No Respect
Iskusan
- Poruka
- 5.215
Ne menja činjenice koje sam naveo jer su one ovde povezane.Ostavimo politiku sa strane ... da nije bilo njega, bili bi sad u rupi iz koje nikad ne bi izašli
Ne može Terza više da voli Zvezdu od mene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne menja činjenice koje sam naveo jer su one ovde povezane.Ostavimo politiku sa strane ... da nije bilo njega, bili bi sad u rupi iz koje nikad ne bi izašli
Taman posla da se to ignoriše .. ali ja uvek gledam neku pozitivu pre negative .. jbg takva mi sortaNe menja činjenice koje sam naveo jer su one ovde povezane.
Guzili smo kuravu silikonjaru.
прескочио си терапију сине, обрати се лекару спрецијалистиGuzili smo kuravu silikonjaru.
прескочио си терапију сине, обрати се лекару спрецијалисти
није био лош дерби као ни онај прошле сезоне на нашем стадиону када смо вас добили 3-2 а и онај пре њега такође код нас када је било 2-2Što se pečete, zaebavam se. I ****** i mi smo ne daj bože loši.
Pogledajte prilog 1688604
Sline,evo kako izgleda kada neko igra sa svega 30% svojih mogućnosti protiv ustaških vaški,što je kada se pogleda vaša statistika ogroman uspeh na kraju![]()
Да је обрнута ситуација морали би да прошире семафор да се упише резултат.
.
ni jedan normalan tim ne prodaje 4 najbolja stopera..brate to se ne radi ni u fudbal menadzeruOdigrali ovaj derbi kao da su izašli na trening pomoćnog terena.
Drastične promene sa klincima koje je odmah gurnuo u vatru za derbi nisu dale rezultat.
Ustaška goveda se napalila kao da su nas pobedili a bili su na korak od novog poraza koji smo odigrali sa 30% snage.
No,to je to njihovo mentalno stanje koje traje godinama i za koje se nadam da neće nikada ni prestati datraje![]()
ni jedan normalan tim ne prodaje 4 najbolja stopera..brate to se ne radi ni u fudbal menadzeru
nemam pojma koja im je strategija za sledecu godinu i ligu sampiona ali prodati 4 najbolja stopera je strasno.
zato nismo pobedili.. ovi su imali 3 suta i dali su 3 gola.
sampionski.Koji ste vi tim kad od ovih primite tri gola.
.5 štopera
Uroš Spajić, Naser Điga, Vanja Drkušić, Stefan Leković i Miloš Degenek,
...