Фрањина стока кловнова у црном на путу из ћациленда.

Кад не може параполитичким путем да излечи комплексе од Звезде, Делија, Србије онда се враћају коренима павелићленда и ружићевих беливук крими монголоида. Навијање, спорт мисаона именица.
Ни милиметар нису одмакли.
Север и југ два различита универзума.
Што се тиче те туче земунових таурунума и гробара (шејтанурум вс гробалије, фрањевци вс хрвати) која нема везе са Звездиним Циганима, Туча где су земуновци претукли паратизановца. А југо усташки и муслимански расимови новинари и жандари покушавају да спинују догађај на блаћење Звездаша, Делија, уз идеју профита јсд партијског клуба, и спина спашавања од одмазде неких тузланских (гро)балија који су тамо тукли човека у Звездиној мајици.
И трећи разлог ове болесне спин вести која се појавила на дан наше утакмице у Пољској , која изазива повећање насиља зарад политичких подела, је и због црофлакес комплекс антидрес пропаганде и фобије од Звездиних дресова Арнаутовића 89.
Сви у Звездине дресове и мајице!

Пре неку недељу дана баш код тог Земуна на дунавском кеју видео сам звездаша од 20ак година у Звездиним дресу, шета безбрижно, грицка сладолед, гомила људи пролазила и нико му није рекао ништа.
По физионимији ми је деловао да је можда странац, студент штребер, па тешко да други хулигани нападају такве просечне симпатизере, већ оне који имају навијачко хулигански изглед.
Ево један коментар са друштвених мрежа о овој тучи коју пакосно усташка служба шерује у ову тему где јој није место.
" grobarske čkepi preko njihovih pandurskih režimskih novinara rade klikbejt naslove da prave marketing žrtvu od nk platizana.
Naslov iz Gebels udžbenika da bi svi pomislili da je pretučeno nedužno dete u franjinom dresu, a zlikovci Srbi Zvezdaši, a u tekstu se tek neprimetno provlači da su učesnici u tuči navijači Fk Zemun.
U tuči gde su desetak zemunaca pretukli trojicu grobara , u krimi obračunu.,oni bahato pišu 20:1. I onda jadno rasimovo dete, beba, fetus od 18 godina. A ne pijani ćaci huligan koji je sa svojom ekipom provocirao zemunce, ili žvrljao grafite od državnih para iz rasimoglu kluba.
Da li zaista postoje retardirane budale koje će da poveruju da 20: ljudi sa motkama i automobilom juri autobus jer su tek tako videli neko nedužno dete, mladića u dresu? ? Koji parapandurskogrobarski retard je diktirao ovu vest, seme mu se zatrlo, neka umre svaki novinar kompleks grobarski ili antizvezdaški koji plasira spin laži
Dakle pretučena je narko krimi ćaci naci ekipa grobara.
Mene kao ultra Deliju ne zanima tuča grobara taurunuma, neka se poubijaju i svi ostali mali klubovi. Mi Cigani ćemo tek lomiti lobanje svima, ko ne sluša.
Međutim ljut sam jer ovi naslovi su kao poruka da se zastraše navijači Zvezdini da slučajno ne pipnu stoku grobarsku i parazitansku kmečavu upravu dok im sipe oteti milioni, jer b bilo tek onda milion komentara i ustašoida, islamista, poitičara i ostalih kompleksa. Ali neće vam poći za rukom dušmani, jer na severu svi tvoji.....".