ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (архива: 2011/12 - 2014/15)

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedna od najvećih želja Nenada Lalatovića vihorni krilni napadač Aleksandar Katai karijeru nastavlja u Crvenoj zvezdi! Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije doći će na Maraklanu kao pozajmljeni igrač Olimpijakosa, ali ugovoru postoji otkupna klauzula teška 600.000 evra koju će crveno-beli moći da aktiiviraju ukoliko budu bili zadovoljni njegovim partijama.

- - - - - - - - - -

Ninković potpisao za Evijan.

14093467287715.jpg

Jedva cekam tekmu i da vidim malog Ristica...najavljuju da ce poceti mec...Katai je bio veliki talenat i odigro je odlicnu sezonu u grckoj...ali znate da mladi slabo dobijaju sansu tamo kod njih uvek igraju 'velika' imena koja su isluzena...samo da se unapred dogovore nekako snjim da cemo ga otkupiti i malo bre da spuste tu cenu...jer ako smo ga doveli da ga razigravamo za olimpijakos nema poente...i sta se desava sa Gogicem jel otiso u Gazu? To je extra samo mi jako cudno da njega negde mozemo da uvalimo...Ja bi voleo da vidim Grujica da pocne dobijati sansu kad je Sa Pino preprosle sezone pustio klince da igraju protiv Vojvodine Grujic mi se odmah dopao mekana noga ima vic u igru moze biti igracina ko Matic a ako ga pocnemo sutirati i nedamo mu sansu mozda zavrsi kao Raca Petrovic a mozda jos gore...

Na današnji dan. Jedan od najtežih dana u životu :sad2:
Ово само Срби могу овако да изгубе.
Сећам се мој буразер пуко начисто.
--------------------------------------------------------------------
Мада је судија пропустио да свира играње руком код првог гола.
Мали бљесак те екипе.

Ово само Срби могу овако да изгубе.
Сећам се мој буразер пуко начисто.
--------------------------------------------------------------------
Мада је судија пропустио да свира играње руком код првог гола.
Мали бљесак те екипе.

I meni je bilo krivo, ja ne volim fudbalsku nepravdu. Zvezda im je pokazala zube i bolje je stajala na terenu i imala prednost 5 minuta pre kraja i onako da ispadnu... Velika steta je bila.

E dugo nisam vidio goru ekipu od Spartaka posto smo pobedili sad se smejem trebali su im ovi klinci 5 komada zabiti...Ristic treba da nosi 10 momak je pokazo na jednoj utakmici vise nego Savicevic za godinu dana...Nije Savicevic los igrac ima malo lucidnosti, prodornosti(geni su cudo :D) ali on decko kad treba odigrati zadnju loptu ili dodje na nekih 25 metara gotovo uvek bira pogresno resenje...Avramovski svaka cast za gol samo na trenutke mi je delovo malo usporeno mozda je upitanju sto se nije jos zahukto a mi smo bas tad kidisali na gol ko blesavi a njega jos niej prvi znoj probio...Luka Jovic puca od talenta al nece ga gol sve radi super al bas nije imo srece kad probije led ima da daje ko na traci...svaka cast klincima...I za Rakica pohvale njemu je boljka realzacija sto je ogroman problem za napadaca ali covek ucestvuje u igri kombinuje sa igracima spuste lopte odlaze...Drazi mi je on 10 puta nego koje kakvi Kaludjerovici koji su bili najbolji strelci...a veze sa fudbalom nisi imali...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back