ФК Црвена Звезда, сезона 2025/2026

Није све до тренера. Неки наши играчи, поготово крилни нису ниво јачег евро фудбала. Да не помињем прелазни рок где је паравласт отерала јаче и довела просечне штопере, лимитирајући буџет за права јака скупа појачања за ЛШ или ЛЕ трофеје.

Против браге играчима је нарушено поуздање због одлука судија лопова који су у старту видно гурали домаћинску багру, која је повредила Арнаутовића без картона и дали нерегуларсн гол из чистог офсајда. И тај дуги пут умор ствара утисак да су португалци бржи, хитрији стабилнији и свакако скупљи тим, иако ниски пацови ко сви латиноси.

Надам се да наизглед слабија форма ове године није последица хибридних саботажа дубоке државе... која фаворизује јсд стоку у стилу прдизанштине 1945 отимања и повлашћености, плаћања лиценци, гурања гробарске фракције крими дорћол врачар кланове менаџера значкатраз толета савеза, да прете нашим спортистима и намештају мечеве првенства( уз судије, противнике који не смеју да пређу пола) распалом гробљу кога гузи од 1983 сваки фљамуртари, тиква, шамрок, аек, хиберниан, док њихови медији величају храбре бебе које смо ми са нашим бонусима отресли са пола снаге на јна рупетини.

🔴
Evo pogledaj juče prijatelju,ne treba da komentarišemo ni krilo ni bekove...totalni raspad i konfuzija kakva je zadnji put viđena kod Ratka Dostanića (s'tim da Dostanić nije imao tim za neke veće domete).
Tužno mi je bilo sinoć da gledam Kataia kako širi ruke,nervira se,gestikulira ostalima da se probude....imamo tim ali nema ko to da pokrene.

Evo pogledaj juče prijatelju,ne treba da komentarišemo ni krilo ni bekove...totalni raspad i konfuzija kakva je zadnji put viđena kod Ratka Dostanića (s'tim da
договорено да Милојевић буде смењен крајем новембра због лоших резултат, видећемо какве ћемо две утакмице имати у ЛЕ у новембру, обе играмо кући...

лоше друго полувреме и пораз али није ми баш тешко пао :mrgreen: :per:

1761852103723.png

лоше друго полувреме и пораз али није ми баш тешко пао :mrgreen: :per:

Pogledajte prilog 1809131
Nego šta nego da je namešteno.
Bio sam na utakmici i u drugom poluvremenu kao da je izašao neki drugi tim a ne onaj koji je mleo protivnika u prvih 45min.
Miloje ispucao sve kredite i to ne samo zbog Porta,Brage,Radničkog iz Niša,Vojvodine...mi smo u qrcu i sa onim tesnim pobedama gde igramo kao najveći amateri.Igra nam je u kanalu i možda najbolju igru smo pokazali baš u ovom porazu u prvom poluvremenu.Više nego sigurno da ovo nije sve čisto.

Nego šta nego da je namešteno.
Bio sam na utakmici i u drugom poluvremenu kao da je izašao neki drugi tim a ne onaj koji je mleo protivnika u prvih 45min.
Miloje ispucao sve kredite i to ne samo zbog Porta,Brage,Radničkog iz Niša,Vojvodine...mi smo u qrcu i sa onim tesnim pobedama gde igramo kao najveći amateri.Igra nam je u kanalu i možda najbolju igru smo pokazali baš u ovom porazu u prvom poluvremenu.Više nego sigurno da ovo nije sve čisto.
можда јесте можда није ја сам играо оба прелаза и на њих и на нас, били су наложени нама игра неваља од почетка сезоне, Селтик донекле изузезак задњи добар меч смо одиграли почетком августа у Пољској против несрећног Леха, што се лиге тиче одиграли смо добро само Вечити дерби...ово остало не рачунам, Војводина слабо, Ниш слабо, чекам Чуку у Крагујевац да видим како ће да буде...наравно и чекам ове две кључне утакмице у ЛЕ кући да видимо од чега смо что је каже! треба нам 6 бодова 4 су минимум минимума у те две новембарске европске текме кући!

"Nakon Partizanovog poraza na gostovanju Čukaričkom,nastao je haos ispred svlačionica. Kapiten crno-belih Vanja Dragojević (19) sačekao je defanzivca Čukaričkog Nenada Tomovića (38) i bivšeg igrača Crvene zvezde i da mu je u jednom momentu rekao: "Gde si bre ti igrao u karijeri, pa si završio u Čukaričkom?.
To ne da je upalilo vatru, nego je Tomović skočio da bije kapitena Partizana i to,opet kažu svedoci, delovalo strašno",prenosi isti izvor.U tom sukobu je deblji kraj izvukao Dragojević"
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gde će glodarski slinavac na stenu :klap::super:
Kako okreneš,oni večeras dobili po p*čci :super:

.
Јел још плаћате Бахара?

.
иди тражи тренера предложи нешто "опозиционару" Расиму и Лимару Остоји, као навијач ваљда имаш право гласа у скуштини клуба ето просули смо 7 бодова за три кола али ни то вам не помаже добро бар сте добили паре за евро лиценцу биће у најмању руку плеј оф ЛК-а а Мијат је поновио Натху после Мачве, освојићеш трофеј догодине биће ваљда бар и 1/8 финала купа. јесте ухватили Калулуа или је још у бегству, још га плаћате?

иди тражи тренера предложи нешто "опозиционару" Расиму и Лимару Остоји, као навијач ваљда имаш право гласа у скуштини клуба ето просули смо 7 бодова за три кола али ни то вам не помаже добро бар сте добили паре за евро лиценцу биће у најмању руку плеј оф ЛК-а а Мијат је поновио Натху после Мачве, освојићеш трофеј догодине биће ваљда бар и 1/8 финала купа. јесте ухватили Калулуа или је још у бегству, још га плаћате?
.
Ај не прави се блесав.

Видиш и сам да комплетним фудбалом у Србији, укључујући Партизан, управљају звездаши.

То су они који су штрајковали 15 минута за спас српског фудбала.

Ал су га спасли, да дугмићи нису остали.

.

.
Ај не прави се блесав.

Видиш и сам да комплетним фудбалом у Србији, укључујући Партизан, управљају звездаши.

То су они који су штрајковали 15 минута за спас српског фудбала.

Ал су га спасли, да дугмићи нису остали.

.
Небитан си и ти и твоје констатације, које Звезаш у Партизану Расим Љајић, Остоја, Владимир Вулетић или Бранко Ружић ,Ненад Поповић су то били :hahaha: знам да ти недостаје Мирко Марјановић и Борис Тадић, Томислав Караџић, а Туђмана нећу ни помињати :guza: где је Калулу нађе ли га Расим "звездаш"

Небитан си и ти и твоје констатације, које Звезаш у Партизану Расим Љајић, Остоја, Владимир Вулетић или Бранко Ружић ,Ненад Поповић су то били :hahaha: знам да ти недостаје Мирко Марјановић и Борис Тадић, Томислав Караџић, а Туђмана нећу ни помињати :guza: где је Калулу нађе ли га Расим "звездаш"
.
:rotf:

Нико није толико слеп као неко ко не жели да види.

Уживај у сто милиона вредном тиму који сте искључиво својим (закулисним) играма изградили.

ПС. не могу да прежалим што су вас они сељаци са Кипра избацили из ЛШ.

.

Уживај у сто милиона вредном тиму који сте искључиво својим (закулисним) играма изградили.
није 100 него 85 лажову :guza: не рече ко је звездаш у ЈСД и ФКП
ни ја не могу да прежалим што не можете да видите осмину финала купа, о плеј офу лиге конференција ни говора нема :per: 🐭 🍼
вас сељаци са Кипра трпају из сезоне у сезону негде на прелазу из јула у август :hahaha: :hahaha: :hahaha:

није 100 него 85 лажову :guza: не рече ко је звездаш у ЈСД и ФКП
ни ја не могу да прежалим што не можете да видите осмину финала купа, о плеј офу лиге конференција ни говора нема :per: 🐭 🍼
вас сељаци са Кипра трпају из сезоне у сезону негде на прелазу из јула у август :hahaha: :hahaha: :hahaha:
.
:rotf:

Клубом управља онај који даје новац. Он поставља услове, а даље нагађај.

Да, само 85 :rotf::rotf::rotf:

И онда дође увек неугодни Радник из Сурдулице...

.

Back