ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2018 / 2019

Da li je prvenstvo reseno na +14 za Crvenu Zvezdu?

• Da, za nase uslove to je nenadoknadiva prednost.

glasova: 5 55,6%
  • Ne, poraz u derbiju i jedan kiks ponovo otvaraju trku.

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Auuuuuu kakva akcija lebac ti poljubim !!!!!!

To je ono sto se trazi !!!

GROFE batali centar-suteve !!

To je ta igra to je bre ono sto nam treba ! Brze akcije klinaca ! To je Crvena Zvezda !

Grujic maestralno izneo loptu, odma dao Plavsicu, Plavsic istog momenta atraktivno do Jovica, Jovic na tacnu daje Petkovicu...

Petko nazalost promasio.. A evo i Katai promasio prazan gol..

Najbolje sto groblje pise o rumunima ajde tutanj...Grof objasnio u drugom pouvremenu sjajno skuzio izbacio veznjaka ubacio Jovica koji jeste bilo malo povucenije time 'prepustio' cuki sredinu ravnopravno da napadnu nisu znali sta da rade ko treba a imali su dosta igraca na nasoj polovini time nama ostavili prostora za kontre i polukontre odmah posle toga nekolko opasnih sansi...prozivajte Jovica decko dva puta sastavi napadace sa golom vise zna fudbala nego sto ste vi gledali...penal cist ko suza...a ovi sto pricaju o namestanju ovaj 'libertijanac' zao mi vas je gledajte fudbal!

Najbolje sto groblje pise o rumunima ajde tutanj...Grof objasnio u drugom pouvremenu sjajno skuzio izbacio veznjaka ubacio Jovica koji jeste bilo malo povucenije time 'prepustio' cuki sredinu ravnopravno da napadnu nisu znali sta da rade ko treba a imali su dosta igraca na nasoj polovini time nama ostavili prostora za kontre i polukontre odmah posle toga nekolko opasnih sansi...prozivajte Jovica decko dva puta sastavi napadace sa golom vise zna fudbala nego sto ste vi gledali...penal cist ko suza...a ovi sto pricaju o namestanju ovaj 'libertijanac' zao mi vas je gledajte fudbal!

Onaj crnac iz Čuke je zaslužio crveni... a njihovi igrači se još bune... Zvezdina igra iz drugog poluvremena najbolja ove sezone... Ibanjez doktor!!!

- - - - - - - - - -

Grujic,Jovanovic,Jovic i Plavsic !

Ta 4 momka su veceras objasnila kako se igra fudbal.

A Rajkovic i Ibanjez su standardno fenomenalni.

Katai u pravo vreme na pravom mestu. Hladnokrvno rutinski reagovao na sjajnu asistenciju Ibanjeza. Svaka cast. To je moja Zvezda !

Trebalo je biti 6:1

Onaj crnac iz Čuke je zaslužio crveni... a njihovi igrači se još bune... Zvezdina igra iz drugog poluvremena najbolja ove sezone... Ibanjez doktor!!!

- - - - - - - - - -

Trebalo je biti 6:1

Ali brate kazem ti kako je Bozovic video situaciju svaka cast kao pod navodnicima prepusti im sredinu nek dodju u poziciju sa vise da napadnu nek udju na nasu polovinu...imamo vise prostora za brz napad kontu polukontru odmah smo i stovorili 3 lepe prilike...bas jedan od poteza gde kazes treneru bravo odavno nisam video to u nasem fudbalu...

U naredna 3 kola ulazem u svako kolo po 3000 da ce zvezda ponovo neku da pobedi iz 2-1 ili iz 1-2.
Samo me strah da ne padne kvota ispod 10...

Jesi li gledao utakmicu?
Jesam i ne vidim svrhu u hvaljenju igre kad je u pitanju namesten mec....da sam zvezdas mozda bi i video svrhu.....stidite se guzice kad obraza nemate...vi cete posle da pricate o namestanju a sviraju vam se penali kao korneri....more...samo da dodje derbi....

Da Jovic je imao dve strasne asistencije za gol,mozda ga treba prebaciti na sredinu...:think:Grujic odlican kao i Ibanjez,izbaciti Stojanovica.....

- - - - - - - - - -

Ne ``smrdi``na namestenu utakmicu,penal je bio zasluzen....

Nema jadnijeg lika od ovog stefana.

Buni sto nam je sviran penal.

A penal cist kao suza.

On bi voleo da se uvede pravilo koje zabranjuje sudijama da sviraju penal za Zvezdu.

Pa makar nam i noge polomili Zvezdi se ne sme svirati penal !

To on nama oce da kaze.

Onaj ko treba da se stidi su navijaci partizana.

Ono sto je Milinkovic izjavio pre par dana je nevidjena bruka i sramota.

Ma jović ima 17 godina čoveče kapira fudbal uvek bira dobra resenja može zagraditi opštw mu tehnika nije loša videćeš kako će da trpa samo se sprdajte novi falkao za falka znam još iz rivera i kolko mu je trebalo da se ponada biće Luka Jović veliki igrač

- - - - - - - - - -

Da Jovic je imao dve strasne asistencije za gol,mozda ga treba prebaciti na sredinu...:think:Grujic odlican kao i Ibanjez,izbaciti Stojanovica.....

- - - - - - - - - -

Ne ``smrdi``na namestenu utakmicu,penal je bio zasluzen....

Dakle nisi, čim ti je penal sporan.

sta je bre nameštwno protiv vozdovca covvece pa prebili su nas...nema veze svezom jeste gledali protiv radnivkog su nam svirali jer smo zvezda to nije u redu al znate kako se velikim svirate pogledajte barsu pogledajte real
mancheater partizan na kraju...ofka je terzino delo toga me sramota...a iz inata ćemo doviti derbi ps zvezdina osbrana je kriminalna tenk kobacevic nije za zvezde igrac ali ovo mu je najpristojnnija utakmica u zvezdi u zadnih 6 meseci

Ma jović ima 17 godina čoveče kapira fudbal uvek bira dobra resenja može zagraditi opštw mu tehnika nije loša videćeš kako će da trpa samo se sprdajte novi falkao za falka znam još iz rivera i kolko mu je trebalo da se ponada biće Luka Jović veliki igrač

On je iz sela odakle je Savo Milošević znaš

- - - - - - - - - -

Meni ovo drugo poluvrijeme vraća nadu...

Igra odbrane Cukarickog (tj. sklanjanje odbrane Cukarickog) u zadnjih 20min je skolski primer kako treba da se ponasa ekipa koja je svesna da mora da pokloni bodove inace gazda mafijas ima da ih rascereci.....

S druge strane protiv Partizana se sviraju nepostojeci penali, a za Partizan se ne sviraju postojeci....neko ko je ispao od Borata hoce da me ubedi da su posteno dobili ekupu koja je uspela da preskoci jedno kolo u Evropi i da 4 gola najjacoj ekipi u ligi posle Partizana, Vojvodini ??? cccccc

3 prelaza u 5 kola eeeej breee....hahahaha i to sva 3 protiv klubova iz bg-a (mafijaskih klubova) - Vozdovca, Cuke i Terzine OFK-e....haha...samo citam ovde i gledam koliko vas nije sramota da posle svega ovoga prikazanog u prvih 5.kola nesto prigovorite Partizanu....jos mi je neverovatnije da pricate o nekoj igri protiv ekipa koje vam se sklanjaju....
U svakom slucaju Terza je lepo krenuo da skida dug...3 prelaza ce sigurno moci bar 10-15% da otpisu....u najgorem slucaju...

Poslednja izmena:
don__t_feed_the_troll___by_blag001-d5r7e47.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back