ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2018 / 2019

Da li je prvenstvo reseno na +14 za Crvenu Zvezdu?

• Da, za nase uslove to je nenadoknadiva prednost.

glasova: 5 55,6%
  • Ne, poraz u derbiju i jedan kiks ponovo otvaraju trku.

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Plavsic potpisao i definitivno. Evo danas je zvanicno predstavljen.

Sada dolazi i Donald. Danas ili sutra najkasnije potpisuje pozajmicu godinu dana.

Ako odgira 60 posto utakmica do zime Zvezda otkupljuje ugovor.

U pitanju je kvalitetan igrac u najmanju ruku Ibanjezovog kalibra samo jos da nam se posreci da igra srcem i da se zalaze na terenu isto kao Ibanjez i vrh.

Grof ce stvarno biti na slatkim mukama sto se tice dve pozicije u veznom redu. Grujic,Ristic,Plavsic,Donald !

I to nije sve . Bice jos pojacanja do kraja prelaznog roka.Posle Donalda sledi ofanzivac !

CRVENA ZVEZDA: Rajković - Petković, Pavićević, Jovanović, Ibanjez - Kovačević, Grujić, Ristić - Vered, Vijeira, Katai.

Ovo je sastav koji se ocekuje protiv Cuke.

Ovo je po meni najjači sastav Zvezde trenutno... Jović ulazi sa klupe... Lule kad se oporavi skroz uskače i Plavšić možda kad se malo uigra... ne znam kakav je taj Donald...

- - - - - - - - - -

Bez Mbođa? Ne verujem ni da će Jovanović (Vidić :-) ) igrati kao štoper jer je Grof rekao da će ga forsirati na poziciji zadnjeg veznog.

Mali Vidić :) mora da igra prije Mbođa po meni... uz sve njegove nedostatke o kojima smo pričali...

Obratite kakavu Plavsic ima tehniku svaku loptu ubije a mislim da sam i sve smorio snjim pisem godinu dana sad svi kao pameti piso sam ja hahahha...bice strasan igrac...Vijeira je sjajan igrac ima jako lepu tehniku mozak i iskustvo mora imati nekog blizeg sebi skim moze da odigra da ode u partizan(nedaj boze) gleda li bi Klea 2.0...**** ih Caki al kontam grofa jer je proslu Ristic udavio uci Ristica malo ali zasto nema katai ps **** vas Vered...Grujic ce biti veliki igrac...ajde ristic katai jovic...dobijamo ovo opusteno...

i da vam nesto kaze evo sad potpisujem da ce Petkovic biti sjajan igrac...ima ovde u zvezdi par vrlo perspektivnih igraca al dok trener nadje prvih 11 dok se dodje do igre ode sezone onda odose ti perspektivni...i tako...

- - - - - - - - - -

pazi bez kakvih smo mi igraca osvojili SP... Plavsic, Drazic, Ristic, Jovic, Pantic...

mogli bi dve brutalne prve postave napraviti sa tim igracima

Ako Bog da 2018 u Rusiji idemo do polufinala a onda sta nam Bog da :D Nemanja Mihajlovic iz rada takodje gledo sam ga par puta vrlo ostar direktan opako krilo moze biti...PS mislim da Plavsic je bolji kao 10ka...ali ****** kad zvezdi nema igraca koji po krilu moze probiti...

- - - - - - - - - -

i da vam nesto kaze evo sad potpisujem da ce Petkovic biti sjajan igrac...ima ovde u zvezdi par vrlo perspektivnih igraca al dok trener nadje prvih 11 dok se dodje do igre ode sezone onda odose ti perspektivni...i tako...

- - - - - - - - - -

Ako Bog da 2018 u Rusiji idemo do polufinala a onda sta nam Bog da :D Nemanja Mihajlovic iz rada takodje gledo sam ga par puta vrlo ostar direktan opako krilo moze biti...PS mislim da Plavsic je bolji kao 10ka...ali ****** kad zvezdi nema igraca koji po krilu moze probiti...
pa gde vas Ivanic Stojimirovic(mali voli loptu lomi volim takve igrace) ma nama je fudbal u krvi uvjek cemo imati talenata ali posle duzeg vremena mnogo njih je "uspelo" doslo do prvog tima uglavnom najveci talenti u svim generacijama propadnu zbog mnogih faktora ni nedodju do prvog tima...

Obratite kakavu Plavsic ima tehniku svaku loptu ubije a mislim da sam i sve smorio snjim pisem godinu dana sad svi kao pameti piso sam ja hahahha...bice strasan igrac...Vijeira je sjajan igrac ima jako lepu tehniku mozak i iskustvo mora imati nekog blizeg sebi skim moze da odigra da ode u partizan(nedaj boze) gleda li bi Klea 2.0...**** ih Caki al kontam grofa jer je proslu Ristic udavio uci Ristica malo ali zasto nema katai ps **** vas Vered...Grujic ce biti veliki igrac...ajde ristic katai jovic...dobijamo ovo opusteno...

Sad ce Katai, cim malo za'ladi. Rekao vas trener da mu smeta vrucina :mrgreen:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

pa gde vas Ivanic Stojimirovic(mali voli loptu lomi volim takve igrace) ma nama je fudbal u krvi uvjek cemo imati talenata ali posle duzeg vremena mnogo njih je "uspelo" doslo do prvog tima uglavnom najveci talenti u svim generacijama propadnu zbog mnogih faktora ni nedodju do prvog tima...

da, na Mihajlovica sam zaboravio... generacija 95-96 je pretalentovana... ne znam jel bilo u skorije vreme nesto tako

bez generacije 95. generacija 94. ne bi osvojila EP 2013 godine

Ja sam pred pocetak sezone ovde pisao da je Grujic ozbiljna igracina i da je dosta bolji od Ristica i svi ste mi vikali da lupam gluposti a Gruja dokazuje iz tekme u tekmu da sam upravu.

Vule je imao sam jednu jedinu gresku veceras kada je lose primio loptu na sredini terena sve ostalo je odradio perfektno. Sve Cukine akcije sece u korenu, fenomenalne startove pravi.

Vered i Vieira me nimalo ne odusevljavaju. Evo sad izadje Vered udje Katai. Valjda ce za koji minut izvuci i Vieiru i gurnuti Jovica.

Sasa Stojanovic me opasno nervira. Isti je ko i Vukan. Nista ne zna korisno da napravi.

Ibanjez nije bio kriv kod gola.Sve je uradio sto je mogao.Rajko isto tu nista nije mogao.Mandic nas je jednostavno ubio brzinom i dobrom asistencijom.

Po meni je za ovakav rezultat najvise kriv Grof.Ko pijan plota se uvatio za centar-suteve. A Vieira lik visok 160 cm. Takvu igru forsira na svakoj tekmi a mi opet i pored toga na primer protiv Vozdovca od 3 gola 2 dali na pas igru a samo jedan na centar-sut.

Evo dade ga Ibanjez. Znao sam. Veliki je to igrac. Otkad je stigao na svakom mecu ostavlja srce na terenu. Ljudina ! A poseduje i neopsoran kvalitet.

Ovaj Plavsic je za sad dobar. Dopada mi se kako je ambiciozan. A Regana treba nalupati. Vec 3 puta mu ulazi u meso oce noge decku da polomi.

Joo Boze precku smo pogodili sad !!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back