ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2018 / 2019

Da li je prvenstvo reseno na +14 za Crvenu Zvezdu?

• Da, za nase uslove to je nenadoknadiva prednost.

glasova: 5 55,6%
  • Ne, poraz u derbiju i jedan kiks ponovo otvaraju trku.

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Donald ako je bolji igrac od Ristica i od Kovacevica onda i treba da igra pre njih .

Grujic,Plavsic i Jovanovic zasluzeno u prvih 11. Fenomenalni fudbaleri.

Ristic nista posebno nije pokazao do sad i on i treba da sedi na klupi.

A Vieira na mene nije ostavio nista puno bolji utisak od Vereda. Bolje Jovic da je poceo utakmicu ! Jovic je odlican.

Steta sto nema Ibanjeza.. On bi nam puno znacio sad.

Ovaj crnac nije loš, ali zauzima mjesto našim igračima (Kovačeviću i Ristiću)... ovaj Vered nije sigurno za Zvezdu, Plavšić je za njega Ronaldo... i Mbođa bi' ja otjer'o... ostavio bih sam Ibanjeza i ovog špica iz Potrugala od stranaca...

Ма какав Ковачевић, видиш да не можемо ни да га се отарасимо. У много бољјој форми је био кад је тек дошао, ове године је очајан.

Португалац би дошао више до изражаја у другој формацији, али еби га, оће Гроф са једним шпицом. Није као само једину титулу у последњих 10 година освојили играјући 4-4-2 под Славишом :roll:

Како је ушао, одмах добра прилика по левој страни за Радник :lol: Суви квалитет!

Anđelković kad je dobio prvi žuti ja kažem dobija i drugi u 2. poluvremenu... čak sam i krenuo to da napišem na forumu, ali mi se na dade...

- - - - - - - - - -

Ma Vučić namestio.....

Šta kažeš za Grujića?

Pod hitno dovesti tog Violu.

I ubaciti ga u prvi tim a na klupu premestiti Vieiru i Vereda.

To bi trebalo ovako da izgleda :

Rajkovic

Petkovic , Lukovic., Jovanovic , Ibanjez

Grujic , Donald

Viola , Katai , Plavsic

Jovic

I klupa : Manojlovic,Andjelkovic,Cvetkovic,Pavicevic,Rendulic,Ristic,Stojanovic,Vered,Matos,Jovovic,Vieira,Orlandic .

Titulu uzimamo bez problema. A ukoliko nam na sledece leto od onih 11 iz startne postave ostane makar njih 9, mislim da cemo uci u Ligu Sampiona lagano... Izuzetno kvalitetni igraci... Koji ce vremenom postajati sve uigraniji a klinci sve iskusniji .

Meni se cini da je Plavsic bolji na krilu... Bas zato sto je brz i prodoran.. Sta ce on u sredini... Za sredinu moras da budes jak i da saljes pasove u prostor.. Ne treba tu neka hitrina... De ce Plavsic da oduzima lopte i da dobija duele sa 50 kila i 165 cm ?

A i u manjku smo sa ofanzivnim veznim... Neka ga na levom krilu. Prava pozicija za njega.

Sta mislis o nasoj trenutnoj igri ? Koliko ce bolje to sve izgledati na primer na prolece kada se uigraju ?

Sta mislis o ovih startnih 11 sto sam napisao ? Jel se slazes?

I o ovima na klupi sto sam ih nabrojao? Jel to to ? Namerno sam neke izostavio za koje smatram da ne zasluzuju ni na klupi da sede. Da ne zasluzuju Zvezdin dres.. Jos sam mozda i isforsirao Orlandica i Matosa. Orlandica kao u fazonu aj cisto da imamo i treceg spica a Matosa zbog toga sto je malo igrao.. Pa kao ajde mozda bude bolji ..Mada ne verujem al ajde..

Meni se cini da je Plavsic bolji na krilu... Bas zato sto je brz i prodoran.. Sta ce on u sredini... Za sredinu moras da budes jak i da saljes pasove u prostor.. Ne treba tu neka hitrina... De ce Plavsic da oduzima lopte i da dobija duele sa 50 kila i 165 cm ?

A i u manjku smo sa ofanzivnim veznim... Neka ga na levom krilu. Prava pozicija za njega.

Sta mislis o nasoj trenutnoj igri ? Koliko ce bolje to sve izgledati na primer na prolece kada se uigraju ?

Sta mislis o ovih startnih 11 sto sam napisao ? Jel se slazes?

I o ovima na klupi sto sam ih nabrojao? Jel to to ? Namerno sam neke izostavio za koje smatram da ne zasluzuju ni na klupi da sede. Da ne zasluzuju Zvezdin dres.. Jos sam mozda i isforsirao Orlandica i Matosa. Orlandica kao u fazonu aj cisto da imamo i treceg spica a Matosa zbog toga sto je malo igrao.. Pa kao ajde mozda bude bolji ..Mada ne verujem al ajde..

Dovesti Ljubu Baranina da izvodi aute Ljubu Baranina u reprezentaciju!!! hahah kakav car!

Ok to je ta ekipa mislim da ce igra biti dosta dobra jer ovde ima materijala za tako nesto imas igrace koji stvarno znaju fudbala...i ovo izgleda sve bolje i bolje...Stojanovicu svaka cast na golu ali nema on sta da trazi u Zvezdi...samo grof da se ne ogresi o Ristica dosta mu je zamerio ono stekanje lopte preproslu utakmicu...mislim da je Vieira jako dobar igrac obruko se sa onim promasajem ali jako dobar tehnicar mozda nebi bilo lose da ga vidimo na krilu...Matosa neznam jos al mislim da bi mogo pozitivno da iznenadi...Nisam bas za dovodjenje tog Argentinca bojim se da ne ugusi Ristica....Vered mi se nesvidja(trebali smo ga odmah Kairatu dati za milion :D)...problem su te neke izmene su stvarno amateri andjelkovic cvetkovic wtf orlandic stvarno losi igraci...Ma ja mislim da bi Plavsic u sredini bio nesto posebno nema veze sto je mali i nejak ali je borben to je bitno zna da uputi zadnju loptu to sam vidio u spartaku ima odlicnu tehniku brz okretan...al bilo kako bilo nek samo igra jako mi je drago sto smo dobili ovakvog igraca...Ocitacemo im lekciji na derbiju...

Slazem se za derbi i za Vereda isto sto si rekao...

Za Vieiru sam ubedjen da ce svi pricati za njega za jedno mesec dana isto sto sad svi pricaju o Veredu.

Nekako mi nije konkretan taj Vieira.. Neodlucan je.. usporava igru.. Stojim idalje pri tome da je dobar samo da ulazi sa klupe u drugom poluvremu. To mislim i za njega a i za Vereda naravno.

Po meni je najbolji tehnicar trenutno u Zvezdi Plavsic.

A sto se tice Ristica tu apsolutno podrzavam Grofa sto ga ostavlja na klupi.. Pogledaj samo Grujic kako kida. To vec mesecima pisem ovde na forumu da je Gruja klasa za tog Ristica.. Kolika je samo razlika u kvalitetu izmedju njih dvojice.

Donald se na ovoj prvoj tekmi solidno snasao a Ibanjez pun pogodak. Sudeci po svemu sto sam do sad cuo i video o tom Argentincu Violu mogu da kazem da bi i on bio dobro pojacanje. Tu nam je neophodan jedan igrac.. Jedan ofanzivni vezista. Ne bi bila neka velika greota i da se ugusi Ristic. Ne snalazi se ni u sredini a ni napred kao ofanzivni vezni.. Gde god da ga stavis on se izgubi. Nista korisno ne ume da uradi.

Pod hitno dovesti tog Violu.

I ubaciti ga u prvi tim a na klupu premestiti Vieiru i Vereda.

To bi trebalo ovako da izgleda :

Rajkovic

Petkovic , Lukovic., Jovanovic , Ibanjez

Grujic , Donald

Viola , Katai , Plavsic

Jovic

I klupa : Manojlovic,Andjelkovic,Cvetkovic,Pavicevic,Rendulic,Ristic,Stojanovic,Vered,Matos,Jovovic,Vieira,Orlandic .

Titulu uzimamo bez problema. A ukoliko nam na sledece leto od onih 11 iz startne postave ostane makar njih 9, mislim da cemo uci u Ligu Sampiona lagano... Izuzetno kvalitetni igraci... Koji ce vremenom postajati sve uigraniji a klinci sve iskusniji .

Ta postava moze samo da sanja ligu sampiona,liga evrope je njihov maksimum,sem par ``dobrih`` pojedinaca dosta ogranicena ekipa,plus nabedjeni strucnjak na klupi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back