ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2010 / 2011

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok utakmica, ali opet zao mi je sto nemamo normalne sudije.

Tejgo je definitovno morao da dobije drugi zuti za start na Lazovicu. A Smiljanic je jos u porvom morao da bude izbacen. Ipak je povlacio Evandra sa ledja i nije dobio zuti (samo sudija, a i Tole znaju zasto). Do k Tosic za isto povlacenje dobija zuti.

A golu Tejga prethodio je faul Kamare nad Kaduom u skoku koji naravno nije dosudjen. Mnogo sudijskih gresaka je bilo iako necete priznati.

Ti od svih forumasa najvise lupetas i to radis konstantno. Oces Kolina da ti sudi ili mozda Babarogic da bi bio zadovoljan? Opet Tole namestio? Ma bravo! Partizan je pobedio jer je bio bolji i tacka, nikakav sudija tu nije uticao ni na sta jedino se ti bunis od svih zvezdinih navijaca. Kobajagi si neutralan a non stop pljujes Partizan, zadnja 10 posta su ti pljuvanje Partizana. Tejgo trebao crveni, Smiljanic trebao crveni ma ajde da ih sve izbacimo i da Zvezda pobedi mozda ces biti srecniji tako.
Tole namestio ma kako da ne...

Nekako mi je bolje hladne glave da iskomentarišem utakmicu nego sinoć.
Drugu godinu zaredom nam se dešava da ih vraćamo u život kada su na ivici ambisa (doduše,ove godine smo i možda dobili neočekivanu šansu da ih prestignemo):
Klub im je bio u nekom blagom haosu sa igračima (Adija,Tejgo je već okarakterisan kao igrač koji je samo na početku bljesnuo i počeli su da ga porede sa Kleom i koliko je lošiji od njega),priča o eventualnoj smeni Stanojevića ako izgubi derbi,navijača njihovih kojih je su bili dosta podeljeni u mišljenju o dolasku na stadion (čak su i imali tuču između sebe protiv Vojvodine) do toga da su išle i priče gde su sve te silne njihove pare od mnogih transfera i para od učešća u LŠ.
Sve je tu bilo a naše je samo bilo da im zakucamo ekser!!!
Ne mogu evo ni posle prespavane noći da shvatim šta su to umislili u glavu na poluvremenu da onako bezidejno i početnički igraju drugo poluvreme.
Nije Partizan ništa toliko ekstra igrao u drugom poluvremenu (čak su igrali bolje u prvom nego u drugom poluvermenu).Nikakvog razbijanja nije bilo ali je sva ta napetost oko odlučivanja o prvaku dovela do toga da je pobeda OGROMNA i dobija na težini.
Videlo se i to koliko je Stanojević bio pod pritiskom ali je njegova taktika bila da sebe u ovaj derbi da svih 100%.Da li je to nekome smetalo (meni lično jeste itekako) ili ne,to je sada nevažno.
Ja sam već napisao ovde pre derbija da sam zadovoljan i sa ovim što su do sada uradili i da u derbiju šta urade-urade ali sam sigurno očekivao barem delić onoga što su prikazivali na zadnja dva derbija da tako i pokažu u drugom poluvremenu.
Sudije - osim nekih sitnih grešaka nisu direktno uticali na rezultat.
Čestitke komšijama.Imaju otvoren puta ka tituli i ne vidim gde više oni mogu da kiksnu do kraja.
Šta je tu je,nama je sada da se konsolidujemo i da ovaj derbi što pre zaboravimo i da gledamo da do kraja odigramo onako kako treba.

Poslednja izmena:
Mislim da je prvenstvo rešeno.
Partizan je igrao sa OFK i Spartakom, gubio je bodove od Rada i Vojvodine, sada ima relativno lagan raspored, pregurao je
najopasnije ekipe i teško da će sad izgubiti neki bod. S druge strane, Zvezda igra sa OFK, Radom, Spartakom, Vojvodinom,
i sumnjam da će sve to dobiti. A i u egalu Partizan je jači u međusobnom skoru, i u gol razlici.
Meni bi bilo pravedno i volio bi, da Partizan osvoji prvenstvo, a Vojvodina kup.

Što se tiče Zvezde, ne znam šta im se desilo u drugom poluvremenu. Mislim da su pali psihički, a ne fizički, pa ne verujem
da ne mogu trčati sa Krstajićem, Ilijevim...ali kad Partizan povede, oni naprosto stanu, kao da im se zavežu noge, i nemaju
vere da mogu okrenuti rezultat.

Da i ja sada sumiram utakmicu..
Stvarno lose izdanje svih igraca..
A pre svega do poraza je dovela i pogresna taktika..Na kup derbiju smo igrali ofanzivni presing na njhovoj polovini i Stanojevic to nije mogao da resi i lopta je mnogo vise bila u nasem posedu...A u subotu smo igrali tzv. "zonu" , cuvali smo prostor i pustali ih da prave igru,sto su oni sa odusevljenjem prihvatili i ubijali nas po bokovima preko brzih igraca,pre svega bi pohvalio Ilieva koji je fantasticno odigrao..Pocetnicka greska Prosineckog i dokaz da jos nije dokazan strucnjak i da ima jos da uci..

Prvo poluvreme je bilo odlicno sa obe strane,igrao se fudbal,bilo je dosta sansi i moram reci da sam pozitivno iznenadjen,tako treba da se igra svaki derbi i svaka utakmica u ligi,a ne bunkeri i ostali detalji anti fudbala.Drugo poluvreme je bilo lose,ukupno 10 min je bilo na nivou prvog,a ostalo krs,zato je nereseno bilo najpostenije,ali dobro,nema veze.Ovo je prvi puta da mislim da je Prosinecki pogresio,jer nije Adija stavio od pocetka i Adi i Cosic da budu stoperi,a Tosic i Ninkov bekovi.Jos jedna greska je Jevtic,morao je da bude izveden oko 60 min,jel je delovao nemocno,mrtvo.

Komentar sa teme komšija:

Stanojevic zasluzuje kaznu, i tu je kraj price. Apsolutno mu jeste opravdanje to st je u medijima vladala atmosfera kao da je Zvezda u finalu kupa, da igraju kao Barselona, da Stanoju preti otkaz, da Tejgo nema pojma, da se Partizan konstantno provlaci itd. Sve mu se to skupilo, i covek je osetio bunt. Dakle, kazna DA, razapinjanje na krst NE.
A šta je trener ako ne i pedagog i upravo kao mlad je trebao baš drugačije da se ponaša nakon utakmice.Ako mu se skupilo (što sam i ja već o tome pisao) i ako je bilo dozvoljeno da se k'o majmun glupira pored aut-linije,nakon toga je sve za rigoroznu kaznu.Taj isti sutra treba tako kao mlad i afirmisan stručnjak da selektira neku od mlađih selekcija reprezentacije Srbije i da kao pedagog utiče na mlađi naraštaj.Čime???Ovakvim ponašanjem???I treba tada da mu se pojavi neko iz Zvezde u toj mladoj reprezentaciji i da ga otera u 3PM jer si možda i njega spomenuo u tom repertoaru uvreda ili kao klub za koji igra.
Samo nemojte da vas iznenadi ako Stanojević ili neko od pevača bude napadnut od strane Delija i da se posle čudite.Vrlo moguć scenario s obzirom šta se sve ranije dešavalo.

Ja sam rekao da je covek i pre derbija imao izjave tipa:Bivsi sampion,sigurna pobeda i to me nerviralo.

To su stvari daleko od ovoga što je vaš uradio."Sigurna pobeda" ili "idemo da pobedimo" nije uvreda a za "bivši šampioni" mogao si i sam da pročitaš taj deo:
Strateg Zvezde ističe da obe ekipe igraju dobro, pošto pobeđuju.

- Očekujem da ćemo da nastavimo da igramo ovako. I oni igraju, ne tako blistavo, ali dobijaju sa iskustvom. Partizan ima jednu dobru ekipu, ne mogu da kažem da nema. Partizan je bivši prvak, nadam se da neće biti ove godine - rekao je Prosinečki.
Nije bilo ovo toliko da se ne primeti kao jedna sitna provokacija ali ne vređa direktno i ne pljuje po klubu (čak vas i hvali).

Komentar sa teme komšija:

A šta je trener ako ne i pedagog i upravo kao mlad je trebao baš drugačije da se ponaša nakon utakmice.Ako mu se skupilo (što sam i ja već o tome pisao) i ako je bilo dozvoljeno da se k'o majmun glupira pored aut-linije,nakon toga je sve za rigoroznu kaznu.Taj isti sutra treba tako kao mlad i afirmisan stručnjak da selektira neku od mlađih selekcija reprezentacije Srbije i da kao pedagog utiče na mlađi naraštaj.Čime???Ovakvim ponašanjem???I treba tada da mu se pojavi neko iz Zvezde u toj mladoj reprezentaciji i da ga otera u 3PM jer si možda i njega spomenuo u tom repertoaru uvreda ili kao klub za koji igra.
Samo nemojte da vas iznenadi ako Stanojević ili neko od pevača bude napadnut od strane Delija i da se posle čudite.Vrlo moguć scenario s obzirom šta se sve ranije dešavalo.

Ako neko jednom nesto uradi, ne znaci da to radi konstantno. Ako mu se to ponavlja, onda ne treba da vodi mladje selekcije reprezentacije koje pominjes. Nije za razapinjanje kada neko jednom to uradi, jos se i izvini.

Ja sam rekao da je covek i pre derbija imao izjave tipa:Bivsi sampion,sigurna pobeda i to me nerviralo.
pa normalno da je davao takve izjave, neće pričat kak će izgubit, mora se pravit pozitivna atmosfera, uspelo mu je, jer se videlo da ni stanojeviću nije bilo lako, ona reakcija na kraju je posledica toga
Ako neko jednom nesto uradi, ne znaci da to radi konstantno. Ako mu se to ponavlja, onda ne treba da vodi mladje selekcije reprezentacije koje pominjes. Nije za razapinjanje kada neko jednom to uradi, jos se i izvini.

uradio to jednom ili ne, ne menja stvar, tako se ne ponaša normalan čovek. 100 puta da kaže izvini, uvek će zbog ovog biti pitjka

Grobari polako
hoce da postave ponasanje naseg trenera kao bitnije od dobre igre i pobede Derbiiju nasih fudbalera
to je ista ona fora kao i sa SMS Derbijem... samo tu mogu i da dobiju
prestanite da branite Stanoja, ziloti ionako mogu samo da mu pljunu pod prozor :mrgreen:
Ocekivao bih upravo tvoj malo umereniji komentar. Ako vam je trener napravio incident ili bilo kakav eksces bilo bi korektno to i da osudis. A za pljuvanje, moze mu se pljunuti u lice. Ne pod prozor. Secam se da si Koromana ruzno okarakterisao kada je onog vaseg klinca isamarao na terenu (sto je za svaku osudu). I ovde bi pasovao slican komentar. A za pobedu je vec receno i bilo van cestitano.

Gospodin covek???
Stalno provocra.
Sta ce on ovde.
A sto se tice Stanoja ***,zaneo se.
Slavi se.
Pa koliko si ti ,svi cigani rekli ***** ti partizan,opsovali Partizan,****** majku grobarima i Partizanu???

**** te bog ludi, pa sada si poceo da pricas kao hrvat!
Cak i razmisljas kao hrvat!!!
Da ti nisi hrvat kume!!!
Sta ce ON ovde, a nas mali majmunic stanoje se zaneo, dete se zaigralo.
Gledam na sos kanalu onu jurnjavu za ilicem i ne mogu se oteti utisku da "obezbedjenje" apsolutno nicemu ne sluzi. Ocigledno je tip neka faca jer ga ljudi u markerima nisu smeli ni pogledati.
Inace, u glavnim brazilskim sportskim novinama je cela strana posvecena partizanu, neverovatno je koliko su vas nahvalili!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back