Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
I kad ih dobijemo u derbiju opet ce da vicu da je namesteno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja vam kažem dobićemo vas u derbiju iz inata!
Zajebi ove grobare(ostaće tek komšija mali) nego cigani moji jeste izvalili otkad je otišla ova uprava da je Grof skroz ratero ove poluigrače vukan parker tenk orlandinjo...i ubacio je par klinaca koji znaju...neće biti lako ali kad vidis grujića plavšića ristića jovića viijeru katai imaš čemu da se nadaš...srljaće se naravno al imaš nadu...i kažem dobijamomderbi!
Zajebi ove grobare(ostaće tek komšija mali) nego cigani moji jeste izvalili otkad je otišla ova uprava da je Grof skroz ratero ove poluigrače vukan parker tenk orlandinjo...i ubacio je par klinaca koji znaju...neće biti lako ali kad vidis grujića plavšića ristića jovića viijeru katai imaš čemu da se nadaš...srljaće se naravno al imaš nadu...i kažem dobijamomderbi!
Sinak,jel tebi dobro?Igra odbrane Cukarickog (tj. sklanjanje odbrane Cukarickog) u zadnjih 20min je skolski primer kako treba da se ponasa ekipa koja je svesna da mora da pokloni bodove inace gazda mafijas ima da ih rascereci.....
S druge strane protiv Partizana se sviraju nepostojeci penali, a za Partizan se ne sviraju postojeci....neko ko je ispao od Borata hoce da me ubedi da su posteno dobili ekupu koja je uspela da preskoci jedno kolo u Evropi i da 4 gola najjacoj ekipi u ligi posle Partizana, Vojvodini ??? cccccc
3 prelaza u 5 kola eeeej breee....hahahaha i to sva 3 protiv klubova iz bg-a (mafijaskih klubova) - Vozdovca, Cuke i Terzine OFK-e....haha...samo citam ovde i gledam koliko vas nije sramota da posle svega ovoga prikazanog u prvih 5.kola nesto prigovorite Partizanu....jos mi je neverovatnije da pricate o nekoj igri protiv ekipa koje vam se sklanjaju....
U svakom slucaju Terza je lepo krenuo da skida dug...3 prelaza ce sigurno moci bar 10-15% da otpisu....u najgorem slucaju...
Tako je a neko je već i pre vremena počeo da puni gaćeAko budu igrali srcem dobijamo derbi... ovo ide u potpis:
DOBIJAMO DERBI!!!
Jesam i ne vidim svrhu u hvaljenju igre kad je u pitanju namesten mec....da sam zvezdas mozda bi i video svrhu.....stidite se guzice kad obraza nemate...vi cete posle da pricate o namestanju a sviraju vam se penali kao korneri....more...samo da dodje derbi....
Pa pise ti.. zadnji vezni.
Taman da se upari sa Grujom..
Kolko vidim Donald je defanzivniji tip a Gruja je ofanzivniji..
To je odlicna stvar.. Sto nisu isti tip igraca..
Kao Matic i Fabregas![]()
Ajaksova skola bre burazeru ovaj Donald... ozbiljna prica
Zbog toga je i tako skup.
Nisam hteo da umanjim Zvezdinu pobedu. Bili su bolji i zasluzili pobedu ali i dalje se luta sa sastavom.
A ono sto sam rekao da ce sledece godine biti svi rasprodati ce se obistiniti mnogo ranije:
http://www.mozzartsport.com/vesti/v...-jovanovica-stigla-ponuda-iz-francuske/112892
Ode Vidic!![]()
Pa pise ti.. zadnji vezni.
Taman da se upari sa Grujom..
Kolko vidim Donald je defanzivniji tip a Gruja je ofanzivniji..
To je odlicna stvar.. Sto nisu isti tip igraca..
Kao Matic i Fabregas![]()
Ajaksova skola bre burazeru ovaj Donald... ozbiljna prica
Nikakva steta zaista, pogotovo ako mogu da se uzmu solidne pare. Ne znam da li me vise nervira kad igra stopera ili DMF. Sa povratkom Lukovica a i ovaj Donald vidim da je DMF tako da posle ovog transfera mozemo samo da budemo jaci.
Ali, klub opet ne vodi politiku preporoda Crvene Zvezde vec pokusava sa dosta tranfera da ubode tu i tamo nekog poluigraca koji ce solidno odigrati sezonu, idu na kvantitet a ne kvalitet i to puno kosta, zarobicemo se u dugovima. Skauting je los, mnogo igraca dovodimo, nijedan od njih nije jeftin, Evropa se ne igra, nema se para, ko ce ovo sve da isplaca? Ode nas dug na 60 miliona ako ovako nastavimo.
Ne pomaze nam ni titula jer sasvim izvesno bi opet popili zabranu ucesca u UEFA-inim takmicenjima. Mazu nam oci samo, nije ovo pravi put za Zvezdu i ne moze mene jedna dobra utakmica spreciti da pljujem upravu i placene navijace koji ne preduzimaju nista, i ponasaju se kao da je sve ok.