ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2018 / 2019

Da li je prvenstvo reseno na +14 za Crvenu Zvezdu?

• Da, za nase uslove to je nenadoknadiva prednost.

glasova: 5 55,6%
  • Ne, poraz u derbiju i jedan kiks ponovo otvaraju trku.

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ja lepo kazem. Kad sam pisao ovde da su Grujic i Jovanovic klasa za Jovica a pogotovo za tog Ristica svi su me sprdali. A Jovanovic idalje kida. Eto i Grujic sad. Grof ako ima makar malo obraza i normalnosti u sebi pustice Grujica da igra decko. Jovic doduse i nije toliko los.. Vec je munuo 3 komada na 4 tekme ali je dosta uobrazen.. I ja sam citao taj njegov intervju.. Lik ispada smesan bez veze.Po nekim komentarima sam citao da ima problem sa kukovima zbog loseg rada u teretani i da kao u Zvezdi samo cekaju prvu ponudu da ga se rese.. Sad ne znam dal je to obicna glupost ili ima istine.. Kao kad trci ne savija se..Trci sprint ispravljen.. Nemam pojma nisam ni obracao paznju..Iskreno ne verujem bas u to.. A opet sta znam.. Dal je jos neko cuo nesto o tome..?

Jovanovic nema sta da trazi u profesionalnom fudbalu,za stopera je slab,ne zna da proceni let lopte,lose markira,za igraca sredine terena nema kreativnost,nema pas igru,los je na svakoj poziciji......Grujic ima potencijala,kao i Ristic,dok Jovic nema veze sa fudbalom slican je Saponjicu iz Partizana samo sto Saponjic zna da igra glavom....

Jovanovic nema sta da trazi u profesionalnom fudbalu,za stopera je slab,ne zna da proceni let lopte,lose markira,za igraca sredine terena nema kreativnost,nema pas igru,los je na svakoj poziciji......Grujic ima potencijala,kao i Ristic,dok Jovic nema veze sa fudbalom slican je Saponjicu iz Partizana samo sto Saponjic zna da igra glavom....

Za Jovanovica se slazem, ne vidim ga ni na jednoj poziciji u ozbilnom fudbalu. Moze da igra nasu drugu, trecu ligu i to je to.

Neozbiljan si,ironican,trolujes i provociras .

Ako Jovanovic nije za profesionalni fudbal onda nije niko na planeti.

Mozete vi ovde do sutra da provocirate ali i sami znate da lupate gluposti.

Ako Jovanovic nije za fudbal onda nije ni Pike.

Jovanovic je na Novom Zelandu odigrao perfektno. Svaku utakmicu sam gledao.

Ove sezone sam gledao svaku Zvezdinu.

Decko je imao jednu jedinu gresku i to protiv Kairata. Sve ostale tekme bez ijednog kiksa.

Lik se bori,igra srcem i oce da pogine na terenu.

Oduzima lopte, startuje na protivnika uvek agresivno bas onako kako treba,dobro skace, cak je i dosta jak u duelu iako je mrsav.. A ojacace sigurno jer ima tek 19 godina.

Uz Ibanjeza je do sada u novoj sezoni definitivno najjaci u zadnjoj liniji Zvezde. On i Ibanjez. Al dobro Petkovic se tek oporovio a Lukovic nije jos uvek. Njih cetvorica su odbrana fantazija.. Njih cetvorica su takva odbrana kakvu vi grobari nikad ali nikad necete imati. Mrzite bre Jovanovica i osporavate njegov kvalitet samo zato sto je decko srpski patriota. To je ono sto vam smeta. I da bi ovde provocirali i sad se tripujete da nesto mene kao lozite..

I jos da dodam.. ko je gledao ove 4 utakmice Zvezde u Super ligi mogao je jasno da vidi da je Jovanovic fenomenalan i kada treba u napad da se predje. Kada je Zvezda bezidejna on je taj koji gurne loptu napred i napravi visak. Evo pogotovo sad u poslednjoj protiv Vozdovca.. Grof forsira debilsku igru na centar suteve.. A Jovanovic je bi jedini koji je slao duge lopte i po visu i po zemlji.. I bio je jako uspesan u tome.. Jedan od najboljih igraca Zvezde definitivno i jedan od najboljih srpskih fudbalera do 20 godina.. Znaci jedan od najboljih svetskih sampiona !

I jos jedna stvar.. Jovic nije los.. Jovic je odlican.. Mene kod njega nervira samo ponasanje.. Smesno je reci da on ne zna da igra fudbal.. Ako ne zna Jovic onda ne zna ni Tevez.. Jovic na svakoj utakmici postigne gol.. A ima tek 18 godina.. I vise je nego opravdao devetku koju nosi i minute koje su mu pruzili tako mladom.

I za Saponjica isto petar petrovic se nalupetao.. Ista prica kao i Jovic. I to kazem ja koji navijam za Zvezdu jer sam realan. Saponjic je kvalitetan spic i moze vrlo lako da napravi jacu karijeru od Mandzukica ili Zirua.Osim toga sto je maestralan u skoku,sto ume da se zagradi itd.. on ima jos nesto sto retko koji igrac ima.. On je najbolji kad je najpotrebnije i kad je najveci pritisak. Bas tad zasija i resi utakmicu. On je covek odluke i za to je rodjen.. To je dokazao na mundijalitu na Novom Zelandu. E a sa druge strane Jovic je taj koji ce da se ubaci u prostor i brzo istrci sa loptom, koji moze da razvuce protivnicku odbranu kako oce,jos plus sto ima fenomenalnu zavrsnicu..

Nedostaje mu mozga. Juri starlete, provocira igrace i to recimo jednog dosta starijeg od njega a uz to i bivseg igraca Zvezde (mozda cak i bivseg kapitena ne secam se), ne ume da oceni let lopte, da proceni fels, kliza u prazno, nije brz, katastrofa igrac. Ostace upamcen po suzama.

U prevodu ostace upamcen kao DOBAR COVEK i kao pravi iskren i zdrav srpski nacionalista.Takvu omladinu vi matorci prezirete. Vi jugonostalgiraci i komunjare sto ne podnosite nista srpsko. Vukasin Jovanovic bi ti verovatno bio top igrac da je clan LDP omladine.

I osim toga sto ce biti upamcen kao dobar covek bice upamcen i kao vrhunski igrac.

Jovanovicu ne treba sreca.. Treba samo da ovako nastavi i imace karijeru kao Vidic.. Kao sto na primer Zivkovicu takodje nije potrebna sreca. I njemu je potrebno samo da nastavi ovako kao do sad i da ima karijeru kao Roben.

Ni manje ni vise. Bez preterivanja. Realno

Jovanović jeste kikser, ali ima talenta, može od njega ispasti dobar štoper (to mu je primarna pozicija)... lijepo iznosi loptu i ima precizan pas...

Ristić i Grujić su ekstra talenti... znaju da "igraju lopte" što kažu fudbaleri... malo me brinu te povredice Ristića, te krajnici, te zadnja loža... ali oni će definitivno biti dobri igrači, imaju priliku da postanu i više od toga...

Ja sam do prije mjeseca dana mislio da je Jović precijenjen i da ne napreduje... ali čini mi se da je dobio na kvalitetu, posebno što se efikasnosti tiče (on se uvijek zalagao i trudio)... protiv Voždovca je rutinski postigao onaj gol...

Sve u svemu, mi od ovih klinaca boljih nemamo... i oni moraju da igraju... sva četvorica... možda ne baš stalno (jer ni to nije dobro) , ali da se rotiraju (sa još nekim igračima) obavezno...

- - - - - - - - - -

Pogledaj prvu utakmcu protiv Kairata kiksnuo je x puta,na svakoj utakmici protivnicki igraci prolaze pored njega kao pored cunja....

Isto i pored Mbođa (možda još gore)... Pavićević je spor...

Nedostaje mu mozga. Juri starlete, provocira igrace i to recimo jednog dosta starijeg od njega a uz to i bivseg igraca Zvezde (mozda cak i bivseg kapitena ne secam se), ne ume da oceni let lopte, da proceni fels, kliza u prazno, nije brz, katastrofa igrac. Ostace upamcen po suzama.

:super:

Trenutno jedan od najgorih u Zvezdi pored Parkera,Cvetkovica,Andjelkovica.....

Jovanović jeste kikser, ali ima talenta, može od njega ispasti dobar štoper (to mu je primarna pozicija)... lijepo iznosi loptu i ima precizan pas...

Ristić i Grujić su ekstra talenti... znaju da "igraju lopte" što kažu fudbaleri... malo me brinu te povredice Ristića, te krajnici, te zadnja loža... ali oni će definitivno biti dobri igrači, imaju priliku da postanu i više od toga...

Ja sam do prije mjeseca dana mislio da je Jović precijenjen i da ne napreduje... ali čini mi se da je dobio na kvalitetu, posebno što se efikasnosti tiče (on se uvijek zalagao i trudio)... protiv Voždovca je rutinski postigao onaj gol...

Sve u svemu, mi od ovih klinaca boljih nemamo... i oni moraju da igraju... sva četvorica... možda ne baš stalno (jer ni to nije dobro) , ali da se rotiraju (sa još nekim igračima) obavezno...

- - - - - - - - - -

Isto i pored Mbođa (možda još gore)... Pavićević je spor...

Ima par klinaca koji su klasa za Jovanovica,gledao sam neke utakmice mladjih selekcija Zvezde prosle godine,e sada zasto igra Jovanovic a ne neki drugi to najbolje uprava zna...
Isti slucaj je i u kosarkaskom klubu zasto Aranitovic i Simanic ne dobijaju sansu....

Viška (polu)igrača imamo, to nije nikako dobro...

- - - - - - - - - -

Da ti nije klinac oteo djevojku?! :think:

:D

Mrzim kada se neko ko nema talenta forsira,i kada takav polu igrac nekim cudom dodje u A selekciju reprezentacije a Jovanovic ce igrati 100% zato sto ga neko gura.....i onda kada se kiksne protiv Azerbejdzana,Jermenije,Moldavije ili neke druge ``fudbalske velesile`` svi se cude kako je to moguce.E pa moguce je zato sto se stalno guraju netalentovani bilmezi koji nemju ni umece ni znanja za 3 ligu a kamoli za rerezentaciju..

Mene bi bilo sramota da ga nosim na avataru pa da je predsednik Partizana. Realno.

hahahaha, ne primate se nikako...

- - - - - - - - - -

Ima par klinaca koji su klasa za Jovanovica,gledao sam neke utakmice mladjih selekcija Zvezde prosle godine,e sada zasto igra Jovanovic a ne neki drugi to najbolje uprava zna...
Isti slucaj je i u kosarkaskom klubu zasto Aranitovic i Simanic ne dobijaju sansu....

Jovanović definitivno ima talenta... kad primi loptu u odbrani i dugim korakom je iznese ja kažem ovaj mali je klasa... i Paunović je to prepoznao npr.

ali kikser jeste, preskoči ga lopta, ukliže u prazno isl. valjda će to vremenom korigovati..

hahahaha, ne primate se nikako...

- - - - - - - - - -

Jovanović definitivno ima talenta... kad primi loptu u odbrani i dugim korakom je iznese ja kažem ovaj mali je klasa... i Paunović je to prepoznao npr.

ali kikser jeste, preskoči ga lopta, ukliže u prazno isl. valjda će to vremenom korigovati..

Vujosevica ne bih stavio a kamoli pa tog koji je ojadio onu sirotinju dole. Mogu da stavim nekog sportistu ali takve ljude ne. Nikad.

U prevodu ostace upamcen kao DOBAR COVEK i kao pravi iskren i zdrav srpski nacionalista.Takvu omladinu vi matorci prezirete. Vi jugonostalgiraci i komunjare sto ne podnosite nista srpsko. Vukasin Jovanovic bi ti verovatno bio top igrac da je clan LDP omladine.

I osim toga sto ce biti upamcen kao dobar covek bice upamcen i kao vrhunski igrac.

Jovanovicu ne treba sreca.. Treba samo da ovako nastavi i imace karijeru kao Vidic.. Kao sto na primer Zivkovicu takodje nije potrebna sreca. I njemu je potrebno samo da nastavi ovako kao do sad i da ima karijeru kao Roben.

Ni manje ni vise. Bez preterivanja. Realno

Sve si omasio. Ne znam na osnovu cega si uopste ovo zakljucio.

A jovanovic da ima karijeru kao Vidic? Hahaha :dash:

Sto se tice Saponjica i Jovica oni jesu talentovani momci ali porediti ih za Mandzom i Tevezom je na mnogooo dugackom stapu.. Saponja mi je premekan u duelima i malo trom ali sa sjajnim osecajem za gol, Jovic nema mozga sa izjavama i dopusta da se u 17 god. prica o visku kilograma.. kad ih uporedis sa Andrijom koji vec zari i pali evropske stopere vidis da moraju jos mnoogo da rade..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back