ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2010 / 2011

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma na vile ih nabosti pa na lomaču.Kako su samo mogli da se oglase i odakle im pravo!!!
Sve što se sa naše strane objavi je nebulozno,sramotno,smešno,idiotski...kakve su vaše izjave,ponašanja?Jel ima provokacija?Nema!Bravo :klap:

Bas zbog toga mi treba da cutimo i da se ne javljamo.
Ajd mozda je i postojala namera da se povredi Evandro, al gde odmah da mu se ugrozi karijera??? :roll: Stvarno preteruju sa teorijama zavere.

Bas zbog toga mi treba da cutimo i da se ne javljamo.
Ajd mozda je i postojala namera da se povredi Evandro, al gde odmah da mu se ugrozi karijera??? :roll: Stvarno preteruju sa teorijama zavere.

Daleko od toga da mu se ugrozi karijera ali sigurno da su videli divljačke startove.Dobija na težini ako se zna da je bio naš najbolji igrač na terenu.
Imaju ovi naši biser-izjave ali mogu zajedno sa komšijskim da naprave jedan dobar šit-šejk.

Ja ne znam zasto ste se toliko uhvatili za tog Evandra :dontunderstand:
Cinjenica je da ste najbolje prilike imali kad je on izasao,a usao Jevtic.
Sa Evandrom niste napravili nista na terenu,tako da je ovo saopstenje smesno,nebulozno i infantilno

Koji Jevtic bre, pa on vam je bio najbolji igrac!?
Covek k'o drogiran, bukvalno se saplitao o loptu i upropastio 2-3 sjajne sanse.

Koji Jevtic bre, pa on vam je bio najbolji igrac!?
Covek k'o drogiran, bukvalno se saplitao o loptu i upropastio 2-3 sjajne sanse.

Pogledaj ponovo utakmicu,pa ces videti.Cim je on usao imali ste par dobrih sansi,dok sa Evandrom,niste ni pripretili golu(sem ako ne racunas onu Krstajicevu precku).Tacno je da se i Jevtic uklopio u vase opste sivilo u drugom poluvremenu,ali ste u tom periodu,od kad je usao,pa narednih 10-ak minuta,bili najopasniji na mecu

Da li snimak tog navijanja stoji na zvanicnom sajtu Crvene Zvezde, kao sto je to slucaj sa snimkom navijanja vaseg ''gospodina'' Stanojevica?

Ne znam da li negde postoji taj snimak Stamenkovića?!Ako ima,postavi da vidimo.
Ako su postojale jasne namere da se Evandro povredi,onda su pogrešili.Ja to ne znam,nisam bio pored terena ali verovatno da su neki to videli.Uostalom,njegov izlazak na poluvremenu (do tada naš najbolji igrač na terenu) verovatno da ukazuje na Adžićeve činjenice.

Kakve veze ima da li postoji snimak ili ne? Znaci ako ga nisu snimili to se nije desilo? Ili je mozda Stanoje vise kriv jer je na snimku a Stameni nije? Iz Zvezde su potvrdili da je Stameni to radio i zato mu se ovaj vas Zuti zamerio jer se majmunise na tribini umesto da misli na fudbal.

Daleko od toga da mu se ugrozi karijera ali sigurno da su videli divljačke startove.Dobija na težini ako se zna da je bio naš najbolji igrač na terenu.
Imaju ovi naši biser-izjave ali mogu zajedno sa komšijskim da naprave jedan dobar šit-šejk.

A kakvi startovi se prave na bilo kom jakom derbiju? Barsa - Real, Seltik - Rendzers, Roma - Lacio... Normalno je da se u ovaj derbi uslo ostro jer je ta utakmica kljucna za osvajanje titule, e sada sto je Zvezda tu popila batine i plus izgubila ko im je kriv? Mogli su i oni ostrije ali nisu umeli. A da su igraci Partizana bas zeleli da ugroze karijeru Evandru e pa bas preterase, zabole nekog ona stvar za Evandra. Pobeda je bila vazna i to je ono sto se racuna a neki tamo Evandro. Pa i Sasa Ilic se povredio posle dobijenog udarca pa niko nije pravio ne znam ni ja kakvu vest od toga.

Niko od nas ne stoji iza Stanojevicevog pevanja, a koliko vidim, sem 8-mile svi branite saopstenje! Jos jednom, sramotno je. Svaka rec je nebulozna. Na svaki nacin se umanjuje Partizanova pobeda. Koliko se secam, i Sasa Ilic i Lazevski su izasli zbog povreda. Evandro jeste dobar igrac, ali da neko hoce namerno da ga povredi posle par dobrih meceva je prosto smesno. Zasto to nije radjeno na boljim Zvezdinim igracima poslednjih godina? On je jos daleko od toga da bude najbolji, da bude vodja...

Niko od nas ne stoji iza Stanojevicevog pevanja, a koliko vidim, sem 8-mile svi branite saopstenje! Jos jednom, sramotno je. Svaka rec je nebulozna. Na svaki nacin se umanjuje Partizanova pobeda. Koliko se secam, i Sasa Ilic i Lazevski su izasli zbog povreda. Evandro jeste dobar igrac, ali da neko hoce namerno da ga povredi posle par dobrih meceva je prosto smesno. Zasto to nije radjeno na boljim Zvezdinim igracima poslednjih godina? On je jos daleko od toga da bude najbolji, da bude vodja...

Po toj logici Dejan Stankovic i jos neki koji su konstantno davali golove Partizanu bi sada bili dozivotni invalidi posle nekih derbija. Glupo je razmisljati o tome da je neko imao nameru da povredi igraca ne bi li pobedio. Pa nije taj Evandro Mesi pa da kidisu na njega. Covek nema toliki kvalitet da ne moze da se zaustavi bez jakog faula na njemu, nije on igrac koji pravi razliku na terenu da bi bio meta za odstrel.

Kakve veze ima da li postoji snimak ili ne? Znaci ako ga nisu snimili to se nije desilo? Ili je mozda Stanoje vise kriv jer je na snimku a Stameni nije? Iz Zvezde su potvrdili da je Stameni to radio i zato mu se ovaj vas Zuti zamerio jer se majmunise na tribini umesto da misli na fudbal.

Pa kako nema veze? Ako snimak okacis na sajt svog kluba, to znaci da podrzavas takvo ponasanje. Dakle, snimak navijanja Stamenog nije okacen na sajt Crvene Zvezde. A zbog tog navijanja ga vise i nema u prvom timu, Robiju se to nije svidelo. Dok vidim da vama ne smeta sramotno ponasanje vaseg ''gospodina''. Sto je i razumljivo...

Pa ni ja ne stojim iza Lukićevih i Adžićevih saopštenja pa se na vašoj temi takmičite ko će biti "najduhovitiji" u pljuvanju,ne Zvezde,nego uopšte svih onih koje vole Zvezdu.

Decky Nis:

Kao sto ti rece mr. Prot, OGROMNU razliku pravi to sto taj snimak nije postavljen na nas zvanicni sajt, i to sto je nas trener ostro kritikovao, za razliku od vaseg koji je uradio nesto sasvim slicno. z;)

Uopste vas ne razumem. Svi Grobari na forumu su osudili njegovo ponasanje pa i ja. Ne prilici treneru da se prima na te stvari ali oni su to uradili u svlacionici i nisu to radili javno i nisu nikoga provocirali pogotovo ne igrace Zvezde. Ja u mojoj kuci mogu da pljujem koga hocu niko ne moze da mi zabrani, bitno je da ne vredjam nikoga van svoja cetiri zida. E sada neki pametnjakovic je odlucio da snima i ucini medvedju uslugu Zvezdi. E njemu trebaju zahvaliti zvezdasi jer sada imaju razlog da bace u drugi plan Partizanovu zasluzenu pobedu i uhvate se za glupost ne bi li umanjili znacaj pobede protivnika. Covek se i licno izvinio preko medija i ne razumem zasto cemu ovolika halabuka?

Poslednja izmena:
Uopste vas ne razumem. Svi Grobari na forumu su osudili njegovo ponasanje pa i ja. Ne prilici treneru da se prima na te stvari ali oni su to uradili u svlacionici i nisu to radili javno i nisu nikoga provocirali pogotovo ne igrace Zvezde. Ja u mojoj kuci mogu da pljujem koga hocu niko ne moze da mi zabrani, bitno je da ne vredjam nikoga van svoja cetiri zida. E sada neki pametnjakovic je odlucio da snima i ucini medvedju uslugu Zvezdi. E njemu trebaju zahvaliti zvezdasi jer sada imaju razlog da bace u drugi plan Partizanovu zasluzenu pobedu i uhvate se za glupost ne bi li umanjili znacaj pobede protivnika. Covek se i licno izvinio preko medija i ne razumem zasto cemu ovolika halabuka?

Apsolutno se slazem. U tome i jeste problem. Jer, kada to klub okaci na svoj zvanicni sajt, to se moze protumaciti kao njegov zvanicni stav. A to je u ovom slucaju omalovazavanje i vredjanje Crvene Zvezde. Da li je to zvanicni stav partizana? Ako jeste, to je skandalozno.

Najjaci argument u svakoj raspravi :)

A tebi pamet dopire samo do prosle nedelje? Pobedili smo vas utakmicu pre ove poslednje. A deda se seca i vremena kad po sedam godina niste mogli maltene ni remi da izvucete. I deda se seca mnogih stvari koje ti samo na slikama mozes da vidis. U Partizanovoj vitrini ih nema. :evil:

Pobedili ste u utakmici koja nije imala nikakvu rezutlatsku ulogu i koja je bila vise revijalnog karaktera da bi se navijaci zvezde popalili kako im igraju Mesi, Injesta, Cavi, a zatim bili zaliveni hladnim tusem ;)

Zato sam i spomenuo dedu...Zivite u proslosti a u sadasnjosti ste jadni. Nemam nista protiv zvezde...svaka vama cast na vasem Bariju... Ali okrenite se vi sadasnjosti i pustite slike iz proslog milenijuma.

Budite dostojanstveni bar kad gubite...prekinite sa saopstenjima, pustite Stojkovica na miru...Zasto se niste bunili kad vasa uprava nije dozvolila njemu da trenira sa ekipom? U tom slucaju covek ne bi presao u partizan...

Zasto odjednom izigravate velike Srbe? Pre 7 godina kad je bilo na desetine povredjenih na istu tu veliku Subotu onda niste bili Srbi i pravoslavci? Ceo svet od Rusije do Amerike je igrao u subotu fudbal i navijaci su ih bodrili.

Ah da...sad imate problem sa tim sto je trener vaseg kluba covek koji je ljubio grob i moshti Ante Pavelica u Madridu, osvedoceni Ustasa, Robert Prosinecki. Niste veci pravoslavci i Srbi od Patrijarha...to pricajte nekom drugom.

Djanluka Paljuka:
Ah da...sad imate problem sa tim sto je trener vaseg kluba covek koji je ljubio grob i moshti Ante Pavelica u Madridu, osvedoceni Ustasa, Robert Prosinecki. Niste veci pravoslavci i Srbi od Patrijarha...to pricajte nekom drugom.

To je bio Zvonimir Boban, a ne Prosinecki. Robert cak i nije cistokrvni Hrvat, majka mu je Srpkinja. z;)

Poslednja izmena:
Apsolutno se slazem. U tome i jeste problem. Jer, kada to klub okaci na svoj zvanicni sajt, to se moze protumaciti kao njegov zvanicni stav. A to je u ovom slucaju omalovazavanje i vredjanje Crvene Zvezde. Da li je to zvanicni stav partizana? Ako jeste, to je skandalozno.

Ovde moze da se zavrsi prica. Odgovor na tvoje pitanje je dao onaj koji najvise treba to da uradi. Dragan Djuric. Rekao je da to nije smelo da se desi, da to osudjuje, i da naravno klub ne stoji iza toga.

Ovde moze da se zavrsi prica. Odgovor na tvoje pitanje je dao onaj koji najvise treba to da uradi. Dragan Djuric. Rekao je da to nije smelo da se desi, da to osudjuje, i da naravno klub ne stoji iza toga.

Tako je. Glavni problem i jeste upravo to sto je bio snimak na sajtu. Zato je i pokrenuta cela prica, inace ne bi bilo nista od ovoga. Svako slavi pobede kako hoce... Mada mislim da je ''gospodin'' izgubio dosta poena ovim potezom, kao neko ko ce mozda sutra biti selektor.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back