petar.petrovic
Iskusan
- Poruka
- 6.459
Pa ja lepo kazem. Kad sam pisao ovde da su Grujic i Jovanovic klasa za Jovica a pogotovo za tog Ristica svi su me sprdali. A Jovanovic idalje kida. Eto i Grujic sad. Grof ako ima makar malo obraza i normalnosti u sebi pustice Grujica da igra decko. Jovic doduse i nije toliko los.. Vec je munuo 3 komada na 4 tekme ali je dosta uobrazen.. I ja sam citao taj njegov intervju.. Lik ispada smesan bez veze.Po nekim komentarima sam citao da ima problem sa kukovima zbog loseg rada u teretani i da kao u Zvezdi samo cekaju prvu ponudu da ga se rese.. Sad ne znam dal je to obicna glupost ili ima istine.. Kao kad trci ne savija se..Trci sprint ispravljen.. Nemam pojma nisam ni obracao paznju..Iskreno ne verujem bas u to.. A opet sta znam.. Dal je jos neko cuo nesto o tome..?
Jovanovic nema sta da trazi u profesionalnom fudbalu,za stopera je slab,ne zna da proceni let lopte,lose markira,za igraca sredine terena nema kreativnost,nema pas igru,los je na svakoj poziciji......Grujic ima potencijala,kao i Ristic,dok Jovic nema veze sa fudbalom slican je Saponjicu iz Partizana samo sto Saponjic zna da igra glavom....