Bajo Pivljanin
Domaćin
- Poruka
- 4.059
Dobar je Ristic igrac ljudi sjasite bre...
Има нагађања тренутно да ће Ристић игради левог бека против Јавора, јер је у младој репки играо на том месту.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar je Ristic igrac ljudi sjasite bre...
Mogao bi da pokrpi .Takodje dobro bi CZ dosao jedan stoper.
Има нагађања тренутно да ће Ристић игради левог бека против Јавора, јер је у младој репки играо на том месту.
Ti Bari ako se ne sprdas to za Ristica onda stvarno nemas pojma o fudbalu
Negubi se brate...verujem mi kad ti kazem da je Ristic izuzetno talentovan igrac decko ima sve... prosle sezone je bio najvece iznenadjenje i najsvetlija takcka Zvezde...pao u bedak je su ga nabrijali iz Zvezde da nije bitno svetsko u20 glupost sa krajnicima itd onda ni u zvezdi nije odmah dobio sansu ove sezone iako je bilo logicno da bude strater pa je odigro lose zadnje dve carini loptu kao da ima potrebu da se iskaze previse...bice on odlican igrac veruj mi svi znaju kolko sam smaro sa Plavsicem jel vidis kakvog smo igraca dobili...i nemoj ljudima da pricas da si spominjo Grujica kad sam ti reko na pocetu sezone da je Grujic zvezdin najtalentovaniji igrac ti si mi reko da ti se on cini najgori medju klincima...i da smo najebali bez Kovacevica tako nesto...Ti pricas za Jovanovica da je novi Vidic iako decko nezna kud udara od pocetka sezone...ali sam misljenja da moze napraviti karijeru taj Jovanovic iako ce nas dotad naravno kostati zivaca...
Sve si lepo napisao za Ristica,decko je talentovan ali izgleda da trenutno ima nekih problema.........po meni Ristic i Grujic moraju biti nosioci igre Zvezde....Jovanovic mozda zaigra u nekom evropskom klubu ali od njega nikada nece biti dobar igrac,uveren sam da ce zaigrati i za reprezentaciju...
Sta mislis o Mbodju?...
Otišao Parker. Da častite.![]()
Nakon solidnog proleća kod trenera Nenada Lalatovića, Džošua Parker je loše počeo sezonu kod Miodraga Božovića, pa su se i sa tribina često mogli čuti zvižduci upućeni napadaču zbog loše igre.
Propao transfer Srnica u Seltu !
Izjavio je danas da zeli da dodje u Zvezdu !
Samo jos da se dogovore Zvezda i Cuka .
Ajmo sad jako !!!