ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2018 / 2019

Da li je prvenstvo reseno na +14 za Crvenu Zvezdu?

• Da, za nase uslove to je nenadoknadiva prednost.

glasova: 5 55,6%
  • Ne, poraz u derbiju i jedan kiks ponovo otvaraju trku.

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sikimic nam nije bio potreban ali nije tacno da smo nagomilali igrace..

Rajkovic,Manojlo i jos jedan treci golman Kahriman valjda... Pa onda Ibanjez,Petko,Andjelko i Cvetko i to je to 4 beka taman koliko treba svuda, pa onda Lukovic,Vule,Rendula i Savo to je 4 stopera isto tacno kolko treba da bude stim sto imamo i Mbodja koji ce verovatno otici danas sutra na pozajmicu u Radnik iz Surdulice a i ako ne ode opet nece nikada igrati jer nema mesta ni za klupu za njega dobar je decko ali los igrac za Zvezdu.. Sto se tice centralnih veznih tu imamo Gruju,Donalda,Ristica i Cakija.. I to je to.. Njih cetvorica i niko vise taman koliko treba... Zato sto Kovacevic odlazi valjda vidite da nije bio u protokolu u poslednjih 5 utakmica.. Od ofanzivnih veznih imamo Kataija,Plavsica,Vereda,Matosa,Jovovica i nikoga vise ! Gavric kao sto vidite nije u protokolu vec odavno i nece igrati vise a Parker je prodat... Znaci samo ovu petoricu imamo sto ne da je puno nego je malo... Ali zato bi trebalo da stigne sad Srnic i da sve bude kako treba.. Jedino gde imamo igraca vise nego sto treba je pozicija spica.. I to upravo zbog ovog Sikimica. Imamo njega,Orlandica,Jovica i Vieiru. Ali mislim da ce Grof to tako iznivelisati da Orlandic nikad nece ni igrati i da ce cesto Jovica ili Vieiru po potrebi gurati pozadi..

To vam je ceo tim Zvezde.. I nemoj vise da sirite te besmislice da imamo puno igrace. Imamo tacno onoliko koliko treba. To je otprilike negde oko 25 igraca na koje se racuna.

Ja sam ubedjen da uzimamo titulu cak i bez Srnica a ako dodje onda jos bolje. Jedino sto me brine je sta ce biti sledece godine u ovo vreme.. Da li ce rasprodati igrace??? Grof je najavio da oce da udje u Ligu Sampiona sledece godine... Ali da bi usli u LS ne bi smeli da menjamo kostur tima... Od tih nekih desetak kljucnih igraca mislim da bi bilo podnosljivo prodati dvojicu ili trojicu.. Ali sve vise od toga bi bilo zabrinjavajuce.. Sad tu ima i drugih faktora.. na primer kakve bi zamene doveli... Sad smo lepo prosli.. Jer su Donald i Ibanjez potpisali za dzabe.....

Poslednja izmena od moderatora:
Sadasnja uprava posto verovatno odlazi resila je da uzme koji dinar u svojim poslednjim danima.Otiso Terza u Tel Aviv dobar dan dobar dan jel ocete Rajkovica? Ocemo.Znate da brani kao zmaj i da je najbolji golman na svetu do 20 godina? Znamo. Znate da smo u dugovima ne igramo Evropu i ne mozemo da vam trazimo vise od 5 miliona.. E a jel ocete za jos manje da vam ga prodamo ? Ocete za 4 ? Pa ocemo sto necemo. E pa dobro dajte uplatite Zvezdi 3 miliona a nama iz uprave dajte milion da niko ne zna.

Eto tako su gospoda juce ostetila Crvenu Zvezdu za 2 miliona evra. Neka kaze neko ako misli da nisam upravu. Skoro milion ode Palmi a Zvezdi ostaje tek nesto vise od 2 miliona...

E sad ako u tome ima nesto dobro onda je dobro to sto smo obezbedili pare za Srnica i za otkup Donaldovog ugovora. 6 i nesto miliona smo uzeli od Gasporma pre par meseci, i prodali smo vecinu Jovicevog i Risticevog ugovora i tu uzeli oko 2 i po miliona.. Od ostalih sponzora smo dobili jos par miliona i jos neku sicu za Lazica i Savicevica... Ocu da kazem da je dobra stvar sto vise necemo dolaziti u situaciju da pustamo igrace za dzabe. Isplacujemo ih na vreme i svi su pod ugovorima i ostace sto znaci da cemo dobijati obestecenja.. Tu su i pare za licencu UEFA.. Necemo se vise brukati ko onomad kad Partizan udje umesto nas u kvalifikacije za LS..

E sad ono cega se ja pribojavam je da se za godinu dana ne naloze i prodaju sve zivo... Titulu osvajamo to je sigurno.. Grof je izjavio da je glavni cilja da udjemo u Ligu sampiona. Ali onda ne bi smeli da za godinu dana rasprodamo igrace.. Tvrdim da je podnosljivo da odu dvojica ili najvse trojica... Od ovih desetak glavnih igraca koji vode igru. Tu mislim na Ibanjeza,Petkovica,Kataija,Plavsica,Jovica,Grujica,Donalda,Ristica,Jovanovica,Srnica sad kad potpise..

Ako od tih igraca prodaju samo dvojicu ili trojicu i u Zvezdu udje cistih 4 ili 5 miliona od tih transfera to bi bilo ok. Nasli bi neke zamene za dz ili za neke male pare... Kada je Grof tek stigano nisam imao poverenja u njega.. Ali sada mi se dopada sve vise.. Stvorio je jedan nov, dobar tim iz nicega.. Gotovo bez dinara je napravio ekipu koja ce biti sve bolja kako bude odmicala sezonu... Napravio je igru...Samo me plasi kad dodje leto da se uprava ne osili i ne upropasti sve zbog sopstvenog interesa i necijih naloga..

А није био други жути?

Direktan crveni. Nije ni imao zuti.

- - - - - - - - - -

Crveni iz razloga što je faulirani igrač bio u gol šansi, a nigde nikog ispred njega. Čisto ko suza.

Ne svira se uvek kada je igrac u gol sansi. Ok je ako mu je pobegao i obara kao zadnji igrac ali iz ovakve guzve i staticnog napada (prekida) i zbog nimalo grubog faula da dobije direktan crveni je prestrogo. Ako procitas portale svi su saglasni da je sudija pogresio.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back