ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2018 / 2019

Da li je prvenstvo reseno na +14 za Crvenu Zvezdu?

• Da, za nase uslove to je nenadoknadiva prednost.

glasova: 5 55,6%
  • Ne, poraz u derbiju i jedan kiks ponovo otvaraju trku.

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad sam rekao da igrate užasan fudbal to je bila delom sprdnja i provokacija, pošto je to vizuelni i subjektivni utisak, može se razlikovati od čoveka do čoveka. Kada si se nadovezao na taj post, pretpostavio sam da pričamo o istom, dakle o utisku koji nije statistička kategorija i ne može se iskazati brojkama. Zato sam dodao derbije, isto iz zezanja više, pošto je jasno svima, kad stavimo patkometriju na stranu, kakav fudbal igraju blizanci. Ja da nisam navijač Partizana iskreno ne bih gledao ni jedne ni druge fazon nikada.
Tako je bilo i prošle godine (čak smo odigrali i gore protiv onog Spartakusa u prvom kolu) pa smo se domogli grupne faze LŠ.
Ne kažem da možemo i sada ali prvo kolo a vi već odmah imate previše utisaka :roll:

vidis u tome se i razlikujemo..mene je bas briga sta se desava u partizanu jer mene zanima sta se deava u zvezdi, a kad partizan igra u evropi navijacu za njega jer je to nas tim..mi mozemo da ratujemo koliko hocemo izmedju sebe, ali kad se borimo protiv drugih to je onda zajednicki interes, i tu se veoma razlikujemo jer sam svestan da bi pre navijali za fljamuntari nego za zvezdu u evropskim utakmicama.
Eto prijatelju mene možeš staviti pod taj "izuzetak" od Delija jer nikada u životu (i nadam se da dok sam živ) neću za njih navijati,bilo koji da im je protivnik.
Među svojim prijateljima,kumovima,rođacima imam brdo partizanovaca i sa njim sam kao rod rođeni ali kada krenu utakmice,gledamo se "preko nišana" :lol:

Eto prijatelju mene možeš staviti pod taj "izuzetak" od Delija jer nikada u životu (i nadam se da dok sam živ) neću za njih navijati,bilo koji da im je protivnik.
Među svojim prijateljima,kumovima,rođacima imam brdo partizanovaca i sa njim sam kao rod rođeni ali kada krenu utakmice,gledamo se "preko nišana" :lol:
Ti si debilcina.
Boli nekog kur. za debila

Sto se tice komentara oko prve utakmice , ne vidim razloga za negodovanje...

Prva utakmica...taman kolko treba.

Marin ben ivanic su klasa to ce tek doci na svoje..

Kad vidim danasnji naslov zurnala "crna kobra" boaci!

Pris.esre mi se...

Dakle ukaki ga jedan gol u dedet tekmi, sace unistava igru ko starter naredna dva mjeseca!

Taj koji to stavi u novine mora biti placen!!!

Pazi naziva crna kobra!!!

Mila majko...

Gadi mi se sve vise drxava od *******ovih slugeranja na svakom koraku....bolje da zovem terzu i cujem sta ce pisati u nedelju?

Da ne kupujem za dzabe!

Jbg treba navi nove idiote posle kineza za utrapiti

Kad nam to kaže navijač kluba koji igra neverovatno lepršav i aktraktivan fudbal e onda to treba prihvatiti kao stručan komentar.
Jedva čekam da vidim te vaše čuvene srpske galaktikose kako nas "oduševljavaju" :cool:
Sve i da navijam za nenormalnu fuziju Polet Dorćol, to ne menja činjenicu da ste odigrali poprilično slab dvomeč. Ako ste vi zadvoljni, ja sam još zadovoljniji viđenim. :mrgreen:

Sve i da navijam za nenormalnu fuziju Polet Dorćol, to ne menja činjenicu da ste odigrali poprilično slab dvomeč. Ako ste vi zadvoljni, ja sam još zadovoljniji viđenim. :mrgreen:

U pravu si, nije bitno da li smo mi zadovoljni, bitno je da li ste vi zadovoljni izdanjem Zvezde, jer koga vise boli kur.ac za Partizan. Jer nema nista normalnije nego kada ti navijac suparnickog kluba deli lekcije i to nakon sezone gde je od njihove igre u svim takmicenjima lopta plakala.

Ne lupaj!

Odigrali kolko je dovoljno! Na po etku malo dali gas i odma resili....

Rasporediti snage je bitno...cuvati za najvaznije...sadbim dovoljno da prodju...jos se to uigrava ..

Izbaci sujetu kod komentara

Marin ben ivanic klasa

Kad to zaigra u fulu gazice mnogo jace...

Jedini problem je bunkeras miloje...ako ih ne sputa taktikom

Zasad odradili su posao i to je to

Cemu taj stav na samom pocetku...

U pravu si, nije bitno da li smo mi zadovoljni, bitno je da li ste vi zadovoljni izdanjem Zvezde, jer koga vise boli kur.ac za Partizan. Jer nema nista normalnije nego kada ti navijac suparnickog kluba deli lekcije i to nakon sezone gde je od njihove igre u svim takmicenjima lopta plakala.
Kukala i lelekala

Od onih tutubana je bolja moja pokojna baba vukosava...

Ko je majke ti pa imao fudbalsku rapsodiju u predkvalifikacijama?
Još se nisu ni oznojili a već se javljaju "eksperti" o snazi,igri,taktici,ko valja a ko ne...:roll:
Zato ćemo na delu uskoro da vidimo srpske galaktikose protiv (j*bem mu,ne znam ni ime protivnika) nekih velšana koji ne znaju ni ime kluba sa kojim igraju ( ).
Da vama poželim isti scenario kao i vaša splitska braća pa da se opet sa njima homoseksualno tešite.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back