FK Crvena Zvezda 2024/2025

marakana-zvezda4-830x0.jpg

.
Родбина, пријатељи и плаћеници на прослави јесење титуле тима од 100 милиона евра.

Опет понављам, свака част навијачима Звезде који су препознали превару и не желе у томе да учествују.

.
1000035591.jpg
Evo ti slika cisto da vidis koliko je ljudi bilo, a te slike iz helikoptera mozes nekom drugom da saljes i da mazes oci.Ne znam za koga navijas,ali predpostavicu za Partizan pa me samo zanima da li isto tako imas sliku grobara u Nišu?

Pogledajte prilog 1661159Evo ti slika cisto da vidis koliko je ljudi bilo, a te slike iz helikoptera mozes nekom drugom da saljes i da mazes oci.Ne znam za koga navijas,ali predpostavicu za Partizan pa me samo zanima da li isto tako imas sliku grobara u Nišu?
.
Ако си икада био на тзв. маракани, требало би да знаш да је ово половина простора који покрива један од улаза на северу.

Иначе, квалитетна слика плаћеника. Ево и верзија из хеликоптера...

delije-830x553.jpg

.

.
Ако си икада био на тзв. маракани, требало би да знаш да је ово половина простора који покрива један од улаза на северу.

Иначе, квалитетна слика плаћеника. Ево и верзија из хеликоптера...

delije-830x553.jpg

.
1000035744.jpg
Ako si ikada bio na jna ovo ti nije ni 15% juga cisto da znas,kad vec pricamo o poseti.Inace to ti je poslednja utakmica na jna odigrana, da ti ne saljem prethodne isto ti se nece svideti tako da nemoj ti da brines koliko nas ima dok je kod vas poseta malo veca nego u maksiju

Pogledajte prilog 1661618Ako si ikada bio na jna ovo ti nije ni 15% juga cisto da znas,kad vec pricamo o poseti.Inace to ti je poslednja utakmica na jna odigrana, da ti ne saljem prethodne isto ti se nece svideti tako da nemoj ti da brines koliko nas ima dok je kod vas poseta malo veca nego u maksiju
.
Па Партизан нема тим од 100 милиона евра, већ распад и од тима и од управе.

Кога још интересује да гледа окупирани клуб који, очигледно по налогу одозго, отера тренера који није изгубио ни једну утакмицу, а пре тога је истрпео тренера који је успео да испадне из сва три европска такмичења?

Мени само није јасно да ли су они толике будале или само мисле да смо ми толике будале.

.

.

Кога још интересује да гледа окупирани клуб који, очигледно по налогу одозго, отера тренера који није изгубио ни једну утакмицу, а пре тога је истрпео тренера који је успео да испадне из сва три европска такмичења?

Мени само није јасно да ли су они толике будале или само мисле да смо ми толике будале.

.
Slazem se za to,ali ne mozes onda da dodjes i da pises kako je nama poseta mizerna.Prvo i prvo nije mizerna i skroz je korektna kad se sve sagleda i situacija u fudbalu i politika i generalno sva desavanja u drzavi.Mi smo klub koji 7 godina osvaja titulu i naravno da ce doci do nekog zasicenja kod ljudi.Ajde gledaj ovako,zamisli da i mi i vi gazimo po evropi i da se u ligi do poslednjeg kola ne zna ko ce biti sampion,pa stadioni bi bili puniji bar za 30% e to je to.Ovako samo mi igramo evropu vi niste ispali samo iz aviona ove godine i onda sto je poseta ovakva.Svuda je losa jer kod nas utice i sport i politika i vreme i kakav je nekome dan bio i novcanik i sve zivo.Prosto takvi smo,nemamo kulturu odlaska na stadion da ti porodicno dodju masovno ljudi koje zanima sport generalno.Danas je e nisi se oglasio za ovo ili za ono necu da dodjem,ili sto ne izbacite ovu ili onu parolu necu da dodjem ili dok je tu Terzic necu ili dok je tu Vucic necu.Jel ljudi misle da u drugim drzavam svi navijaci obozavaju predsednike klubova?Samo je kod nas tako jer smo kao narod prosli sve i svasta pa se kod nas gleda sve u sitna crveca i prosto je tako i ne vidim da ce ici na bolje.

.

.

Ajde čobane, mrš odavde.

Momci, kako vam se čine najave novih pojačanja Crvene zvezde?
Kao pojačanja spominju se:
- Konstantinos Balojanis levi bek iz Boteva iz Plovdila
- Andraž Šporar napadač iz Panatinaikosa
- Miloš Veljković defanzivac Verdera iz Bremena
- Žuninjo napadač iz Ludogoreca
Mogli bi otići:
- Naser Điga
- Šerif Ndiaje
- Andrija Maksimović

Ovde imate vest o tome.
Da li ova eventualna pojačanja mogu da nadoknade prodaju ovih igrača?

1. Bilo koji levi bek je dobrodošao pošto nemamo nikakve
2. Điga je bolji od Veljkovića ali bi ovaj bio dostojna zamena
3. Šporar i Žunjinjo će nadomestiti odlazak Šerifa koji je solidan i zahvalan fudbaler
4. Maksimovića prodati što pre. Ne vredi ni 10% onoga što se nudi za njega. Umišljen i prepotentan bez ikakvog osnova. Čuj, nadimak "Mesi"... :hahaha:

Back