ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2010 / 2011

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ocekivao bih upravo tvoj malo umereniji komentar. Ako vam je trener napravio incident ili bilo kakav eksces bilo bi korektno to i da osudis. A za pljuvanje, moze mu se pljunuti u lice. Ne pod prozor. Secam se da si Koromana ruzno okarakterisao kada je onog vaseg klinca isamarao na terenu (sto je za svaku osudu). I ovde bi pasovao slican komentar. A za pobedu je vec receno i bilo van cestitano.

ja sam Stanoja iskritikovao na Partizanovoj temi pre nego sto je bilo ko od vas to ucinio (tvoji su se bavili ofsajdom i petom, napokon dobro sudjenje, ali vama i dalje ne valja)
medjutim, sad ste se uhvatili Stanoja ko pijan plota i njegovo ponasanje dizete iznad znacaja utakmice i nase pobede... nije vam on dao gol, nije on odbranio 1 na 1, niste zbog njegovog ponasanja izgubili... izgubili ste jer je Partizan bio bolji
pozdrav

Citam zadnjih 10-tak komentara i svi se uhvatili za Stanoja i pesmu koja se pevala. Dal je moguce da i posle zasluzene bolje igre Partizana se hvatate za slamku i umanjujete pobedu?
Mrznja postoji u obe ekipe i ko god rekao da to ne postoji taj nema pojma o okrsajima vecitih rivala. Jedina razlika je sto je ovo dokumentovano snimkom. Mislite da se u suprotnom taboru ovakve stvari ne desavaju kada se pobedi Partizan? Svako ko to misli je GLUP i najobicniji folirant i demagog! Ovakve stvari postoje i to je ono sto cini ove okrsaje vecitim derbijem. Da nema toga to se ne bi zvalo veciti derbi nego bi bila najobicnija smrdljiva, sugava JSL utakmica. Kad naucite da igrate fudbal onda se javite a do tada pst!

Poslednja izmena:
Sećam se njihove proslave titule 2004.činimi se,kada su u svlačionici isto pevali pesmu na račun Partizana po vulgarnosti ekvivalentnu ovoj zbog koje se sada digla kuka i motika,(samo da dodam da je u tom svojevrsnom ganci-transu prednjačio Vidić:lol:)bilo kako bilo,više je nego patetično posle izgubljenog derbija praviti nekakav problem, oko protivničkog trenera koji je pevao tamo sa igračima to što je pevao,zbog brige o njegovoj pedagogiji i o tome kako će u očima mladih on postati vulgarni huligan,a to mu ljutica.b sa sve preCednikom nikako ne želi...:roll:
Tačno je međutim da imbecil koji je to postavio na zvaničan sajt kluba treba da snosi određene sankcije,ali tu se priča završava i ne treba sada od toga praviti ne znam šta...
Molim Boga da ne krene sada "ono"sa saopštenjima:lol:ni od jednih ni od drugih...

Poslednja izmena:
Дерби никако али никако нисте смјели бојкотовати јер се ту ломила сезона и са ремијем би остале некакве шансе овако ништа. Нису ми јасне одлуке делија, боље рећи пар појединаца по том питању као ни по питању подршке КК, окренули су им леђа и пустили их низ воду да тону, умјесто да је дворана нон стоп пуна и да се помогне клубу кад му је тешко...

Драго ми је једино да је Роби вратио вјеру навијача у клуб и након дуго времена постоји игра, треба човјека подржати и довести му 5-6 играча да има с чим играти Европу.

Дерби никако али никако нисте смјели бојкотовати јер се ту ломила сезона и са ремијем би остале некакве шансе овако ништа. Нису ми јасне одлуке делија, боље рећи пар појединаца по том питању као ни по питању подршке КК, окренули су им леђа и пустили их низ воду да тону, умјесто да је дворана нон стоп пуна и да се помогне клубу кад му је тешко...

Држи се ти твог борца и не брини се ти за Звездине Делије :ok:

mrznja je tolika da je to neopisivo pa je i ponasanje igraca MOG Partizana i stanoja u jednu ruku i normalno
vi ste toliko zeljni titule da ne prezete ni u cemu
shvatite da ovo nije sfrj liga gde ste namestali titule DOSLO NASE vreme
jos 3 godine i imamo vise titula a kup marsala tita nek vam bude u trajnom vlasnistvu
grobar do groba

Poslednja izmena od moderatora:
mrznja je tolika da je to neopisivo pa je i ponasanje igraca MOG Partizana i stanoja u jednu ruku i normalno
vi ste toliko zeljni titule da ne prezete ni u cemu
shvatite da ovo nije sfrj liga gde ste namestali titule DOSLO NASE vreme
jos 3 godine i imamo vise titula a kup marsala tita nek vam bude u trajnom vlasnistvu
grobar do groba
Cuti molim te..Neko ce te cuti..

Poslednja izmena od moderatora:
ja sam Stanoja iskritikovao na Partizanovoj temi pre nego sto je bilo ko od vas to ucinio (tvoji su se bavili ofsajdom i petom, napokon dobro sudjenje, ali vama i dalje ne valja)
medjutim, sad ste se uhvatili Stanoja ko pijan plota i njegovo ponasanje dizete iznad znacaja utakmice i nase pobede... nije vam on dao gol, nije on odbranio 1 na 1, niste zbog njegovog ponasanja izgubili... izgubili ste jer je Partizan bio bolji
pozdrav
Vrlo dobro znas da se je licno nisam uhvatio za plot niti za Stanoja nego za tvoj komentar. Citam gore i komentara Grobara koji velicaju pobedu od 1:0 a isti takav popraz od pre mesec dana omalovazavaju.

Crni, opet da ponovim. Ovde je bilo postavljeno pitanje o ponasanju vaseg trenera, ne o utakmici. Vi skrecete pricu na neki drugi kolosek. Pogledaj samo ove komentare grobarcica koji su juce odgledali utakmicu prvi put u zivotu.

U osudi nesportskog ponasanja moramo ucestvovati zajednicki sa iste platforme. Nikako umanjivati Stanojevo skandalozno ponasanje samo zato sto ste dobili utakmicu. Kad to rade navijaci svrstava se u red normalne reakcije. Ako to radi trener tima spada u kategoriju nevaspitanih ljudi a to je za osudu.

A vi tamo mali grobarcici. Nije prvenstvo jos zavrseno. Nemoj da za par nedelja bude plakanja. Majke ce morati da potrose vise para za pelene.

sta je istina BOLI

Hajde cuti tu molim te. Ne znas ni gde si supalj a ne gde je istina. Neko dobro rece. Trebace vam jos nekoliko godina da pobedjujete pa tak onda da nas stignete. A to sto tvoj Partizan igra igru, mogu da ti kazem da vas ovde svaki treceligas moze tuci. Ti jos malo pa ces shvatiti da je lopta okrugla. Napredujes.

Ne desavaju se jer se ni njihov deda ne seca kad su pobedili Partizan :)

A tebi pamet dopire samo do prosle nedelje? Pobedili smo vas utakmicu pre ove poslednje. A deda se seca i vremena kad po sedam godina niste mogli maltene ni remi da izvucete. I deda se seca mnogih stvari koje ti samo na slikama mozes da vidis. U Partizanovoj vitrini ih nema. :evil:

Citam zadnjih 10-tak komentara i svi se uhvatili za Stanoja i pesmu koja se pevala. Dal je moguce da i posle zasluzene bolje igre Partizana se hvatate za slamku i umanjujete pobedu?
Mrznja postoji u obe ekipe i ko god rekao da to ne postoji taj nema pojma o okrsajima vecitih rivala. Jedina razlika je sto je ovo dokumentovano snimkom. Mislite da se u suprotnom taboru ovakve stvari ne desavaju kada se pobedi Partizan? Svako ko to misli je GLUP[/B i najobicniji folirant i demagog! Ovakve stvari postoje i to je ono sto cini ove okrsaje vecitim derbijem. Da nema toga to se ne bi zvalo veciti derbi nego bi bila najobicnija smrdljiva, sugava JSL utakmica. Kad naucite da igrate fudbal onda se javite a do tada pst!

Čitaj malo dalje,recimo do poluvremena derbija gde su i jedni i drugi tada igrali perfektan fudbal i gde se ni najmanje nije nazirao pobednik derbija.Evo ti šta sam ja napisao na poluvremenu:

Kako bih iznabadao onu konj*nu Stanojevića!!!
Skače mi tu k'o neki pajac (kao nekad Nađ).Neverovatno je koliko klupa Partizana vrši pritisak na sudije!

Kasnije je samo usledio nastavak realno očekivanog njegovog glupiranja.ja se barem nisam uhvatio za slamku i ne umanjujem pobedu.
Korektno sam napisao da sudije nisu uticale na rezultat i čestitao sam vam na pobedi.
E sad,pošto ste vi onu našu pobedu na Marakani okarakterisali kao slučajnu jer je Borha ubacio neku frljoku i Kaluđer samo realizovao,pitam ja vas - da li je i vaš gol isto delo : slučajan?
Meni deluje da jeste.Ali i takve stvari se dešavaju i takve stvari su sastavni deo fudbala.

Čitaj malo dalje,recimo do poluvremena derbija gde su i jedni i drugi tada igrali perfektan fudbal i gde se ni najmanje nije nazirao pobednik derbija.Evo ti šta sam ja napisao na poluvremenu:

Kasnije je samo usledio nastavak realno očekivanog njegovog glupiranja.ja se barem nisam uhvatio za slamku i ne umanjujem pobedu.
Korektno sam napisao da sudije nisu uticale na rezultat i čestitao sam vam na pobedi.
E sad,pošto ste vi onu našu pobedu na Marakani okarakterisali kao slučajnu jer je Borha ubacio neku frljoku i Kaluđer samo realizovao,pitam ja vas - da li je i vaš gol isto delo : slučajan?
Meni deluje da jeste.Ali i takve stvari se dešavaju i takve stvari su sastavni deo fudbala.

Do prvog poluvremena se igrao pravi evropski fudbal i mozda najkvalitetnije poluvreme u zadnjih 15 godina u derbijima. Pobeda Partizana je zasluzena kao sto je zasluzena i pobeda Zvezde u proslom derbiju a cinjenica je da su oba gola data slucajno jer je u oba slucaja igrac koji je asistirao ustvari hteo da sutira na gol a ispalo je da lose zahvacena lopta bude asistencija i Borha i Babovic.
Inace da se osvrnem na korektno navijanje sada vec rezervnog golmana Zvezde u prijateljskoj utakmici sa Zenitom kada je vodio navijanje recima upucenim golmanu Partizana odnosno njegovoj zeni, a reci su bile: "Cije dete nosis Bojana?" Sta reci o tome? Dno dna! Vredjaj coveka ako ti smeta ali da vredjas trudnu zenu to je vec bolesno.

P.S.

Izdali ste novo saopstenje... opet krive sudije...

Do prvog poluvremena se igrao pravi evropski fudbal i mozda najkvalitetnije poluvreme u zadnjih 15 godina u derbijima. Pobeda Partizana je zasluzena kao sto je zasluzena i pobeda Zvezde u proslom derbiju a cinjenica je da su oba gola data slucajno jer je u oba slucaja igrac koji je asistirao ustvari hteo da sutira na gol a ispalo je da lose zahvacena lopta bude asistencija i Borha i Babovic.
Inace da se osvrnem na korektno navijanje sada vec rezervnog golmana Zvezde u prijateljskoj utakmici sa Zenitom kada je vodio navijanje recima upucenim golmanu Partizana odnosno njegovoj zeni, a reci su bile: "Cije dete nosis Bojana?" Sta reci o tome? Dno dna! Vredjaj coveka ako ti smeta ali da vredjas trudnu zenu to je vec bolesno.

P.S.

Da li snimak tog navijanja stoji na zvanicnom sajtu Crvene Zvezde, kao sto je to slucaj sa snimkom navijanja vaseg ''gospodina'' Stanojevica?

“Tokom dana će biti urađeni dodatni medicinski pregledi i određena terapija, a naš lekarski tim će pokušati da učini sve da period oporavka Maestra skrati - ne ugrožavajući njegovo zdravlje. Ovim putem želim da ukažem javnosti da je Evandro namerno povređen jer je od prvog minuta derbija bila jasna namera igrača Partizana da ga grubim i divljačkim startovima izbace iz igre. U prvih 15 minuta igre Evandro je bio meta čak četiri varvarska starta, a sudija je sankcionisao tek peti - žutim kartonom. Jasno je bilo da je sudija iz samo njemu poznatih razloga dozvolio grube startove nad Evandrom i nije ga zaštitio. Ko vidi Evandrovu nogu - svu u modricama i ranama zna o čemu govorim. Pokusaj da se Evandru ugrozi karijera samo zato što je majstor govori o tome u šta se pretvorio srpski fudbal. Svuda u svetu se majstori štite, a grubijani kažnjavaju. Tako se čuva fudbalska igra. Zapanjeni smo da sudija Veselinovic to nije uradio, da sudijska organizacija i danas ćuti, a da se FSS pravi kao da se ništa nije desilo. Pošto niko ne štiti Zvezdine igrače, radićemo to sami. Ako neko misli da Zvezda neće odgovarati na ovakve stvari grdno se vara”, rekao je sportski direktor Zvezde Ivan Adžić.

Dokle bre vise!?

Poslednja izmena:
Gospodin covek???
Stalno provocra.
Sta ce on ovde.

Sta si mislio pod ovo sta ce ovde???
Tacno to sto pise.
Nemam nista protiv coveka ni protiv njegove nacionalnosti i nisam kretao na to.
Manje od polusezone u zvezdi a vec poceop da podjebava.
I iznervirao sam se.
Sto je dosao da podjebava bolje i kvalitetnije od sebe??

P.S.

Ne znam da li negde postoji taj snimak Stamenkovića?!Ako ima,postavi da vidimo.
Ako su postojale jasne namere da se Evandro povredi,onda su pogrešili.Ja to ne znam,nisam bio pored terena ali verovatno da su neki to videli.Uostalom,njegov izlazak na poluvremenu (do tada naš najbolji igrač na terenu) verovatno da ukazuje na Adžićeve činjenice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back