Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Смешно пријатељска утакмица ејјјјјјјјјјјј, па још браћа.
?????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Смешно пријатељска утакмица ејјјјјјјјјјјј, па још браћа.
Poput rivalstva između Crvene zvezde i Partizana u Rusiji vlada veliki animozitet između pristalica moskovskih velikana Spartaka i CSKA, a dokle je to otišlo svedoči sledeća vest:
Naime, najvatreniji navijači CSKA popularnji „Konji“ ušli su na novi stadion Spartaka na kojem se trenutno igra utakmica između domaćeg tima i Crvene zvezde s namerom da podmetnu požar, ali ih je u tome sprečila bezbedonosna služba koja je saznala njihov plan, prenosi agencija Itar-Tas.
„Grupa navijača je ušla na stadion sa namerom da napravi incident odnosno da podmetne požar. Policija je na vreme reagovala, nakon čega su se izgrednici sakrili, ali je u ovim momentima u toku potraga za njima“ – piše u agencijskoj vesti.
Mene žešće nervira ovo sa prepucavanjem provajdera u vezi Arene i Sport Kluba. Ne mogu pravi zaljubljenici u sport da gledaju i jedno i drugo za svoje pare nego moraju da uvode dve kablovske. To samo kod nas ima.
На мојој кабловској икма обе телевизије, нисам знао да је другде другачије![]()
Ima i kod nas recimo Kopernikus svi Sport Klubovi i Arena 1. Ima jos neka manja kablovska firma ali SBB i IPTV su odvojeni sto se tice Arene i Sport Kluba a oni vuku 90% stanovnistva u Nisu.
Prebaci na digitalne kanale (negde je dovoljno da na kanalu na kom si pritisnes isti broj i kad se opet prebaci na isti kanal gore ce pisati DTV umesto ATV, a neki TV ima na daljincu dugme tipa Source), i ja sam na Kopernikusu i imam 4 od 5 Arena, dok su mi SK-ovi samo na analognoj...
Ne znam da li ste znali ali ove kvalifikacije koje igramo za EP u Francuskoj prenosiće samo Sport Klub !
Mene žešće nervira ovo sa prepucavanjem provajdera u vezi Arene i Sport Kluba. Ne mogu pravi zaljubljenici u sport da gledaju i jedno i drugo za svoje pare nego moraju da uvode dve kablovske. To samo kod nas ima.
Putin navija za Zenit.
Има и код мене, арене гледам на кабловској, а спортклубове нађем на интернету па гледам, ако баш хоћу да се спасим наших коментатора онда и утакмице које преноси арена нађем на интернету.Ima i kod nas recimo Kopernikus svi Sport Klubovi i Arena 1. Ima jos neka manja kablovska firma ali SBB i IPTV su odvojeni sto se tice Arene i Sport Kluba a oni vuku 90% stanovnistva u Nisu.
И овај Грујић је већ сад класа за Гогића. Имамо подмладак злата вредан.
Fudbalski klub Crvena zvezda uputio je fudbalskom klubu Spartak telegram zahvalnosti za gostoprimstvo u Moskvi
"Dragi prijatelji, braćo, Izražavamo vam veliku zahvalnost zbog učinjene časti i privilegije da baš naš klub, FK Crvena zvezda, uveliča otvaranje vašeg doma, stadiona Otkritije arena.Vaš poziv i vaše gostoprimstvo, tokom boravka u Moskvi, su još jednom dokazali prijateljstvo dva kluba, Spartaka i Crvene zvezde, i dva naroda, ruskog i srpskog. Želimo vam u budućnosti mnogo proslava trofeja u vašem novom domu, mnogo velikih evropskih utakmica i mnogo radosti, a mi ćemo uvek biti tu da kao prijatelji pomognemo i podržimo. S poštovanjem, FK Crvena zvezda".