ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2018 / 2019

Da li je prvenstvo reseno na +14 za Crvenu Zvezdu?

• Da, za nase uslove to je nenadoknadiva prednost.

glasova: 5 55,6%
  • Ne, poraz u derbiju i jedan kiks ponovo otvaraju trku.

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mogao bi da pokrpi .Takodje dobro bi CZ dosao jedan stoper.

Imamo samo Rendulića, Lukovića, Pavićevića, Jovanovića i Mbođa (možda još nekog od klinaca)...

- - - - - - - - - -

Има нагађања тренутно да ће Ристић игради левог бека против Јавора, јер је у младој репки играо на том месту.

Ja bih stavio Kataija na lijevog beka, a Jovića na krilo...

Ti Bari ako se ne sprdas to za Ristica onda stvarno nemas pojma o fudbalu

Negubi se brate...verujem mi kad ti kazem da je Ristic izuzetno talentovan igrac decko ima sve... prosle sezone je bio najvece iznenadjenje i najsvetlija takcka Zvezde...pao u bedak je su ga nabrijali iz Zvezde da nije bitno svetsko u20 glupost sa krajnicima itd onda ni u zvezdi nije odmah dobio sansu ove sezone iako je bilo logicno da bude strater pa je odigro lose zadnje dve carini loptu kao da ima potrebu da se iskaze previse...bice on odlican igrac veruj mi svi znaju kolko sam smaro sa Plavsicem jel vidis kakvog smo igraca dobili...i nemoj ljudima da pricas da si spominjo Grujica kad sam ti reko na pocetu sezone da je Grujic zvezdin najtalentovaniji igrac ti si mi reko da ti se on cini najgori medju klincima ;)...i da smo najebali bez Kovacevica tako nesto...Ti pricas za Jovanovica da je novi Vidic iako decko nezna kud udara od pocetka sezone...ali sam misljenja da moze napraviti karijeru taj Jovanovic iako ce nas dotad naravno kostati zivaca...

Negubi se brate...verujem mi kad ti kazem da je Ristic izuzetno talentovan igrac decko ima sve... prosle sezone je bio najvece iznenadjenje i najsvetlija takcka Zvezde...pao u bedak je su ga nabrijali iz Zvezde da nije bitno svetsko u20 glupost sa krajnicima itd onda ni u zvezdi nije odmah dobio sansu ove sezone iako je bilo logicno da bude strater pa je odigro lose zadnje dve carini loptu kao da ima potrebu da se iskaze previse...bice on odlican igrac veruj mi svi znaju kolko sam smaro sa Plavsicem jel vidis kakvog smo igraca dobili...i nemoj ljudima da pricas da si spominjo Grujica kad sam ti reko na pocetu sezone da je Grujic zvezdin najtalentovaniji igrac ti si mi reko da ti se on cini najgori medju klincima ;)...i da smo najebali bez Kovacevica tako nesto...Ti pricas za Jovanovica da je novi Vidic iako decko nezna kud udara od pocetka sezone...ali sam misljenja da moze napraviti karijeru taj Jovanovic iako ce nas dotad naravno kostati zivaca...

Sve si lepo napisao za Ristica,decko je talentovan ali izgleda da trenutno ima nekih problema.........po meni Ristic i Grujic moraju biti nosioci igre Zvezde....Jovanovic mozda zaigra u nekom evropskom klubu ali od njega nikada nece biti dobar igrac,uveren sam da ce zaigrati i za reprezentaciju...

E sad kad malo bolje razmislim pa Srnic i Cavric su nam mozda i bolja resenja od Viole..

Samo jednog kad bi doveli od njih dvojice.. Dobili bi provereni kvalitet.. Ne bi imali problema da se prilagodjavaju na nasu ligu.. I jos sto su mladi igraci.. Sta je Viola mator .. A ovi dvojica oko 20 godina imaju... klinci.. Znaci kad dodje vreme mogli bi da uzmemo lepe pare.....

I Cavric je dobar ali ja bi najvise voleo Srnica ! On je Zvezdino dete.

Srnic je sasvim sasvim dobar igrac za nase uslove al neverujem da ce ikad biti nesto posebno u evropskim okvirima...Mislim da Cavric ima dosta vise prostora da napreduje...iako je kod njega dosta 'cudna situacija' secam ga se jos kao klinca dok je bio Banatu imo je 16 godina to je one sezone kad je Robi na pripreme poveo Ficu Jankovica e tad se pojavio Cavricev klip tad je igro krilo bio mali rastom plavusan podseco na Krasica nekad malo sirov ali prodoran oseca loptu i znam da je bila prica dolazi u Zvezdi nije hteo da produzi stipendijski ugovor sa Banatom...onda OFK ulece u pricu a nasa uprava ladno na to ma kao neka ga u OFKu nek ide ako se dokaze zavrsice u Zvezdi zvacemo ga :eek: wtf tad sam se iscudjavo ****** mali je ocigledno talenat dovedi ga u nasu skoli reko je da je Zvezdas a ne mi se ponasamo kao da smo Zvezda iz 80tih kao ako budes dovoljno dobar docemo po tebe...sad fora je sto je on od 16 do 20 izrasto bukvalno 10 cenata i doguro do 186 i izgubio osetno na prodornosti stoga je gurnut dosta blize golu sad je naravno jace konstitucije ume se zagradit idalje ima finu tehniku zna napraviti potez ali cini mi se da vise nemoze igrati krilo za mladu kad je dobio sansu na ovom evropskom pokazo je lepu tehniku snagu ali ga neslusa lopta u prodoru ko kad je bio klinac sad mozda to zato sto se mu fale i utakmice sigurno ima i to uticaja...ali i onaj neki trener koji je komentariso utakmicu bas rece Cavric moze da igra samo napadaca... da zna dosta fudbala zna ali mu se mora pronaci pozicija...

Poslednja izmena:
Jel ovaj brat od onoga Sikimica sto je nekad bio 'komandant' odbrane Partizana?...Ima dobrih starijih igraca kod nas pogledajte Stanisavljaveica sto je Vosa dovela...Al sto rece Sotir ako mi dovodimo nekog starijog iz nase lige onda je 100% neka managerska muljachina! Kao i uvek do sada! nadam se da je ovo neka novinarska patka!

aberdeenfclogo2005svg-1.png

Hvala vam braco, u znak zahvalnosti za dz dobijate i Andjelkovica :worth:

p.s. Nemoj da je moderator smanjio grb bratskog kluba slucajno!!!

Delije nastavljaju akciju za Javor: Putokazi ka Marakani širom Balkana

Navijači Crvene zvezde nastavljaju akciju “Svi putevi vode na Marakanu” kako bi privukli što više zvezdaša na stadion u nedelju (19 časova) na meč sa Javorom i u svim narednim duelima u domaćem šampionatu.

656223_delijemarakana2_ff.jpg

656230_delijemarakana7_ff.jpg

656234_delijemarakana11_ff.jpg

656232_delijemarakana9_ff.jpg

656233_delijemarakana10_f.jpg

656229_delijemarakana6_ff.jpg

656228_delijemarakana5_ff.jpg

656226_delijemarakana4_ff.jpg

656224_delijemarakana3_ff.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back