvi, su još jednom dokazali prijateljstvo dva kluba, Spartaka i Crvene zvezde, i dva naroda, ruskog i srpskog. Želimo vam u budućnosti mnogo proslava trofeja u vašem novom domu, mnogo velikih evropskih utakmica i mnogo radosti, a mi ćemo uvek biti tu da kao prijatelji pomognemo i podržimo. S poštovanjem, FK Crvena zvezda".

pravoslavna braca 123 plavo.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back