ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2018 / 2019

Da li je prvenstvo reseno na +14 za Crvenu Zvezdu?

• Da, za nase uslove to je nenadoknadiva prednost.

glasova: 5 55,6%
  • Ne, poraz u derbiju i jedan kiks ponovo otvaraju trku.

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Blicsport saznaje: Zvezdi preti stečaj, Vesić preuzima klub

Situacija u fudbalskom klubu Crvena zvezda je na ivici haosa. Posle ostavki većine članova UO, klub u svojstvu vršioca dužnosti vodi Zvezdan Terzić, iako se po medijima stvara slika da su navijači preuzeli klub.

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-...znaje-Zvezdi-preti-stecaj-Vesic-preuzima-klub

Možda je i bolje da se što prije ova agonija završi... stečaj i prodaja kluba na licitaciji... :(

Aha... našeg čuvenog lijevog beka što je dao gol Barsi na Nou Kampu :)

Nemam pojma... gledao sam utakmicu na netu, ali mi je spor bio, pa mi je često sjeckalo...

Klasika, pominjanje zenskog dela familije Vujovic :mrgreen:

Zivkovic je moj sugradjanin, razumem coveka i kada ga ne cujem sta prica.

Ako ste ludi da dozvolite onom Vesicu da se opet priblizi zvezdi, onda mozete polako da spremate katanac. Od njega je i meni muka.

Blicsport saznaje: Zvezdi preti stečaj, Vesić preuzima klub

Situacija u fudbalskom klubu Crvena zvezda je na ivici haosa. Posle ostavki većine članova UO, klub u svojstvu vršioca dužnosti vodi Zvezdan Terzić, iako se po medijima stvara slika da su navijači preuzeli klub.

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-...znaje-Zvezdi-preti-stecaj-Vesic-preuzima-klub

1314_cz_radnickikg_11.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Jako je tuzno ovo sto se desava u Zvezdi zadnju deceniju.. Jos je tuznije sto su Zvedu unistile njene legende.. Secam se intervjua u kojem je Piski pricao o kreditima koje je Dzajic uzimao sa nenormalnom kamatom koji su Zvezdu najvise ugurali u ovo duznicko ropstvo.. Ja bih Dzajicu ako je to istina(a iskreno verujem Piksiju) zabranio da prodje pored Marakane i smakao statut zvezdine zvezde ma kolika on legenda bio.. mislim da bi Partizan danas bio u jos goroj situaciji da Zecevic nije osnovao Zemunelo.. Tako da bi Zvezda trebala da krene istim putem a ne da dovodi strance sumnjivog kvaliteta koji cim odu tuze Zvezsu..

Sad pogledah reprizu Petkovic posle onog kiksa je iskido alal vera najbolji je bio...Grujic drzo sredinu bravo majstore! Ristic uvek izgleda dobro na oko vidi se da zna ali brate malo popusti loptu ako vec je carinis moras nesto napravitikonkretno nemoj mi Zoran Tosicevske poteze...ali onda Caki kad udje joj majko mila :(...****** kad izbacis nekolko 2 3 dunestra pustis par decaka koji imaju smisla za igru i kako vec ekipa drukcije izgleda...mislim da ce Vieira biti odlicno pojacanje...

evo sad čitam jovićev intervju al se nalupeto prvo kaže da ima 8% svega masnog tkiva da li je on vidio kako likovi sa 8% izgledajh...kakav nutricionista ja najbolje znam...neznaš ti si dete bre...i nepravi se pametan...nije to nikakvo spansko selo ali se dovedi u red kako
me nervira kad fudbler neki kuburi sa viskom
kila cisti bezobrazluk!

Ала су се налупали као кец у двојку.:)

Звезда би прошла Лудогорец на Маракани!?:hahaha:

Ali bila bi puna!!! Tu se odmah skidaju gace.

Ja verujem isto da bi dogurali barem do cetvrtfinala Lige Sampiona, samo da nisu slali lazne podatke u UEFA-u pa ih oni malo suspendovali. Desava se, sta ces... Kao da se vi nikad niste zabrojali kad ste nesto racunali...

Sad pogledah reprizu Petkovic posle onog kiksa je iskido alal vera najbolji je bio...Grujic drzo sredinu bravo majstore! Ristic uvek izgleda dobro na oko vidi se da zna ali brate malo popusti loptu ako vec je carinis moras nesto napravitikonkretno nemoj mi Zoran Tosicevske poteze...ali onda Caki kad udje joj majko mila :(...****** kad izbacis nekolko 2 3 dunestra pustis par decaka koji imaju smisla za igru i kako vec ekipa drukcije izgleda...mislim da ce Vieira biti odlicno pojacanje...

Pa ja lepo kazem. Kad sam pisao ovde da su Grujic i Jovanovic klasa za Jovica a pogotovo za tog Ristica svi su me sprdali. A Jovanovic idalje kida. Eto i Grujic sad. Grof ako ima makar malo obraza i normalnosti u sebi pustice Grujica da igra decko. Jovic doduse i nije toliko los.. Vec je munuo 3 komada na 4 tekme ali je dosta uobrazen.. I ja sam citao taj njegov intervju.. Lik ispada smesan bez veze.Po nekim komentarima sam citao da ima problem sa kukovima zbog loseg rada u teretani i da kao u Zvezdi samo cekaju prvu ponudu da ga se rese.. Sad ne znam dal je to obicna glupost ili ima istine.. Kao kad trci ne savija se..Trci sprint ispravljen.. Nemam pojma nisam ni obracao paznju..Iskreno ne verujem bas u to.. A opet sta znam.. Dal je jos neko cuo nesto o tome..?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back