ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2018 / 2019

Da li je prvenstvo reseno na +14 za Crvenu Zvezdu?

• Da, za nase uslove to je nenadoknadiva prednost.

glasova: 5 55,6%
  • Ne, poraz u derbiju i jedan kiks ponovo otvaraju trku.

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zajebi ove grobare(ostaće tek komšija mali) nego cigani moji jeste izvalili otkad je otišla ova uprava da je Grof skroz ratero ove poluigrače vukan parker tenk orlandinjo...i ubacio je par klinaca koji znaju...neće biti lako ali kad vidis grujića plavšića ristića jovića viijeru katai imaš čemu da se nadaš...srljaće se naravno al imaš nadu...i kažem dobijamomderbi!

Evo vam jedan predlog za novi grb:

preokret-usklicnik.png

Zajebi ove grobare(ostaće tek komšija mali) nego cigani moji jeste izvalili otkad je otišla ova uprava da je Grof skroz ratero ove poluigrače vukan parker tenk orlandinjo...i ubacio je par klinaca koji znaju...neće biti lako ali kad vidis grujića plavšića ristića jovića viijeru katai imaš čemu da se nadaš...srljaće se naravno al imaš nadu...i kažem dobijamomderbi!

Tenk je danas igrao.
Jos kad bi skartirali njega i cakija gde bi nam bio kraj.

Жива истина. Паркер је отишао са Терзом, а Грујић и Ристић заиграли кад је почело да грми "управа напоље".

Igra odbrane Cukarickog (tj. sklanjanje odbrane Cukarickog) u zadnjih 20min je skolski primer kako treba da se ponasa ekipa koja je svesna da mora da pokloni bodove inace gazda mafijas ima da ih rascereci.....

S druge strane protiv Partizana se sviraju nepostojeci penali, a za Partizan se ne sviraju postojeci....neko ko je ispao od Borata hoce da me ubedi da su posteno dobili ekupu koja je uspela da preskoci jedno kolo u Evropi i da 4 gola najjacoj ekipi u ligi posle Partizana, Vojvodini ??? cccccc

3 prelaza u 5 kola eeeej breee....hahahaha i to sva 3 protiv klubova iz bg-a (mafijaskih klubova) - Vozdovca, Cuke i Terzine OFK-e....haha...samo citam ovde i gledam koliko vas nije sramota da posle svega ovoga prikazanog u prvih 5.kola nesto prigovorite Partizanu....jos mi je neverovatnije da pricate o nekoj igri protiv ekipa koje vam se sklanjaju....
U svakom slucaju Terza je lepo krenuo da skida dug...3 prelaza ce sigurno moci bar 10-15% da otpisu....u najgorem slucaju...
Sinak,jel tebi dobro?
O kakvom sklanjanju pričaš,da li si ti normalan?
Čuka je i pored nekoliko njihovih igrača koji su otišli odigrala sasvim korektno,čak na momente i odlično.

- - - - - - - - - -

Ako budu igrali srcem dobijamo derbi... ovo ide u potpis:

DOBIJAMO DERBI!!!
Tako je a neko je već i pre vremena počeo da puni gaće :lol:

- - - - - - - - - -

Jesam i ne vidim svrhu u hvaljenju igre kad je u pitanju namesten mec....da sam zvezdas mozda bi i video svrhu.....stidite se guzice kad obraza nemate...vi cete posle da pricate o namestanju a sviraju vam se penali kao korneri....more...samo da dodje derbi....

E posle ovog tvog slinavljenja još mi je draža ova pobeda nad odličnom Čukom :D
U derbiju ima da vas ugazimo ;)

Poslednja izmena od moderatora:
Ma Rajkovic, Ibanjez, Grujic, Jovic, Plavsic, Jovanovic, Katai. To je kostur ekipe. I naravno i Lukovic cim se vrati. Petkovic je odigrao tek dve utakmice i polako hvata zalet.

Onaj Matos ono malo sto je igrao bio je katastrofalan. Vered i Vieira za sad mi nisu nesto preterano ubedljivi. Zato mislim da nam treba jos jedno dobro pojacanje u ofanzivnom delu.

Bitno je da je Grof konacno slozio kockice i da se isktristalisao kostur koji sam spomenuo.

Naravno bice potrebno tu jos kozmetike i dorade.

Ali taj kostur jednostavno puca !

Veceras se sve videlo pogotovo u drugom poluvremenu.

Agresivnost,brzina,atraktivnost,efikasnost,prave akcije na pasove,moderan,brz, i dobar fudbal. Koji su prikazali igraci Crvene Zvezde.

To drugo poluvremen protiv Cuke je ubedljivo najbolje Zvezdino poluvreme od pocetka sezone.

Ono je bilo uzivanje gledati.

Grobari mogu da lupaju kolko oce ali se videlo da igraci Cukarickoj kidisu da nas zaustave. I nisu mogli.

Nisu mogli zbog kvaliteta nasih igraca.

Sada cete da me sprdate svi ali sve sto sam pisao se pokazalo kao istina.

Kad nas je obrukao Kairat pricao sam da ce za mesec dana Zvezda biti za 180 stepeni drugacija. I dokazalo se da sam bio upravu. A ovde se svi smejali.

Ova Zvezda nema veze sa tom sto je ispala od Kairata. Pola igraca je promenjeno. Nasa igra sada i onda su nebo i zemlja.

Znaci recite da sam lud ali ovi igraci koje sam nabrojao na pocetku i koji su kostur tima su toliko kvalitetni da kada bi svi ostali u Zvezdi i sledece godine, znaci kada na leto niko ne bi otisao oni bi napravili veliki iskorak u Evropi kakav nije napravila nijedna nasa ekipa vec 15,20 godina...

Videli ste veceras kako igramo. A zamislite tek posle godinu dana kako bi to izgledalo kada bi oni bili jos dosta uigraniji.A posto medju njima ima dosta klinaca, oni bi bili godinu dana jos iskusniji i zreliji i bolji igraci.

I pojavio bi se jos poneki dobar igrac.. Znaci ona kozmetika i dorada o kojoj sam govorio...

Ljudi ovde realno ima jako jako puno razloga za optimizam !

Ne verujem da je Čuka prodala utakmicu ali je činjenica da to nije ista ekipa od prošle godine. Par igrača otišlo, par došlo i nisu uigrani kao prošle godine što govore i njihovi rezultati iz predhodnih utakmica. Daleko od toga da Zvezda sada igra maestralno. Još ima poroznu odbranu i pre svega neuigranu zbog stalnog traženja idealnog sastava. Nije mi jasan Grof koji posle priprema i 4 kola ne zna prvih 11. To je neozbiljno. Normalno je da Zvezda neće više dozvoliti kikseve pogotovo ne na Rajku. Navijači bi ih razapeli. Dok sa druge strane kad izađu iz BG-a neće im niko olako prepustiti bodove (izuzev Radnika). Tu će se videti na šta Zvezda liči. Posle jedne dobre igre se ne može znati da li će Zvezda imati kontinuitet jer će još lutati sa prvih 11 kad se vrate neki povređeni igrači i ovi koji su sveže kupljeni. Neko reče da će za godinu dana ova ekipa da bude uigranija. Biće ako je ne rasprodaju a sigurno hoće ko i svake godine. Uostalom kako smanjiti dug ako ne izvoziš igrače i ne igraš u evropi?

Ne znam sta je pisac hteo da kaze kad je rekao da je ova Cukina ekipa neuigrana i da su neki dosli a neki otisli.

Ja mislim da je hteo da umanji ovu pobedu Crvene Zvezde.

Ali je propustio da kaze da nisu samo iz Cuke igraci odlazili i dolazili.

I kod Zvezde je takav slucaj. I Zvezda je neuigrana.

Naravno da je Grof 5 kola trazio sastav pa sta ti ocekujes..

Sam si rekao da su neki igraci tek stigli.Nista to nije cudno. I velike evropske ekipe se isto tako traze kada promene pola tima.

Al sta ces.. Neko voli da pokusa unizi Zvezdu na svakom koraku vise nego leba da jede..

Sad je to odma nesto kao cudno sto je Grof trazio tim..

Provalio da je Miodrag klasa za onog sedog s kesama ispod ociju i odma prpa.. Odma mu Miodrag neozbiljan.. Satro se brine za Zvezdu u fazonu neozbiljan vam je onaj Miodrag kako sme da mu padne na pamet da trazi tim na pocetku sezone.. tek je dosao,tek se upoznao sa svima,promenilo se vise od pola tima i on ne zna napamet startnih jedanes od prvog kola.. Boze Boze kako to.. stvarno je neozbiljan e Delije slusajte ja mislim da nemate vi tu puno razloga za optimizam.. hahahahah !!!

Ako i bude kidanje na strani bar cemo u Bg lako uzimati po 3 boda na svim malim stadionima ;)

I to sto pricas da treba da nam se vrati jos povredjenih igraca je bez veze..

Pa care nema ko vise.. Samo Lukovic i to je to.. On nam je jedini koji je povredjen.. I to se i on vraca uskoro da kompletira odbranu.

- - - - - - - - - -

Sa Ibanjezom nam je upala kasika u med.

Plavsic je sinoc pokazao da je i sa njim isti slucaj.

Ali tu se ne zaustavljamo !!!

http://www.mozzartsport.com/vesti/d...e-a-onda-otkup-ugovora-za-200-000-evra/112890

- - - - - - - - - -

Ajaksova skola bajo moj

Pa pise ti.. zadnji vezni.

Taman da se upari sa Grujom..

Kolko vidim Donald je defanzivniji tip a Gruja je ofanzivniji..

To je odlicna stvar.. Sto nisu isti tip igraca..

Kao Matic i Fabregas :D

Ajaksova skola bre burazeru ovaj Donald... ozbiljna prica

Zbog toga je i tako skup.
Nisam hteo da umanjim Zvezdinu pobedu. Bili su bolji i zasluzili pobedu ali i dalje se luta sa sastavom.
A ono sto sam rekao da ce sledece godine biti svi rasprodati ce se obistiniti mnogo ranije:

http://www.mozzartsport.com/vesti/v...-jovanovica-stigla-ponuda-iz-francuske/112892

Ode Vidic! ;)

Zbog toga je i tako skup.
Nisam hteo da umanjim Zvezdinu pobedu. Bili su bolji i zasluzili pobedu ali i dalje se luta sa sastavom.
A ono sto sam rekao da ce sledece godine biti svi rasprodati ce se obistiniti mnogo ranije:

http://www.mozzartsport.com/vesti/v...-jovanovica-stigla-ponuda-iz-francuske/112892

Ode Vidic! ;)

Nikakva steta zaista, pogotovo ako mogu da se uzmu solidne pare. Ne znam da li me vise nervira kad igra stopera ili DMF. Sa povratkom Lukovica a i ovaj Donald vidim da je DMF tako da posle ovog transfera mozemo samo da budemo jaci.

Ali, klub opet ne vodi politiku preporoda Crvene Zvezde vec pokusava sa dosta tranfera da ubode tu i tamo nekog poluigraca koji ce solidno odigrati sezonu, idu na kvantitet a ne kvalitet i to puno kosta, zarobicemo se u dugovima. Skauting je los, mnogo igraca dovodimo, nijedan od njih nije jeftin, Evropa se ne igra, nema se para, ko ce ovo sve da isplaca? Ode nas dug na 60 miliona ako ovako nastavimo.

Ne pomaze nam ni titula jer sasvim izvesno bi opet popili zabranu ucesca u UEFA-inim takmicenjima. Mazu nam oci samo, nije ovo pravi put za Zvezdu i ne moze mene jedna dobra utakmica spreciti da pljujem upravu i placene navijace koji ne preduzimaju nista, i ponasaju se kao da je sve ok.

Nikakva steta zaista, pogotovo ako mogu da se uzmu solidne pare. Ne znam da li me vise nervira kad igra stopera ili DMF. Sa povratkom Lukovica a i ovaj Donald vidim da je DMF tako da posle ovog transfera mozemo samo da budemo jaci.

Ali, klub opet ne vodi politiku preporoda Crvene Zvezde vec pokusava sa dosta tranfera da ubode tu i tamo nekog poluigraca koji ce solidno odigrati sezonu, idu na kvantitet a ne kvalitet i to puno kosta, zarobicemo se u dugovima. Skauting je los, mnogo igraca dovodimo, nijedan od njih nije jeftin, Evropa se ne igra, nema se para, ko ce ovo sve da isplaca? Ode nas dug na 60 miliona ako ovako nastavimo.

Ne pomaze nam ni titula jer sasvim izvesno bi opet popili zabranu ucesca u UEFA-inim takmicenjima. Mazu nam oci samo, nije ovo pravi put za Zvezdu i ne moze mene jedna dobra utakmica spreciti da pljujem upravu i placene navijace koji ne preduzimaju nista, i ponasaju se kao da je sve ok.

Naravno tako se smanjuje dug. Prodas dobro nekog mladog igraca i proizvodis i dalje takve igrace. Inace on jnije igrac koji pravi razliku na terenu da bi bio toliko vredan u Zvezdi. Hocu da kazem da je zamenjiv. A kako je mlad moze da se desi da u buducnosti eksplodira.
Ako ga i uvale za dobre pare ne treba kupiti 8 novih poluigraca stranaca i mazati oci navijacima da su doveli mnogo dobre igrace i odmah ide prica o tituli.

Zvezda ne staje – želi novog Argentinca

Fudbalski klub Crvena zvezda ne namerava da stane s pojačanjima – na stadion ’Rajko Mitić’ mogao bi da dođe novi Argentinac.

Argentinac Valentin Nikolas Viola (23, 180 cm) biće poslednje, osmo pojačanje Crvene zvezde, prenose „Večernje novosti“.

Dete argentinskog Rasinga igra i po krilu i kao centralni vezni, pre dve godine bio je u Sportingu iz Lisabona, ali se zadržao samo godinu dana.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2015&mm=08&dd=13&nav_id=1026714

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back