Bajo Pivljanin
Domaćin
- Poruka
- 4.059
Previse nam probijaju po boku..
***,Evandro izasao isto zbog povrede..
Мислиш Гобел? Гебелс
Јесте, поготово по њиховој десној страни.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Previse nam probijaju po boku..
***,Evandro izasao isto zbog povrede..
Stvarno previse dopustamo da probijaju po strani..
Никић се слабо враћа да затвори Илиева (због њега је Тошић и добио жути јер је морао да покрије његовог играча). Можда на полувремену уместо њега Ади, а Карлеуша на левог бека?
Бајковић - од замало трагичара, до јунака са овом одбраном! Луд човек!
Cist ofsajd Tejga,ako na to mislis...
Cim je Borha presao desno,poceo je Musa da dere jarca..
Posle usporenog snimka se videlo da je Kaludjerovic bio van ofsajda,a da je Tejgo bio metar i po u ofsajdu..Ako si pristrasan onda makar budi realan. Kaludjerovic je onda bio u ofsajdu malopre.
Stvarno previse dopustamo da probijaju po strani..

Bajkovic konj!
Ko Darko Bozovic Ronaldinjo nekada...

Sad cemo videti..Ja bi Adija umesto Tosica uveo..On u repki igra levog beka ponekad..Ушао Ади уместо Ћосића?!
Posle usporenog snimka se videlo da je Kaludjerovic bio van ofsajda,a da je Tejgo bio metar i po u ofsajdu..

Bacio sam telefon u zid kad je to uradio..Sta radi ovaj jevtic!?!?![]()
Kako bih iznabadao onu konj*nu Stanojevića!!!
Skače mi tu k'o neki pajac (kao nekad Nađ).Neverovatno je koliko klupa Partizana vrši pritisak na sudije!

Aaaa, JE L' TI ŽAO?![]()
sa ovakvim veznim redom necemo pobediti ni ofk beograd. Katastrofalno drugo poluvreme zvezde, neverovatan pad. Svaka cast delijama, operacija je uspela, pacijent je umro.
Sto se tice sudije, treba da predje na kosarku jer svaki kontakt je faul a u voditelju rts-a smo dobili partizanovog pantica.