ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2018 / 2019

Da li je prvenstvo reseno na +14 za Crvenu Zvezdu?

• Da, za nase uslove to je nenadoknadiva prednost.

glasova: 5 55,6%
  • Ne, poraz u derbiju i jedan kiks ponovo otvaraju trku.

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo ovo sutra da se pobedi i posle ce sve biti lakse.... Imamo 3 fantasticna igraca: Marina, Jovancica i Borjana... Ali treba tu jos neke kockice da se posloze, da Ivanic uhvati ritam (nije izgledao lose na prosloj utakmici u Litvaniji), da makar jedan od dvojca Boaci - Ben proradi, da Babic smanji greske na minimum, dobar je igrac, ali ume s vremena na vreme da zakasni, i da Miloje konacno shvati da treba da igra Gajic umesto jebenog Gobeljica... Rodic i Jovicic pouzdani igracici, s kakvima mozes da ocekujes plasman u LE..

За сада ово изгледа као најгори прелазни рок од када је тамо негде 2014 доведен Паркер.

Највеће појачање нападач из 15. екипе у Португалу, дао укупно 10 голова у последње 2 сезоне. Својевремено правили сензацију када су Пешића довели за исте паре.

Шта ли се издешавало са Вујадином када је од капитена помовисан у стабилну резерву а сада дат за џабе само да би отишао? Да се не лажемо, 50% од следећег трансфера за штопера који ће имати 30г. у следећем прелазном року је ефективно 0 динара.

Да се и не варамо да је зимски прелазни рок урађен добро па да сад не мора много да се ради на довођењу играча, од 9 играча двојица су у постави (Иванић и Милуновић) и ниједан није показао неки квалитет за сад.

Sta sam ja reko za Gobeljica??? Tacno znam taj seljacki stav, sta vi ocete ja sam dao gol PSZ-u :roll: Mislite da bi Marin uradio nesto slicno onome? Pa naravno da ne bi, jer je profesionalac i svetski igrac, za razliku od ovog JSL mesara, on igra za Zvezdu, ali u glavi on je i dalje u Napretku, to je taj seljacki mentalitet...

Inace mogu da kazem da sam zadovoljan, mislim da cemo tek biti oni pravi.. I kladio bih se da smo sada jaci nego prethodne dve godine, a da li je to dovoljno da se udje u Evropu, pa ne zavisi uvek sve bas od nas.. Ali smo bas ovako, nekako skladni. Ben i Marin preuzimaju odgovornost, Ivanic je sve bolji, konacno se vidi da je pravo pojacanje cim mu je nasao poziciju, Boaci upalio, sredina isto na zadovoljavajucem nivou, tek sad se vidi kakvu smo glupost umalo napravili kad su hteli prodati Jovicica. Babic i Milunovic veceras odlicni, samo ne znam sta je sa Gajicem, iz kog razloga ne igra, ali u svakom slucaju i Stojkovic je daleko bolje resenje od Gobeljica mutavog.

A sto smo dali Jirku u Nis je po meni greska, jer za domace prvenstvo treba jaka klupa, valjda nece i Ebisilija prodati... Fali nam i jedan stoper tu u rotaciji...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back