Sta sam ja reko za Gobeljica??? Tacno znam taj seljacki stav, sta vi ocete ja sam dao gol PSZ-u

Mislite da bi Marin uradio nesto slicno onome? Pa naravno da ne bi, jer je profesionalac i svetski igrac, za razliku od ovog JSL mesara, on igra za Zvezdu, ali u glavi on je i dalje u Napretku, to je taj seljacki mentalitet...
Inace mogu da kazem da sam zadovoljan, mislim da cemo tek biti oni pravi.. I kladio bih se da smo sada jaci nego prethodne dve godine, a da li je to dovoljno da se udje u Evropu, pa ne zavisi uvek sve bas od nas.. Ali smo bas ovako, nekako skladni. Ben i Marin preuzimaju odgovornost, Ivanic je sve bolji, konacno se vidi da je pravo pojacanje cim mu je nasao poziciju, Boaci upalio, sredina isto na zadovoljavajucem nivou, tek sad se vidi kakvu smo glupost umalo napravili kad su hteli prodati Jovicica. Babic i Milunovic veceras odlicni, samo ne znam sta je sa Gajicem, iz kog razloga ne igra, ali u svakom slucaju i Stojkovic je daleko bolje resenje od Gobeljica mutavog.
A sto smo dali Jirku u Nis je po meni greska, jer za domace prvenstvo treba jaka klupa, valjda nece i Ebisilija prodati... Fali nam i jedan stoper tu u rotaciji...