Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Kako da nam da gol kad neće izaći iz svog šesnaesterca. Jedino gol sa preko 80 metara. :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko, Vule Jovanović?! Daje vam klinja gol glavom u derbiju...![]()
CRVENA ZVEZDA: Rajković - Petković, Pavićević, Jovanović, Ibanjez - Kovačević, Grujić, Ristić - Vered, Vijeira, Katai.
Ovo je sastav koji se ocekuje protiv Cuke.
Bez Mbođa? Ne verujem ni da će Jovanović (Vidić :-) ) igrati kao štoper jer je Grof rekao da će ga forsirati na poziciji zadnjeg veznog.
pazi bez kakvih smo mi igraca osvojili SP... Plavsic, Drazic, Ristic, Jovic, Pantic...
mogli bi dve brutalne prve postave napraviti sa tim igracima
pa gde vas Ivanic Stojimirovic(mali voli loptu lomi volim takve igrace) ma nama je fudbal u krvi uvjek cemo imati talenata ali posle duzeg vremena mnogo njih je "uspelo" doslo do prvog tima uglavnom najveci talenti u svim generacijama propadnu zbog mnogih faktora ni nedodju do prvog tima...i da vam nesto kaze evo sad potpisujem da ce Petkovic biti sjajan igrac...ima ovde u zvezdi par vrlo perspektivnih igraca al dok trener nadje prvih 11 dok se dodje do igre ode sezone onda odose ti perspektivni...i tako...
- - - - - - - - - -
Ako Bog da 2018 u Rusiji idemo do polufinala a onda sta nam Bog daNemanja Mihajlovic iz rada takodje gledo sam ga par puta vrlo ostar direktan opako krilo moze biti...PS mislim da Plavsic je bolji kao 10ka...ali ****** kad zvezdi nema igraca koji po krilu moze probiti...
Obratite kakavu Plavsic ima tehniku svaku loptu ubije a mislim da sam i sve smorio snjim pisem godinu dana sad svi kao pameti piso sam ja hahahha...bice strasan igrac...Vijeira je sjajan igrac ima jako lepu tehniku mozak i iskustvo mora imati nekog blizeg sebi skim moze da odigra da ode u partizan(nedaj boze) gleda li bi Klea 2.0...**** ih Caki al kontam grofa jer je proslu Ristic udavio uci Ristica malo ali zasto nema katai ps **** vas Vered...Grujic ce biti veliki igrac...ajde ristic katai jovic...dobijamo ovo opusteno...
i da vam nesto kaze evo sad potpisujem da ce Petkovic biti sjajan igrac...ima ovde u zvezdi par vrlo perspektivnih igraca al dok trener nadje prvih 11 dok se dodje do igre ode sezone onda odose ti perspektivni...i tako...
- - - - - - - - - -
Ako Bog da 2018 u Rusiji idemo do polufinala a onda sta nam Bog daNemanja Mihajlovic iz rada takodje gledo sam ga par puta vrlo ostar direktan opako krilo moze biti...PS mislim da Plavsic je bolji kao 10ka...ali ****** kad zvezdi nema igraca koji po krilu moze probiti...
- - - - - - - - - -
pa gde vas Ivanic Stojimirovic(mali voli loptu lomi volim takve igrace) ma nama je fudbal u krvi uvjek cemo imati talenata ali posle duzeg vremena mnogo njih je "uspelo" doslo do prvog tima uglavnom najveci talenti u svim generacijama propadnu zbog mnogih faktora ni nedodju do prvog tima...