FK Crvena Zvezda 2024/2025

Čestitam na pobedi Cigani!
Real vam beži samo jednu pobedu!

Pogledajte prilog 1649265

Zvezda je bila silna. Iskreno sam popizdeo i upropastili ste mi veče ali ima još tri utakmice pa ću se nagledati kako vam pune mreže! :lol:
Iskreno,zabole nas da li si popizdeo ili te napala ebola.
Sikter Pantićeva slino sa teme,idi kod onih tvojih vašaka pa im se tamo ispovedaj !

1000012488.jpg

t39xoRN.jpeg

.
Дерби српског фудбалског првенства, Ц. звезда - ТСЦ.

Пријатељи су били заузети, па овог пута само родбина...

.
прво то није никакав дерби, друго Звњзда је била убедљиво најгледани тим на домаћем терену претходних сезона, треће децембар није за играње лига на Балкану и среда није за играње првенства али то је био изузетак, дакле било је 4000

прво то није никакав дерби, друго Звњзда је била убедљиво најгледани тим на домаћем терену претходних сезона, треће децембар није за играње лига на Балкану и среда није за играње првенства али то је био изузетак, дакле било је 4000
.
Не мисле сви тако

03.12.2024.

Milojević: Mislim da je ekipa TSC zaista u jednom dobrom momentu

’’Složio bih se da je ovo jedan veliki derbi ispred nas, TSC je ekipa koja..."
-----------------------------------------------------------------------

Јбт, направиш тим од 100 мил. ЕУР и гледа те само родбина.

И опет понављам, свака част навијачима Звезде који су препознали превару звану српско фудбалско првенство.

.

.
Не мисле сви тако

03.12.2024.

Milojević: Mislim da je ekipa TSC zaista u jednom dobrom momentu

’’Složio bih se da je ovo jedan veliki derbi ispred nas, TSC je ekipa koja..."
-----------------------------------------------------------------------

Јбт, направиш тим од 100 мил. ЕУР и гледа те само родбина.

И опет понављам, свака част навијачима Звезде који су препознали превару звану српско фудбалско првенство.

.
Lično znam dosta ljudi koji nisu mogli da dođu na utakmicu zbog vremena i zbog toga što je radni dan u pitanju

Back