ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (архива: 2011/12 - 2014/15)

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ninković potpisao za Evijan.

Срећно, људино! :bye:

...i sta se desava sa Gogicem jel otiso u Gazu? To je extra samo mi jako cudno da njega negde mozemo da uvalimo......

А зашто бисмо уопште продавали Гогића? Дечко је скоро стигао. :think:

На повратку из Бордоа, речи једне нисам рекао....

Сећам да сам помислио да ли да само разбијем ТВе у кладионици или да их све поизбацујем на улицу!? Ево, одмах ми је скочио притисак!!! :dash:

Meni je ipak protiv Strazbura bilo teze. Tamo je mnogo veci ulog bio, a i ona ekipa je mogla dosta da postigne.

Е, ово је већ пикавац у око! :besna: Гамеиро, Гамеиро, пи_ка ти се огадила!!!

Ja ne bih mogao da se odlučim. A valja pomenuti i onaj mučni poraz od Bajerna u kupu UEFA..

Кад тад нисам умро, нећу никад. Нисам могао да дишем 5 мин, нисам имао ваздуха, све ми се вртело, цео стадион... Морао сам да седнем на сред степеница у сред оне гужве... :zeek:

"Novac je izdvojen za Danijela Avramovskog (300.000€), Bogdana Planića (250.000€), Nenada Gavrića (250.000€) i Mamadu Mbođa (100.000€) čime su na "Marakani" ostali u okvirima milion evra, koliko je bilo spremno za angažovanje novih igrača u letnjem prelaznom roku.

Tome treba dodati podatak da je Abiola Dauda prodat za 500.000 evra, kao i to da su Dragan Mrđa, Miloš Ninković i Nenad Milijaš oprostili ukupan dug od 470.000 evra!

U timu Nenada Lalatovića najplaćeniji igrači imaju 100.000 na godišnjem nivou a plata novajlija kreće se između 2.000 i 8.000 evra mesečno."

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/uefa-finansira-rekonstrukciju-marakane-193045.html

Срећно, људино! :bye:

А зашто бисмо уопште продавали Гогића? Дечко је скоро стигао. :think:

Сећам да сам помислио да ли да само разбијем ТВе у кладионици или да их све поизбацујем на улицу!? Ево, одмах ми је скочио притисак!!! :dash:

Е, ово је већ пикавац у око! :besna: Гамеиро, Гамеиро, пи_ка ти се огадила!!!

Кад тад нисам умро, нећу никад. Нисам могао да дишем 5 мин, нисам имао ваздуха, све ми се вртело, цео стадион... Морао сам да седнем на сред степеница у сред оне гужве... :zeek:
Ja sam plak'o kad smo ispali od Dinamo Kijeva... :(

- - - - - - - - - -

Taj Mbođ će da bude k'o Arauho nešto... :(

ДАНАС СПЕКТАКЛ У МОСКВИ! :heart2:

zvezda spartak.jpg

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Sport klub srećom imam, ali sramota je da RTS ne prenosi, ili bar neka televizija sa nacionalnom frekvencijom. Ovako će veći deo naroda biti uskraćen za prenos.

To je vec standardno da nas Javni klozet iznenadjuje nenormalnim odlukama da ne prenosi utakmice sopstvene reprezentacije koje su nesto najgledanije i sto bi svaka televizija pozelela da moze da priusti. Jos ce uvesti placanje tog klozeta... malo morgen!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back