Vlad88
Iskusan
- Poruka
- 5.816
Sta promasi ovaj Katai hahaha.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahahaha
hahaha
hahahaha
hahahahaa "zvezda ce biti sampion ako prvenstvo bude regularno" hahaha
"zvezda bi izbacila ludogorec" hahahah
HAHAHHAHAHA .....3 prelaza u 5 kola.....Terza doktor....
Utisak decenije: Sotir prica o igri, a utakmica namestena !! HAHAHHA![]()
hahahahaha
hahaha
hahahaha
hahahahaa "zvezda ce biti sampion ako prvenstvo bude regularno" hahaha
"zvezda bi izbacila ludogorec" hahahah
HAHAHHAHAHA .....3 prelaza u 5 kola.....Terza doktor....
Utisak decenije: Sotir prica o igri, a utakmica namestena !! HAHAHHA![]()
Najbolje sto groblje pise o rumunima ajde tutanj...Grof objasnio u drugom pouvremenu sjajno skuzio izbacio veznjaka ubacio Jovica koji jeste bilo malo povucenije time 'prepustio' cuki sredinu ravnopravno da napadnu nisu znali sta da rade ko treba a imali su dosta igraca na nasoj polovini time nama ostavili prostora za kontre i polukontre odmah posle toga nekolko opasnih sansi...prozivajte Jovica decko dva puta sastavi napadace sa golom vise zna fudbala nego sto ste vi gledali...penal cist ko suza...a ovi sto pricaju o namestanju ovaj 'libertijanac' zao mi vas je gledajte fudbal!
Grujic,Jovanovic,Jovic i Plavsic !
Ta 4 momka su veceras objasnila kako se igra fudbal.
A Rajkovic i Ibanjez su standardno fenomenalni.
Katai u pravo vreme na pravom mestu. Hladnokrvno rutinski reagovao na sjajnu asistenciju Ibanjeza. Svaka cast. To je moja Zvezda !
Onaj crnac iz Čuke je zaslužio crveni... a njihovi igrači se još bune... Zvezdina igra iz drugog poluvremena najbolja ove sezone... Ibanjez doktor!!!
- - - - - - - - - -
Trebalo je biti 6:1
Jesam i ne vidim svrhu u hvaljenju igre kad je u pitanju namesten mec....da sam zvezdas mozda bi i video svrhu.....stidite se guzice kad obraza nemate...vi cete posle da pricate o namestanju a sviraju vam se penali kao korneri....more...samo da dodje derbi....Jesi li gledao utakmicu?
Najbolje sto groblje pise o rumunima ajde tutanj...Grof objasnio u drugom pouvremenu sjajno skuzio izbacio veznjaka ubacio Jovica koji jeste bilo malo povucenije time 'prepustio' cuki sredinu ravnopravno da napadnu nisu znali sta da rade ko treba a imali su dosta igraca na nasoj polovini time nama ostavili prostora za kontre i polukontre odmah posle toga nekolko opasnih sansi...prozivajte Jovica decko dva puta sastavi napadace sa golom vise zna fudbala nego sto ste vi gledali...penal cist ko suza...a ovi sto pricaju o namestanju ovaj 'libertijanac' zao mi vas je gledajte fudbal!
Jesam i ne vidim svrhu u hvaljenju igre kad je u pitanju namesten mec....da sam zvezdas mozda bi i video svrhu.....stidite se guzice kad obraza nemate...vi cete posle da pricate o namestanju a sviraju vam se penali kao korneri....more...samo da dodje derbi....
Da Jovic je imao dve strasne asistencije za gol,mozda ga treba prebaciti na sredinu...Grujic odlican kao i Ibanjez,izbaciti Stojanovica.....
- - - - - - - - - -
Ne ``smrdi``na namestenu utakmicu,penal je bio zasluzen....
Dakle nisi, čim ti je penal sporan.
Ma jović ima 17 godina čoveče kapira fudbal uvek bira dobra resenja može zagraditi opštw mu tehnika nije loša videćeš kako će da trpa samo se sprdajte novi falkao za falka znam još iz rivera i kolko mu je trebalo da se ponada biće Luka Jović veliki igrač