Mosa ZdaZve
Primećen član
- Poruka
- 924
А што Лазовић није играо?
Ситна нека повреда ваљда.
Људи, ми играмо са децом и поеђујемо. Ја задовољан.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А што Лазовић није играо?
Што га напљуваше само тако:I meni je bilo krivo, ja ne volim fudbalsku nepravdu. Zvezda im je pokazala zube i bolje je stajala na terenu i imala prednost 5 minuta pre kraja i onako da ispadnu... Velika steta je bila.
Што га напљуваше само тако:
Ninković potpisao za Evijan.
...i sta se desava sa Gogicem jel otiso u Gazu? To je extra samo mi jako cudno da njega negde mozemo da uvalimo......
На повратку из Бордоа, речи једне нисам рекао....
Meni je ipak protiv Strazbura bilo teze. Tamo je mnogo veci ulog bio, a i ona ekipa je mogla dosta da postigne.
Ja ne bih mogao da se odlučim. A valja pomenuti i onaj mučni poraz od Bajerna u kupu UEFA..
Ja sam plak'o kad smo ispali od Dinamo Kijeva...Срећно, људино!
А зашто бисмо уопште продавали Гогића? Дечко је скоро стигао.
Сећам да сам помислио да ли да само разбијем ТВе у кладионици или да их све поизбацујем на улицу!? Ево, одмах ми је скочио притисак!!!
Е, ово је већ пикавац у око!Гамеиро, Гамеиро, пи_ка ти се огадила!!!
Кад тад нисам умро, нећу никад. Нисам могао да дишем 5 мин, нисам имао ваздуха, све ми се вртело, цео стадион... Морао сам да седнем на сред степеница у сред оне гужве...![]()
Prenos na Arena Sport1,16:30.
Ne znam da li ste znali ali ove kvalifikacije koje igramo za EP u Francuskoj prenosiće samo Sport Klub !
Sport klub srećom imam, ali sramota je da RTS ne prenosi, ili bar neka televizija sa nacionalnom frekvencijom. Ovako će veći deo naroda biti uskraćen za prenos.
Kakav kreten ovaj Kombarov. Na prijateljskoj utakmici nam zavuce onakav gol i jos se raduje. Doduse i Kahriman je ispao kreten al nema veze, nekako mi je ovo nesportski.